תרשו לי....
שלום לכולם, אני חדשה כאן, אבל בהחלט לא חדשה בעולם המאגיה . אני לומדת טארוט כבר 11 שנים, ואני אומרת לומדת כי תמיד יש עוד מה לגלות, וכישוף לזרמיו השונים. שהיתי בדרום אמריקה 5 שנים, שם ניתנה לי האפשרות להיתקרב לכישוף שאמאני. ואף זכיתי להישתתף בכמה טקסים מדהימים בכפר השאמאנים הניסתר שנימצא על גבול פרו בוליביה. אני כרגע לומדת לפרטים את תורת וטיקסי השחר הזהוב, ויש לי כמה דברים לומר בקשר לדיון הזה על הספרים מתימן. 1. כישוף הוא מה שהמבצע אותו מחליט שהוא. אם לדעתך אתה טוב יותר בכישוף אחרי שאתה משתין מול השמש אז שיבושם לך. 2. בעולם הכישוף יש המון זרמים ותרבויות, ואי אפשר לומר שרק זו מתימן היא הכי טובה והכי עתיקה, אם תבקר קצת בדרום אמריקה אז תבין על מה אני מדברת. 3. יש גם זרמים שטופחו והתגלו עם השנים והמודרניזציה, פעם לא כולם ידעו לקרוא ולכתוב, פעם לא היה אינטרנט, פעם לא הוציאו ספרים ולא היה יכולת היתקשרות, אפילו חשבו שהעולם הוא מרובע, ולכן זה מסביר למה הטענה שלך יקירי שספרים גנוזים הם יותר שווים ממידע באינטרנט לא מקובלים עלי כל כך. מסדרי השחר הזהוב הם כתבים שהיו גנוזים מאות ואלפי שנים ורק עם המודרניזציה הוחלט אחרי ריבים והתפלגויות לפרסם אותם ולצאת לאור. 4. כיתבי שאמאניזם למשל לא תמצא. אין מי שידריך אותך להיות כזה על הכתב אלא רק על ידי שאמאן שילמד אותך אחד לאחד. אז מה? זה אומר שזה הכי שווה כי אין בכלל את הדבר כתוב???? 5. המילים אנרגיה ואלוהים ודת אלו מילים בלדב וכל אחד מרגיש אותם לפי איך שוהא מרגיש, כל עולם הרוח הכישוף והמאגיה הוא מאוד אישי ושונה אצל כל אדם ואדם המתעסק בו ולכן יקירי אף פעם אל תפסול שום דבר אחר, להיפך תמיד תמנסה להעשיר את הידע שלך מעוד ועוד מקומות, גם שלא ניראים לך הכי מהימנים, אף פעם אי אפשר לדעת מאיפה תבוא בישועה. 6 ואני יחזור על משהו חכם שאמרו לפני כן בדיון איש איש באמונתו יחיה!!!! תודה על תשומת הלב ביי בינתיים