יש שמלת כלה!

Capelli Neri

New member
יש שמלת כלה!

ואפילו לא חיפשנו ממש. אני כמובן חרשתי את האינטרנט, אבל ללכת ממש שנינו ולבחור, לא עשינו. אתמול הלכנו לעשות קניות בשוק, ובדרך עברנו על פני חנות עם בובות ראווה עם בגדים שנראו לנו מתאימים. מדדתי כמה דברים, הפוכים מכל בגד שהוא בסגנון שלי, ומצאנו שמלה מאוד יפה, שגם היא לחלוטין לא מה שתכננתי ולא משהו שאני מרגישה בו בנוח בד"כ ולא מה שאני לובשת. ובכל זאת היא יפה, אני אוהבת, והבן זוג אוהב מאוד מאוד מאוד, שזה אפילו יותר חשוב לי מלהיות לבושה בסגנון "שלי" - שהוא יראה אותי כמו שהוא אוהב לראות אותי. אז השמלה היא בגזרה די פשוטה - חלק עליון, עד המתניים, עם כתפיות - פשוט כמו גופי, בחום כהה. חלק תחתון משיפון, באורך מקסי, בצבע בז'. השמלה בגזרה ישרה, בלי התנפחויות או שום דבר, ונראית מאוד ימי ביניימית. אנחנו הולכים להיראות כמו שני איכרים מימי הביניים :) אני בכלל רציתי שמלה באורך מיני, רחוקה מהגוף, בצבעים קונטרסטיים (או ורוד, או לבן ושחור), עם שרוולים קטנים או ללא-שרוולים, אבל בהחלט לא משהו שהוא כל כך חשוף...וזה לא מטעמי צניעות, אני פשוט תמיד מרגישה שהידיים שלי עבות ולא נשיות, ושהשכמות שלי בולטות מדי, ושהגב שלי לא מספיק חלק, ושהכתפיים שלי רחבות מדי...אקיצר, תסביכים. ואני לא מרגישה יותר בנוח בשמלה הזאת, אבל משהו בזה שהבחור שלי כל כך רוצה שאני אלבש אותה וכל כך אוהב אותי בה...יתן לי את האומץ ללכת ככה בכל זאת. בנוסף לשמלה, שהיא של איזושהי מעצבת שלא אמרו לי את שמה, קנינו חגורה דקה עם מעין מטבע זהב מרוקע שמתאימה מאוד לשמלה ומרימה אותה טיפה. החגורה עלתה 90 ש"ח (מטורף) והשמלה 350 ש"ח... אני עוד צריכה נעליים - נעלי עקב סופר-נמוך שאני אוכל ללכת גם ביומיום ולא רק בחתונה, בצבע חום-עור tan. אם מישהי מכירה, אני אשמח להפניות. אני גם רוצה איזשהו צמיד פשוט...לא ברור לי איזה. או משהו קלוע או מצמידים האופנתיים האלה שמשלבים סרט סאטין עם חרוזים או זהב. אני אענוד עגילים קטנטנים מהמבחר שיש לי בבית, לא רוצה שרשרת כי כל האצילות של השמלה היא בחשיפת עצמות הבריח והכתפיים. חשבנו על נזר קטן - כי זה באמת מאוד ימי בייניימי...כבר ירדתי מהרעיון כי אני לא רוצה להתחפש יותר מדי, אבל שוב, אם למישהי יש רעיון, אני אשמח. ומבחינת שיער ואיפור - אני כמובן הולכת לעשות הכל בעצמי - שיער פזור עם שתי צמות מאזור הרקות אסופות לאחור, ואיפור מאוד עדין עם טיפה מייקאפ, קצת סומק, מסקרה ואודם כתמתם...רציתי גם איינליינר, אבל נראה לי שאני אשמור על המראה הרענן יותר והתמים יותר. וזהו...אז סיפרתי, טחנתי, עשיתי את שלי :) ואני כבר מרגישה מן הסתם קצת יותר בנוח עם העובדה שאני מתחתנת...וזה עדיין הולך להיות משהו של 20 איש, בבית של ההורים שלי...ככה שזאת חגיגה אינטימית, שזאת המהות של הדבר הזה מבחינתי.

נשמע מיוחד להפליא

מחכה לראות תמונות! החתונה תהיה בקיץ? בנוגע לצמיד- אם אני מבינה אותך נכון, למה לא להכין לבד? שתי צמות דקות לאחור לא יהפכו את זה למחופש? * אני תמיד רציתי שכמות בולטות, זה יפהפה בעיניי.

Capelli Neri

New member
תהיה במאי, כנראה

אין לי בעיה להכין לבד צמיד, אני פשוט צריכה לסקור קצת חנויות או את האינטרנט כדי להבין איזה סוג של צמיד אני רוצה ויתאים. שתי צמות דקות לאחור זה משהו מאוד מינורי ולא בולט על השיער שלי. זה מסתדר עם הסגנון, אבל לא מחופש מדי, בדקתי את זה כבר. חח, אני מוכנה למסור לך את השכמות בכל עת.

sheffys1

New member
מזל טוב!!!

נשמע מקסים, ומאוד קולע לאירוע שאת מתכננת. מה שכן - אני מסכימה עם נולי, שלתסרוקת שתיארת יש feel מחופש-משהו.

Capelli Neri

New member
אני אנסה

בכל מקרה, זה משהו ממש ממש מינורי...לא יודעת מה אתן מדמיינות, אולי תיארתי לא טוב. ותודה!

newKiticat

New member
מזל טוב!

זה נשמע סופר מגניב! וההתרגשות שלך מהשמלה... אויי. זה יקר לאין שיעור.

efroch99

New member
אני ממש אוהבת

איך שהכל אצלך מינימליסטי ושונה. אני לא אוהבת חתונות באופן כללי, אבל אם כבר, אז לפחות לעשות את זה בדרככם שלכם!

Capelli Neri

New member
כמובן

אני לא רוצה להיראות או להרגיש שונה מאשר שאני מרגישה או נראית ביומיום. אם חתונה היא סביב הזוג, אז היא צריכה לבטא את מי שאנחנו - אני לא רוצה מחשוף ענקי ושמלת קצפת מנופחת, וגם לא איפור כבד. אני רוצה שיזהו אותי :)

דלעת

New member
איזה כיף!!

אני מאוד שמחה בשבילך! אני בטוחה שזה יהיה מקסים!
לגבי השיער- לי היתה קשת של אפרת קסוטו בחתונה. יש לה ולשלומית אופיר ודומותיהן מבחר עצום של קשתות עדינות שבטח יתאימו (ואפשר כמובן גם באיביי ואטסי). אם מרימים טיפ-טיפונת את השיער מאחורי הקש, זה למעשה נזר. אגב, את נשמעת הרבה יותר שלמה ושמחה לגבי החתונה, שזה הכי הכי הכי חשוב!

יטבת22

New member
מזל טוב

עקבים שפויים גיליתי שאני מוצאת רק בביג טום, והם גם בסוף עונה עכשיו. אולי זה יהיה קז'ואלי מדי לשמלה, קשה לי לדעת אבל אולי נניח אלו https://www.facebook.com/photo.php?...50680065.55771.121402574562334&type=3&theater או אלו https://www.facebook.com/photo.php?...65.55771.121402574562334&type=3&theater|סליק| או (עקב קצת פחות שפוי אבל נוח, ניסיתי) https://www.facebook.com/photo.php?...50680065.55771.121402574562334&type=3&theater אם את מחליטה שאת מוכנה להוציא על זה יותר כסף - אז ברחוב בצלאל יש בוטיק שאני לא זוכרת את שמו עם נעליים שתמיד מוציאות לי את העיניים. ובעצם גם אצל חומי שם יש נעליים לא רעות.

יטבת22

New member

גרמת לי (כן, את, זה בכלל לא קשור לנטייה שלי לבלות שעות בבהיה בקטלוגים אינטרנטיים במקום לעשות כל דבר אחר) להציץ באתר של שופרא ובאתרים של כל מיני מותגים שנמכרים אצלם. בקיצור, איזה כיף לך, יש תירוץ למסע חיפושים.

Capelli Neri

New member
היי

תודה רבה, אני בודקת עכשיו את הקישורים. רחוב בצלאל באיזו עיר?

Zorikit

New member
נשמע מקסים

השיער לא מסתדר לי כל כך צמות, אבל אולי אני לא מבינה על מה מדובר.

Capelli Neri

New member
נראה לי שבאמת

לא הסברתי. בואי נאמר שזה נראה כמעט כמו שיער פזור, רק שטיפה פחות שיער מכסה לי את הפנים.

Taltul R

New member
איזה יופי מותק, תתחדשי!!

אני מרגישה נימה הרבה יותר בטוחה ומרוגשת בקולך בעניין החתונה, איזה כיף!
מחכה בקוצר רוח לראות כיצד נראית השמלה (לא תשכחי לפנק אותנו בתמונות, נכון נכון?
) ואם את רוצה יש לי נזר זהב, מהחתונה שלי, מאוד מאוד עדין, מצופה זהב (של קרן וולף) אם תרצי אצלם לך אותו עכשיו, ואם הוא ימצא חן בעיניך את מוזמנת להשאיל אותו בכיף.

Capelli Neri

New member
תודה

אני אפנק בתמונות רק אם הבן זוג יסכים... אני אשמח לצילום של הנזר או לתמונה של משהו דומה.

למעלה