כאוס

קוסם קרב

Note: Many skills of Battle Mage had their MP values changed which has not been included in this post. Battle Mage (1st Job) - Teleport: Range has been increased Battle Mage (2nd Job) - Staff Booster: Buff duration has been increased from 90 to 120 seconds Battle Mage (3rd Job) - Conversion: Buff duration has been increased from 90 to 120 seconds - Revive: Damage has been increased from 300% to 450% and the duration for the reaper summon has been increased from 20 to 30 seconds - Dark Lightning: The critical rate has been increased from 15% to 50% Battle Mage (4th Job) - Finish Blow: Damage has been increased from 130% to 145%

אראן

לאראנים יש מיליון שינויים - ארוך מדי להודעה אחת של תפוז אז אני שמה את אלו של עבודה רביעית בלבד. Aran (4th Job) - Overswing: Damage of Double Swing and Triple Swing has been increased from 290% and 360% to 330% and 450% respectively. Overswing now adds 40% extra damage to Combo Fenrir. Number of targets has been decreased from 12 to 8 - Combo Tempest: Boss damage has been increased from 600% to 720% - Swift Move: Further enhances the damage of Final Charge and Final Toss by 30% and being able to use those skills without using combos. In other words, using Triple Swing isn’t mandatory anymore The combo requirement for Combo Judgement and Combo Barrier has been changed to 100 and 150 respectively - Final Blow: Damage has been increased from 800% to 830% and a critical success rate of 100% has been added to all levels

מצבניק

New member
אודה לך אם תרחיבי...

דברים רלוונטים. אני ואנגלית לא חברים ממש טובים

מ י ל ר

New member
בעע.. יותר מידי קרוב ממה שחשבתי :(

לא טוב לא טוב!! :( מישהו יודע באיזה חלק של הכאוס מתבטל המייקר ועובר לשיטה החדשה?

btekx

New member
נראה שמיד שמגיע בחלק ראשון

או בחלק שלישי שמגיע מקצועות לבחירה

Guid

New member
לא בטוח ב-100%,

אבל אני חושב שבשני כבר לא יהיה המייקר, ובשלישי יוסיפו את העבודות. אבל זה רק מתוך זיכרון ישן, אני לא בטוח עד כמה זה באמת נכון.

Hawkgirl

New member
מה עם evan מה..

שיחלישו אותם דאמיט, הם יותר מדי חזקים ><" אני רואה שחקנים באיזה 20 רמות נמוכים ממני אבל תוקפים באיזה 100k יותר.. מה נסגר ><"

זה נכון שהם צריכים לקנות סקילבוקס מהקאשופ?../images/Emo6.gif

אתה צריך להיות ממש טחון בNX בשביל להיות עם הדמות הזאת. חוץ מזה הם סתם חיקוי של קוסמים.

EVAN מתחזקיםםםםםםם מאד

אחת הדמויות החזקות שיהיו. אם היה כאן איוון הייתי שמה את השינויים שלהם אבל זו דמות מאד חזקה. ואני מניחה שאת רואה אותם עושים הרבה נק ב LHC כי המפלצות שם רגישות לאש.

btekx

New member
בבפאץ הכאוס זה חזק בעיקרי את 3 העבודות

אוון, אראן וכפול להב

מ י ל ר

New member
מה שיפה זה

שאין לאיון סקיל בוסטר כי ההתקפות שלי מהירות גם ככה! זה כזה לא פייר...

GינGית

New member
כל הכבוד סמדר, תודה רבה ../images/Emo24.gif שאלה לי

מדברים על דמות אולטימט זו דמות חדשה שמצחילה מ-0? מה התנאים שצריכים להיות כדי לפתוח אחת? מתי זה קורה?

אחרי שהסינגוסית שלך דרגה 120

ואת עושה את כל הקווסטים איתה. אתה יכולה לפתוח דמות אחת פר סינגוס שהיא אולטימט אקספלורר. זה אומר שיש לה את הסקיל של הסינגוס. הכי שווה זה לפתוח לוחם. כי יש להם סקיל מאד טוב. וכן, היא מתחילה מ 0. אבל היום 0-120 = ממש מהר.

Gods Revenge

New member
מממממ

חשבתי שהיא מתחילה מ50 O.O ותגדירי עושה את כל הקווסטים?

אחרי הסינגוס דרגה 120

יש סידרה של קסווסטים לעשות. להרוג זומבים, להרוג מנון וגריפי ואחר כך את המכשפה השחורה. אחרי סידרת הקווסטים הזו אתה מקבל מדליה ו ECHO מהגברת של הסינגוסים. יש קווסט נוסף שאותו צריכים לעשות כדי להכין אולטימט אקספלורר וזה למצוא 10 כדורים צבעונים בהרפס. אני מצאתי 3 והתייאשתי כי שקוסמת שלי לא מצליחה להרוג אותם כל כך טוב. אולי אבקשש ממיקי עזרה בזה איזה יום.... נעשה מבצע הדדי. אחרי שסיימת עם הכדורים הצבעוניים אפשר להכין אולטימייט אקספלורר. לדעתי הוא מוכן מדרגה 1 ולא 50 אבל תכף אברר את זה במשחק.

למעלה