כאן אדם יוסף

../images/Emo141.gifמה את אומרת??=\\

איאיאי עזבי אני לא רוצה להגיבב לך פה להרוס תשרשור שלו!!!!!!!! מענין מאוד למה את שונאת אותו כאילו הוא אוהב אותךך ט'חחחח סעי סעיי יעוגה=\

../images/Emo141.gifלא באליי ואל תגיבי פה יותר!

מי שמדבר על מעפנות תריא אין לך מה להגיבבב אפילוו יחתיכת עודה מסנכה=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ בטח שלא יסבול אתוך וזה היהי אדם מה קרהההה הוא קלל אותך אזזז אתת רוצה להתחמק מזה ואת אומרת שזה לא הוא??ט'חחח עובדה שהוא דבר איתי ועם שחף וזה כן הואאאאאאא תאכליי תאמתת הוא קרה לך עוגה וזה מה שאתתתתתתתתת טפשה=\\\\ אל תגיביי פהההההה יותרררר זהוו אני גמרתי ענין!

גמרת ת'עניין בלקלל , י'פאקצה אחת !

רק קללות את יודעת בחיים שלך , אה ? תיהי בריאה , |: ואם אדם שלכן אמר שאני עוגה , אז לפחות יש בי משהו , לא כמוהו S:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאוי את ממש דוחה .

סליחה על המילה כן ? אני יכולה להגיד לכן שמעריצות הגיים בויז נהיו ז=ו=ו=ע=ה . |: זוועה פשוט . את רשמת םה עדי משהו לא במקום . משהו שהיה פוגע בכל אחד אם זה היה נכתב עליו . ואל תגידי שאת רוצה שאדם יראה איזה בנות יש פה , למה הוא לא זוכר איך כל מעריצה מתייחסת אליו וזה , קיצר , אני לא ארשום מגילות , אבל כל מה שרשמת פה ? פשוט לא היה במקום . קלקלת . פשוט קלקלת .

לא אני כן ירשום את זה פה!

ואת יודעת למה? בכוונה שכל הבנות פה ידעו וגם הוא שיש פה בנות זוועה ביותר !! רכלניות וצבועות !!!

חחחחח יאלה שבי שבי בשקט י'מזווטה אחתת!!!

אני לא אמרתי שאדם מגעיל ושאין לו יחס טווווווב??? אוווקיי!! אז אין לך סיבה להגיד את זה!! דבר שני בכוונה פתחתי את זה בשירשור של אדם שיראה שיש פה בנות פשוט סתם נצלניות ומגעילות!! ואני?בטח ובטח שלא אחת מהן אז שששששששששששששש אוווווקיי!! אינלי בעיה עכשיו לפתוח ת'פה שלי עלייך כי בזה אני ממש טובה ! אבל יש לי כבוד במיוחד לבנים !!

../images/Emo20.gifלכיי לכיי ידפוקהה , תגידי את זה באיסי מה א

את אומרת את זה בשירושור שלו הא? יחתיכת ילדה דפוקה ואני מסכימה איתך ועוד יותר אני חלק מהבנות האילו שלא אוהבות אותו ותייחס שלו וכל אילו שמעריצות יכולות להגיד עד מחר שיש לו יחס יפה כי אין לו !

נוו בסדר אבל כל דבר..

את רושמת אדם מכוערר גמד מגעיל וקללות בסדרר הבנתיי מה את חושבת עליו לא צריך כל הודעה לירשום אותו דברר!

חן XD

New member
|סועית| שחףףף עזבי אותןן

סתוונית תתחילי להרגע זה שאת חופרת לאנשים והם לא סובלים אותך זה לא אומר שהם מתיייחסים לא יפה לאנשיםם ! ! ! ! ואדם מתייחס יפה למעריצות שמתייחסות אליו יפה ולא מציקותלו !! אז סתמו כולכם אל תתחילו ללכלך על אחד מהם כי כולן אוהבות פה את מי שבא לה !

למעלה