יש שמלת כלה!

Taltul R

New member
בבקשה

Capelli Neri

New member
מאוד יפה

אבל עכשיו אני מבינה שזה לא יעבוד אצלי כי יש לי פוני, וזה יהיה יותר מדי "אליס בארץ הפלאות". ובנוסף, התכוונתי לנזר, מהבחינה של משהו שמניחים על הראש במאוזן, כמו כתר...וגם זה לא יעבוד עם הפוני שלי...נראה לי שאוותר, זה לא קריטי לי. ותודה, יפהפיה :)

לי וולף

New member
תתחדשי!

השמלה נשמעת מקסימה וגם אתם
במאי תוכלי כבר לנעול סנדלים, לא? בכל מקרה, אני לא מצליחה ממש לדמיין נעליים סגורות לחלוטין עם מה שתיארת (pumps קלאסיות). אולי - אם לא סנדלים ממש- נעלי פיפ-טואו? בכל מקרה- כיף שאת מעדכנת! המשיכי כך!
אולי זה חלק ממה שעוזר לך להתרגל לרעיון...

Capelli Neri

New member
אני ממש לא

נועלת סנדלים, ותאלצי לסמוך עלי שזה דווקא כן ילך עם נעליים סגורות, כל עוד הצבע שלהן רך כמו שאר השמלה. תודה :)

לי וולף

New member
אגב

לניין ווסט יש דגם קלאסי יחסית, שלמיטב זכרוני היה גם בצבע חום TAN. שווה לבדוק כי גם שם יש עדיין מבצעי סוף עונה זה מאוד דומה למה שיש בלינק (פחות בצבע, יותר בצורת הנעל)

יטבת22

New member
אבל לכי תמצאי פאמפס בלי עקב

השמלה כנראה שונה ממה שדמיינתי. משום מה חשבתי על אורך מידי (למרות שכתוב מקסי). אוקספורד למיניהן כנראה פחות יעבדו כאן. בתמונות של יריד זוגות הופיעה הנעל הבאה, של שלומית אופיר. היריד כבר נגמר, אבל אולי עוד נשאר מהדגם?

Capelli Neri

New member
תודה

מאחר שיש עוד שלושה חודשים נראה לי שאני אחכה לקולקציות הקיץ בתקווה שיצאו דגמים שיתאימו לי.

lisa s

New member
שיהיה הרבה מזל טוב

חתונה כלבבי. גם אני (כשילחצו אותי אל הקיר), אעשה משהו בסגנון הזה. השמלה נשמעת מאוד מעניינת, אני מאמינה שאקססוריז עדינים זהובים יתאימו למראה הזה. יהיה מגניב לראות תמונה או שתיים מהאירוע.

michali36

New member
מזל טוב, זה נשמע מאד יפה, השמלה והכל,

אני איתך במינימליזם. עשרים איש בבית ההורים נשמע כמו רעיון מצוין. אגב, אופטופיק - מה העמדה שלכם לגבי צלם ודי ג'יי?

Capelli Neri

New member
תודה לכולן!

זאת התסרוקת שהתכוונתי אליה...קצת תחפושת, אבל לא יותר מדי עבורי

Black Star

New member
לא כזה תחפושתי בעיניי, בכלל

אני הולכת ככה לפעמים לעבודה (אתמול הלכתי ככה) והדבר האחרון שאפשר להגיד זה שאני נראית כמו איכרה ימיביניימית

כיף-כיף-כיף

המון המון מזל טוב!!!! כיף לשמוע על חתונה כה מרגשת...אני כל השבוע בטיול גני אירועים ואני רואה עד כמה קל להסחף לחתונה לא מהסוג שחולמים עליה:) אז כל הכבוד לכם...ושוב מזל טוב:)

למעלה