כאן נמחקה הודעה

shlomym

New member
לא נעלבתי,אני מכיר את יובל ,ואת האכפתיות שלו

ומהתרשמותי מהבן של קנגה,שהוא גם איש טוב. אמרתי את דעתי ידידי. ואתה יודע מה,זה הכי מטריף אותי,שדווקא אנשים טובים במהותם מגיעים לרמות של ג'יפה,מתוך התגלגלות של דברים. אתן לכם דוגמא נוספת: היתה כאן הודעה על סוהא טיבטית איזו הסתערות,איזו מתקפה מה עשה הבנאדם,כולה פרסם פה ככה לא מקבלים אורחים קודם כל מברכים אחר כך שואלים בעדינות ובסבר פנים מה קרה?גנב לכם משהו? ,אני מדבר כל הזמן על הדרך,זה הכל. למה לא ללמוד מהעבר? היו כאן,כבר לא מעט התנצלויות.למה להגיע לזה?

סלחו לי חבריי הנכבדים

אני חושב שהעניין הזה יצא מגבולות הפרופורציה. אני חושב שההודעה המקורית באמת משכה אש מיותרת ועוד יותר מיותר זה סגנון וכמות התגובות אליהה נמשכו בשרשור הזה. כולנו יכולנו לקרוא, להפנים, לקבל או לא לקבל את הזמנתו של משה לאימון משותפף למרות מה שנאמר בין השורות וזהו שלום על ישראל. יש לנו מספיק מלחמות משמעותיות מאלה. אוהב אותכם עמית

שלומי :)

אני דווקא אהבתי את התפנית שהשרשור הזה הלך אליו. רו ויובל לא ניסו לחנך, הם פשוט התייחסו לדברייך, כפי שבקשת. אך מה...בדרכם האישית.. אחד עונה בציניות, השני עונה בהומור מתובל היטב, השלישי עונה ברצינות, והרביעי לא מבין מה בכלל כתבו לו...וזה למען הדוגמא בלבד. וזה היופי שבפורום, ריבוי דיעות, ריבוי צבעים, דרכים שונות להסתכל על הכתוב, להפנים אותו, וכמו כן, דרכים שונות לענות. אני אוהבת מאד הומור בתשובות של חלק מחברי הפורום (ואפילו מקנאה לא פעם על יכולת הכתיבה הזו) זה מה שהופך את הפורום לחי ותוסס ופחות משעמם
לגבי התבנית של איך אמור להתנהג אומן לחימה. לי אישית ישנה בעיה עם זה. אני חושבת שאת כל התכונות שמינית אני רוצה להאמין שאני מפנימה ומקבלת ואף מיישמת באופן טבעי. חלק מהתכונות אני מאמצת, וחלקן לא מתאימות לי באופן אישי. אני לא רוצה לנאום להן כמעין מנטרה - אלא לפעול על פי הן ביום יום. זו השאיפה בכל אופן. אבל כולנו בני אדם, ומפשלים לא פעם.. מקווה שאני ברורה

Tonjin

New member
תשמע, אני לא יודע בן כמה אתה אבל כך או כך עם

הזמן תגלה שאיפה שיש אנשים יש אגו, חיכוכים, חילוקי-דיעות ולפעמים גם צרות עין וחוסר כבוד הדדי - אם זה קורה בארגוני אמנויות-לחימה מסורתיים יפנים שחרטו את הכבוד, השליטה העצמית ורוח הבודו על דגלם ואם זה קורה בחצרות חסידים ובמנזרים בכל העולם ללא קשר לדיספלינה הרוחנית המתורגלת בהם (נוצרים, סופים, בודהיסטים או מתרגלי זן לזרמיו השונים) אל לך ממש להתפלא אם זה קורה גם כאן בארץ ישראל ובפורומים של תפוז... אתה יכול לא לאהוב את זה, אתה יכול לעשות ככל יכולתך ולהמנע מזה ואתה כנראה תהיה צודק, אני גם חושב שהדרך שבה אנשים מתמודדים עם החיכוכים וחוסר ההסכמה מעידה הרבה עליהם כבני-אדם אבל כדאי אולי ובכל-זאת לנסות ולהבין שזה בסופו של יום כנראה טבעי ומאפיין אנשים ולא להתפלא מחדש (כפי שאני רואה כאן חדשות לבקרים) בכל פעם שיש חיכוך, פיצול או הלצה שאינה במקום..

shlomym

New member
טונג'ין-אני לא מתפלא.ולא גילית לי דבר חדש

כמו קודמך. כתבתי שאני מצר על הדברים. דבריי היו בגדר המלצה. עוד משהו שיאיר את עייניי??????

Tonjin

New member
אתה אוטוטו בן-34 לא..?

ואם תמתח קו ישר כלפי מטה מהודעתו הראשונה של sampay תתקל בזו שלי המסקנה משתי העובדות המדהימות האלו היא שלא, לא הגבתי אליך... הארתי את עיניך?

shlomym

New member
אכן כן,טעות אינטרנטית נפוצה,במיוחד בפורומים

עמך הסליחה

d y s

New member
כבר נכתב פה

כולנו בני אדם אבל איזה אנו רוצים להיות.אך כל אחד מציב לעצמו איזה אידיאל ע"פ הוא רוצה לחיות.וטבעי כמו שאתה קורא לזה זה מושג לא ברור כשמדובר על בני אנוש.האם זה טבעי להרוס את המקום בו אתה חי למשל או לחילופין האם זה טבעי לצום.האם זוגיות זה טבעי? מלחמות אגו קל לומר שכן. יש אפשרות אינדבידואלית להלחם בזה שיתכן ותשפיע על הכלל ואירגונים וסיסמאות ושמות ושיטות הן לא כלום אם הם חורטים על דיגלם אידאות והלכה למעשה משדרות דבר אחר.זו לא עצימת עיניים יש הבנה ואני מפנה אותכם לציטוט שכתבתי על התייחסות למוות והוא עוסק בדיוק בזה.ואחת הבעיות הגדולות של או"ל היתה שלוחמים אמיתיים של שדות קרב או של עידנים אחרים הפכו להיות לוחמים של פילוסופיות פיתוח טכניקות מתוחכמות של צורך בלהוכיח של מי יותר גדול.כשמתייחסים ללוחמה כמו לוחמה לא צריך לבדוק של מי יותר גדול אלא להנות ולחזור הביתה בשלום ובשלם להתענג על דברים קטנים שפתאום הם בעלי משמעות כי הם כל כך זמניים וחבל לא לשים אליהם לב.והתחרותיות שחרוטה על דגל של הרבה שיטות בצורה כמעט גורפת מעודדת בגרעין את צמיחת האגו למרות שבמעטפת יש הלכות ונימוסין ובכן הגרעין חשוב.

למעלה