כאן אדם יוסף

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifחיייםם שלייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif..

יפפהה שליייי!! איך כייףף שרשמתת היתגעגעתי אליךךך אהבה שליי 3> אני אוהבת אותךך
:))))))) אדמשליי ? אהבהה חיי ! "יש לי את כל אהבה שבעולם והיא שלך שלך עד סוף הזמןן " שחףף :]

../images/Emo109.gif אדם חיימשלי ../images/Emo99.gif

איזה כיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף שנכנסת אני כ"כ מאושרת !!!!!!!!!!!

../images/Emo109.gif אדם כנס דחוף ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה לא מבין כמה אני מתגעגעת אליך, אני כ"כ אוהבת אותך. ומחכה כבר להופעה בבת-ים. ובת"א, שמעתי שהולך להיות פיצוץ, אז אני באה :] אז תדע, שאני ממש מתגעגעת, ובטוחה שאתה קורא את זה, מתה עליך הכי בעולם, -פלורין יוסף :] שמתגעגת-
*כתבתי בשם פלורין כי היה משהו אז עשיתי לה טובה *

אדם ובנות כנסו !

קודם כל , אני לא יודעת מה נהיה כי אדם דיברתי עם איזה מתחזה מעפן , שאמר שזה אתה , ואני ידעתי מלכתחילה שזה לא א-ת-ה @! כי א=י=ן מ=צ=ב ש=ב=ע=ו=ל=ם שתתיחס ככה למעריצות , ואני כמו מפגרת האמנתי לשחף כן לשחף . לא שאני מאשימה אותך , אין לי מה לומר . שנאת חינם ! וחוץ מזה כולנו בני אדם ואני מבינה אותו . ולדעתי בנות ? תפסיקו לריב , אוף באמת נמאס , הוא בן אדם , ובתכלס ? אני אומר ת'אמת ד-י להיות במילה אחת ! וכ"כ נכונה : מ ו ש פ ע ו ת !!!!! דייי ! זה מגעייייייייייייייייייייל , אתן לא מכירות באמת אותם , אתן מעריצות אותם סבבה אבל עזבו . ולגבי דבריי עדי ? אני חושבת שיש בזה צדק שאדם צריך לדעת ת'אמת , לא יפה לשקר !

חן XD

New member
../images/Emo221.gif מה את רוצה מהבן אדם סתוונית?!

יאללה את מדברת כאילו הוא חבר שלך שבגד בך סתמי כבר הוא לא חייב לך כלום !

../images/Emo109.gif אהם אהם אדם ...

דברתי עם חברה שלי מוריה והיא ביקשה ממני למסור לך ד"ש אז ד"ש חם ממוריה

יאאפהה שללללללליי :))

כפפרעעליייייייךך חתייךך שללליי
אתתהה החייםם שללללללללליי אווהבתת אווווווותךךךךך מוששלםםם שללללללללייי
3>3>3>3>

../images/Emo204.gif אדם נסיך שלי../images/Emo99.gif

כמה זמן לא רשמת בפורום... התגעגתי עלייך נסיך שלי :] אני אוהבת אותך
בת-אלי יוסף :] נ.ב - טוב שלא עשית העתק הדבק מהרשמי

../images/Emo175.gifאשקלוווווווווווווון !!! [:

תבואו לבקרררררר פה ! [; חיחי שמחה שכתבת .
בהצלחה במופע עם עידן יניב .

../images/Emo210.gif עד שאתה נכנס יוצא הנשמה DD=

בהצלחה עם עידן יניב,והאלבום.. ו..זהו אינלי מה לרשום DDD: שבוע טוב ! בנות? היום אני נוסעעעתת ביי אוהבת אתכן 3333>

יפיוףףףףףףףףףףףףףףף שלייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

התגעגעתייי אלייייך הכיי אחיי!!!!!! איי כפרעליייייייך כמה שאני אוהבת אותךך!!!!!

../images/Emo108.gifאדםםםםםםםםםםםם../images/Emo99.gif

אדםם סוף סוף ניכנסתתתת כבר איזה 4 חודשים אף אחד מכם לא ניכנס לפהה ולא רושםם
אבל טוב שניכנסתת ורשמתת לנו
תגיד גם לשרון,אביחי,ערן ואושרי שיכנסו וירשמו פהה.. יאא אני מזה התגעגעתיי ואני מזה שמחה שניכנסתתת לפהההה
יש מצב שאני יגיע להופעה שבתל אביב זאתי עם עידן יניבב... תמסור ד"ש ממני לכל הגיים בויזז.. האא ותבואו לבקר באשקלוןן חחח... אוהבתת
, מריה.

למעלה