כאן אדם יוסף

hen love noli

New member
אאדדדםם?!../images/Emo23.gif

אייזהה כייף שאתה כותב לנו חיחי כמה זמן לא כתבתם אני מתגעגעת להופעות שלכםם ליראות אותכםם ולהופעה עם עידן יניב אני לא יוכל להגיע אוף : [ זה ממש רחוק לי..
אדם תגיד לשרון שיכתוב פה אני ממש מתגעגעת אליוו =אוהבת=אותך= חן

../images/Emo141.gifיאא אדםםםםםם../images/Emo99.gif

יאאאאאאאאאאא איך שנכנסתי לפורום פתאום ראיתייי כאן אדן יוסף חשבתיי אני מתהה יאא כמה יתגעגעתייי עליךךךךךךךךךך לזה שאתה כותבבבב יאא אדם אני חולה עליךךך כפרעליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יאא נסיף יפשליי
תמשיךךך ליכנס ולכתובבב פהההה הרבה!!!!!!!!! אני מתה לראות אותךךךך מתישהוואאא=[[[ אוהבת אותך ההכי הכי הכי הכי בעולם הזההה כפרות עליךךךךךךךךךך
ספירושש=]]]]]]]]]]]

סופסוף מישו כותב לנו:/

תודה שנכנסת התגעגעתיי...אווהבת...בהצלחה ותמסור לכולם ד"ש ושאוהבים אותם :] ושיכנסו גם קצת P;

מה קרה פתאום

כל הבנות שאמרו שאדם סתם מעפן ומגעיל ושאין לו יחס טוב למעריצות פתאום אתן נחמדות שהוא כותב ?? אייכסס איזה צבועות מגעילותת אתןן!! אני לא רוצה לריב !! או לפתח ריב!! אבל אני אומרת ת'אמת !! מה קרה אמרתן שהוא מעפן פתאום אתן יאהה כפרעליך אני אוהבת אותך וכל האלה ורק לפני כמה ימים איכ' אדם מעפן וזה יייייאלללה כבר נמאסתןן!!!

ואיי עדיייייייייייי בישבילל מההה?

למה למה את רושמת את זה בשירשור שאדם פתח שהוא יראה את זה??? שהוא יראה שיש פה בנות מגעילותת שמדברות אליו אל יפהה לא מגיע לוו ביכלל ליראות את זהה ! נכון שאת צודקת שחלק מהבנות פה אמרו את זה ואחר כך שהוא כותב מיתנהגות אחרת אבל לא היית צריכה לירשום את זה פה מקווה מאוד שהוא לא קרא את זה אדם לא מעפפןן ביכלל כפרעליוו רוב הבנות פה אוהבות אותו !! חחח כמוניי למרות שאת צודקת היית צריכה לירשום את זה בשירשור אחר אבל לא משנה כבר! =שחפ=

אני אומרת לך את זה כי..

אני באמת אוהבת אותו ואם הוא יקרא את זה הוא יפגע אני מקווה מאוד שהוא לא! אבל ככה את צודקת

מאמי כנסי

תאמיני לי שגם אני אווהבתת אותו!! ומזה לא רוצה שהוא יפגעע!! אבלל בכוונה פתחתי את זה פה שיראה שיש בנות ממש מגעילות !! ולפחות יראה שיש בנות שסתם ממציאות עליו דברים והכל !!

סבבה אבלל..

אדם בא ורשם בפורום כדי לשמח אותנו ועכשיו הוא צריך לדעת שבנות מרשמו לו דברים כאלהה מגעיילל וכל זההה (למרוות שהוא לא !)

למעלה