יש שיאמינו ויש שלא

etshak

New member
יש שיאמינו ויש שלא

כשאני כותב את ההודעה הזאת ידוע לי מראש שהרבה יגידו נו עוד אחד... אבל אני מקווה שלחלק זה יפקח את העניים ברצוני פשוט לחלוק ידע אני מבין שכולכם או רובכם מתענינים בכישוף וכדומה אבל ממש לא מתוך שום כוונה רעה אני באמת רוצה לספר לכם שקראתי פה המון והמרחק בין מה שנאמר פה לבין עולם הכישוף האמיתי והרציני יותר כרחוק מזרח ממערב אני שומע פה כל מיני דיבורים על אלים וכדומה ועולה לי חיוך אנשים אין דבר כזה אלים לא עלייהם מושתת עולם הכישוף זה ממש אחרת ממה שאתם חושבים ברצוני רק לספר לכם שלידי התגלגלו ספרים שעברו בסתר מזקנים לזקנים ספרים עתיקים מאוד מאוד וקראתי וקראתי ועולם הכישוף ממש לא קשור לאלים ולא לאנרגיות ממש ממש לא אני מצטער שאני סותר את הדעה הרווחת פה על כל הפורום אבל זאת האמת כישוף אנשים הוא ניצול של שמות מלאכים קדושים ביותר ועל ידי צירוף של כמה שמות של קדושים ניתן לכפות על שדים וכדומה לשנות את הטבע בשבילנו מעולם לא ניסיתי את הכשפים שכתובים בספרים שלמדתי בהם כי הם רציניים מדי הם הגיעו מתימן ארץ של כשפים הספרים כתובים בשפה שנקראת ארמית שאותה לקח לי ללמוד שנתיים ועוד לא סיימתי וסתם רק לדוגמא אני אספר לכם שבפתיחה לספר רשום שעל מנת לעשות כשף ולהשפיע על דברים בעולם יש תחילה לעבור מסע של רכישת כח כישופי או במילים אחרות לרכוש טומאה כישופית להפוך למכשף אני מצטער לבשר לכם בשביל לעשות כישוף אמיתי צריך להיות טמא טמא טמא לחלוטין סורי או שזה לא כישוף זה סוג של משהו לילדים עם ורדים ועוד דברים ורודים למינייהם בפתיחה למשל כתוב שראשית על המכשף לעשות שלושה דברים רשונים והם לקלל את הוריו 3 קללות שונות בפנייהם להשתין מול השמש מגוחך כמה שזה ישמע זה מה שכתוב ועוד משהו שלישי שלא אכתוב מחמת החברים שלא מבינים את חומרת העניין וינסו בקיצור לסיכום כל מה שאתם לומדים ועושים בימים אלה הוא כישוף של עמים אחרים מוצא הרוב באפריקה וכדומה אבל רק שתדעו שכל הכישופים האלה לעומת הכישוף האמיתי שמוצאו למעשה בקבלה המעשית הוא כאין וכאפס מצטער אם עצבנתי מישהו במאמר או הצחקתי הכוונה הייתה לחלוק דעה בהצלחה לכולם

Bartal j

New member
אממממ

תמשיך בדעה שלך ואני אמשיך בשלי , אני לא מוצאת סיבה בכלל לקלל את הורי או להיות טמאה בשביל כישוף למה לי לעשות דבר כזה? לדעתי בנאדם שעוסק בכישוף מתעסק באנרגיות ולכן הוא צריך להיות יציב מבחינה נפשית ורוחנית וישנם תרגילים שעוזרים לו להגיע לאיזון .. אני לא חולקת על דעתך למרות שמה שאמרת נשמע לי די מוזר פחות או יותר .. אבל כל אחד והתרבות שלו (אמרת שהספרים מתימן?) איך אתה יכול לקבוע מה נכון לכישוף ? לדעתי זה דבר מאוד אישי ומשתנה מאדם לאדם ,זה לפחות מה שלמדתי ב4 וחצי החודשים שאני מתעסקת בזה (וזה בכלל לא הרבה ) ומה שטוב לי לא בהכרח יעבוד אותו הדבר אצל האחר ויהיה טוב לו כי לא בכרהח הוא יתחבר למה שאני מתחברת ויכול להיות שזה ככה כל תרבות מתחברת למשהו אחר ואתה צריך לקחת את מה שהכי מתחבר אליך וליצור משהו משלך שיבטא אותך.. (ניסוח גרוע סורי עייפות תבינו .. בטח מישהו פה יסביר יותר טוב ממני..) שלך:בר

etshak

New member
אוקי

את צודקת ממש לא ציפיתי להסכמה כי למדת וזה מה שאת יודעת כמו שאמרת בארבע וחצי החודשים האחרונים את לא מוצאת סיבה לקלל את ההורים כי את מאמינה שהכישוף מבוסס על אנרגיות וכדומה ואולי כישוף של עמים אחרים אכן מושתת על אנרגיות אבל אם היה יוצא לנו לשבת ולדבר שעות הייתי יכול לשרשר לך את כל סיפור בריאת העולם על פי הקבלה ואז להגיע לעניין שבו נכנסו הכשפים ואיך הם משפיעים צריך פשוט להבין בקבלה מעשית כדי להבין שכל הכישוף האמיתי לא קשור לאנרגיות ולמעגלים למינייהם ופרחים מה שכן לפרחים ואבנים יש סגולות מדהימות שאת רובם אפשר למצוא בספרי הקבלה השונים אבל להכניס אותם תחת השם כישוף ומאגיה זה טעות

Nizzan Cohen

New member
לא כולם פה בפורום הזה...

מאמינים בדת ישראל. (וגם לא כל מי שמאמין בדת ישראל מאמין בקבלה, ואפילו לא כל מי שמאמין בקבלה מאמין בדברים שאתה אמרת
.). זו דעתך, ואני מלא כבוד והערכה כלפיה. אבל יש פה, מי שלא מאמין באלוהי ישראל, או במלאכיו, אבל בהחלט מאמין באלים וכיוצא באלה. יש כאן מי שלא מאמין כלל בכוח אלוהי ! גם כישוף הוא עיניין אמוני. וככזה יש בו הרבה דרכים והרבה שונויות. ואפילו הרבה סתירות. בהצלחה יקירי
. Blessed Be.

.m

New member
יש ויש

כמו בכל נושא, גם במאיגה ישנם זרמים שונים, גישות שונות, טכניקות שונות... עכשיו ניגש להודעה שלך: "כישוף אנשים הוא ניצול של שמות מלאכים קדושים ביותר ועל ידי צירוף של כמה שמות של קדושים ניתן לכפות על שדים וכדומה לשנות את הטבע" - כן. אנחנו יודעים. לא המצאת פה משהו חדש, השיטה מוכרת. "ועולם הכישוף ממש לא קשור לאלים ולא לאנרגיות ממש ממש לא" - ראשית, קיום אלים הוא ודאי כקיומו של כל אלוהים. שנית, היו בפורום הזה אי-אילו דיונים הנוגעים לאנרגיה, מהי אנרגיה ואיך כל זה מתקשר לכישוף. לפני ששאתה יוצא בהצהרות, נא הבהר מהי אנרגיה ואיך ולמה היא כן או לא מתקשרת לכישוף. "בפתיחה לספר רשום שעל מנת לעשות כשף ולהשפיע על דברים בעולם יש תחילה לעבור מסע של רכישת כח כישופי או במילים אחרות לרכוש טומאה כישופית" - יש הבדל בין "כח כישופי" לבין "טומאה כישופית". טומאה היא פרשנות שלך (שהיא ראויה ושוות ערך לפרשנות שלי, ולפרשנות של כותב/קורא אחר בפורום הזה, אך לא מעבר לכך) אני מפסיקה פה, כי אני מאמינה שהבהרתי את הנקודה. זו דעתך, והיא לגיטימית ככל דיעה אחרת. בינתיים לא הבאת כל סימוכין לדבריך.
mai

etshak

New member
חח אין דרך

אין לי דרך להביא סימוכין כי אם היתה אתה שהספרים הקדמונים התגלגלו לידו ואתה זה שהיה פותח ספרים מלאי אבק ממאות קודמות אני מבטיח לך שלא היית צריך שום סימוכין כי בוא ונדבר גלויות כל המידע שיש לך על כישוף וכל הלחשים מי חיבר אותם מי הוציאאת הספרים מאיפה כל הידע שלך בכלל? או מאתרים או מספרים שגג גג אני נותן למחברים שלהם בכלל 30 או 40 שנה של עיסוק בתחום בעוד שאני מסביר לך שאלי הגיעו ספרים שעברו מסבא של סבא של סבא של חבר שלי אלי כמתעסק בקבלה אני עומד מול אתר או מול ספר בעל כריכה זוהרת ויפה דפים לבנים ומחבר בסוף הספר שעוד חי ונושם ומול ספרים עתיקים וגנוזים במשך דורות ואתה שואל אותי למיל האמין ועל פי מי ללכת? אני חושב שזאת התשובה

Jess Leon

New member
הי.. אתה עם הספרים..

אתה נראה לי יותר מדי מתלהב עם הספרים האלה. אוקיי.. אז יש לך ספרים של איזה זקנים תימנים מלפני מיליארד שנה. ביג דיל!.. אתה אומנם מנסה להישמע פתוח לדיעות של אחרים אבל משום מה זה נשמע כמו שאתה מזלזל בכל ספר ו/או דיעה שהם לא הספרים של הזקנים התימנים הנ"ל. כישוף ומאגיה זה נושא מאוד מקיף ויש בו דיעות דרכים ושיטות רבות לביצוע. כל אחד והדרך שלו והמקום ממנו הוא בא והדברים בהם הוא מאמין. אז עם כל הכבוד לספרים התימנים שהגיעו אליך אני חושב שאתה צריך קצת להרגיע.. כמו שאומרים בעברית..

etshak

New member
אני לא מזלזל

אני בכלל לא מזלזל בשום דבר אבל שמע מה שאתה אומר אז זכית במיליארד דולר ביג דיל... מה זה השטויות האלה אתה מזלזל פה בדבר מאוד עתיק ובעל חשיבות לעולם הכישוף כל ספר ישן ושמור בסוד הוא ידע שלא ניתן לכל אחד וידע זה כח ובטח ידע שמור אם אתה רוצה ללמוד משהו על כישוף אל תזלזל בשום ספר או שיטה בטח לא באלה שאין לך מושג עלייהם

Nizzan Cohen

New member
כל ספר הוא ידע !

תאמין או לא, הזקנים בתימן היו מחרבנים בדיוק כמוני. צוחקים בדיוק כמוני. כואבים בדיוק כמוני. גם החשיבה שלהם, עבדה כמו שהחשיבה שלי עובדת (כמובן בשונה - אבל לא ביותר שונה מההבדל בין החשיבה שלי לחשיבה שלך). מה ההבדל המשמעותי ביננו ?! שהם עתיקים ומתים ?! מילא. זה לא עושה אותם לא חכמים יותר ולא יודעים יותר. רק ישנים יותר. ספר הוא ספר וידע הוא ידע. הגיל זה לא מה שמשנה כאן. ועל כל פנים, בתחום הידע בדר"כ ידע חדש מפריח ידע ישן ולא להיפך (זו לפחות התפיסה המקובלת בעולם, ביגלל התפיסה המדעית.) ספרים זה טוב, דיעות זה נהדר. כל אחד מוצא במה להאמין. כלום לא לגמרי בטוח.

ToryMaster

New member
המממ

וכיצד תגרום לי להאמין שהספרים העתיקים שלך אמינים יותר מספרים לא כל כך עתיקים אחרים? בנוסף, אם אתה רוצה שנהיה מסוגלים לקרוא מה שאתה כותב, השתמש בסימני פיסוק.

etshak

New member
זה הקטע שאני לא

אני לא מנסה לגרום לך להאמין שהספרים שאגב בכלל לא שלי הם אמינים יותר רק תחשבי על הסיטואציה של ספר שהיה גנוז מתימן אצל איזה סבא שניפטר לבין איזה ספר דנדש שיצא לפני כמה שנים למדפים הכישוף כידוע ישן מאוד מבריאת העולם למעשה אז מה יפגע יותר למטרה הוצאת ספרים 2000 או ספר לפני 500 שנה ויותר?

Bartal j

New member
השיטות מתחדשות לדעתי..

לא בטוח שמה שעבד לזה שחי לפני 500 שנה יעבוד גם עבורי, צריך להתחשב בכל מיני גורמים, העולם מתחדש ,דור הולך ודור בא וככה גם אני חושבת שזה גם עם מאגיה כל הזמן מחדשים בנושא ומגלים נושאים אחרים ומפתחים שיטות שונות , ויותר עדכניות לזמן המודרני שבו אנו חיים כיום ומן הסתם גם יותר נתחבר אליה.... לא אמרתי חס וחלילה שלא נשים לב לעקרונות הישנים להפך ,נשמר אותם והם יהיו לנו לבסיס התחלתי שממנו כבר ניצור דברים חדשים שיותר נתחבר מהם אני מסכלת על מאגיה כמו על מדע , המדע לא יכול להסתמך על מחקרים ישנים שאיזה חוקר גילה לפני 300 שנה נכון? חוקרים עדיין ימשיכו לחקור ולגלות בעצמם דברים חדשים שיקדמו את המדע וכמובן ישארו נאמנים למחקרים האחרים. אני עוד לא שמעתי על הספר שאתה מדבר וסלח לי אם אני קצת בוטה אבל באינטרנט זאתי דרך קצת מוזרה לנסות להוכיח משהו ,כי בעצם אי אפשר להוכיח כלום דרך המקלדת. אולי יכול להיות שבספרים האלה שלך יש איזשהו בסיס למשהו , אבל זה עדיין לא פוסל שום דיעה של אף אחד ולא קובע שזאתי המאגיה הנכונה .. למי היא נכונה לך? ואולי היא לא תהיה נכונה לי ? למה שאני אלך בעיוורון אחרי משהו שמישהו חכם כתב לפני 500 שנה? ואם אני לא מסכימה עם חלק מהדברים , או שזה לא ממש מדבר אלי לגמרי ויש לי חילוקי דיעות בנושא , כל אחד הוא עולם ומלואו אותה יודע.. זה אומר שזהו אני לא יכולה להתעסק יותר במאגיה? לא ,ישנם שיטות שאחרים פיתחו ולא חסרים שיטות וזרמים שונים במאגיה וכל אחד הולך לפי מה שהוא מתחבר יותר ,זה לא משהו אחד יחידי וזהו.. וזה לדעתי חשוב במאגיה שקודם כל תתחבר למה שאתה אומר ותרגיש את זה .. וזה קצת קשה מאוד להרגיש דברים אחרים שמישהו כתב לפני 500 שנה? ואל תשכח גם שלא הזקנים האלה גרמו לכישוף להתגשם ולא הספר שלהם ,כל מי שמתעסק במאגיה יודע שלה רק הכלים והסמלים שעוזרים לך , אתה וכח הרצון שלך לזה להתגשם וזה מה שחשוב פה לדעתי כי אם לא תתחבר לזה לדעתי איך תגרום לכישוף לפעול? מקווה שהבהרתי כמה נקודות .. (חח עכשיו מוחי יותר צלול מאתמול חחח) שיהיה לך יום טוב.. שלך:בר

Diableror

New member
תימן?

המאגיה ה"מודרנית" נשענת על ידע עתיק שפותח במהלך השנים. במקום לזרוק דברים לאוויר,תחקור קצת לפני. פרט לכך,עד כמה הספר ה"גנוז" לכאורה אמין? ע"י מי הוא נגנז,ואיך השגת אותו? Diableror

etshak

New member
אז ככה

בהקשר למה שנאמר אני מרגיש שסתם תוקפים אותי בסך הכל ספרתי על עוד זרם במאגיה זרם שלפי דעתי הכי מהימן ומה שנאמר לגבי מאגיה וכישוף שזה הולך ומתחדש זה כל כך כל כך לא נכון כי המדע נשמה שאילו אגב השוות את המאגיה לא מתחדש זה שמגלים דברים חדשים לא אומר שהדברים התחדשו רק שעד היום לא היו לנו הכלים המדעיים לגלות אותם מה שאין כן בכישוף שכן ככל שהדור הולך ומתקדם אנחנו מאבדים את היכולות הרוחניות כי המכשפים שהתעסקו בכישוף לפני 500 שנה לא ראו אף אחד בדור הזה ממטר מסכימה? בעניין הזה צריך להבין שככל שיותר קדום יותר מהימן ולגבי הספרים הם הגיעו אלי מחבר שסבא שלו נפטר והחבר הזה נכנס אילו לחדר הפרטי וראה משהו כמו כספת כזאת רק מעץ ובפנים הוא ראה כמה ספרים אחד זה ספר היצירה שמי שמבין משהו בכלל באמת יודע מה זה אומר והספר השני ספר הכישוף בעל כריכה שחורה הספר מלא בחורים מה שמעיד על זמנו הדפים ממש צהובים ויש רשימת יחוס קצרה של מי שהספר התגלגל לידיו ובאחד השמות כתוב יחיא מצנעה (עיר הבירה של תימן אז והיום..)למי שלא מבין שלא כמו היום אף אחד פעם לא טרח להוציא ספר סתם מכיוון שלהוציא לאור ספר פעם עלה כמו חצי מהרכוש שיש לאדם ממוצע בימינו מה עוד שבתור אחד שלומד קבלה כבר שנים אני מוכרח להגיד שהכל שם אמת ומבוסס על עקרונות אמיתיים ועל מלאכים אמיתיים

Diableror

New member
קודם כל..

בבקשה,סימני פיסוק.מאוד קשה להבין את מה שאתה כותב. עכשיו.. אני לא תוקף אותך,אל תבין אותי לא נכון. כל מה שאני אומר,שאם הייתי חוקר קצת,הייתי רואה שיש לו מעט שימוש בקבלה במאגיה ה"מודרנית"(לא בכל "סוגי" המאגיה). "וותק" הספר לא מורה עליו דבר.כיום זבל נכתב,וכך גם בעבר.לא יודע מה עם הספר שלך,אבל לא הייתי לוקח אותו ברצינות רק בגלל כמה דפים צהובים. אתה מבין בקבלה?יפה לך,אתה תתעניין במה שיש לנו להציע. עכשיו..לשם מה השארת את ההודעה הזאתי בכלל? Diableror

.m

New member
אז ככה

הטקסט הזה נכתב עבור etshak: בהקשר למה שכתבת אנחנו לא תוקפים סתם לשם ההנאה אם אתה מרגיש שתקפו אותך אולי כדאי שתבחן את הדבריך שוב כדי להבין למה עכשיו לנושא המדובר לפני 500 שנה כמו לפני 200 שנה כמו לפני 10000 שנים כמו היום יש אנשים בעלי יכולות גבוהות יותר ואנשים בעלי יכולות גבוהות פחות אז כמו היום יש ספרים (כתבים) אמינים יותר וספרים אמינים פחות (כן גם פעם כתבו שקרים וכן גם היום כותבים אמיתות) את ספר היצירה אפשר להשיג דיי בקלות ולא מעטים מחברי הפורום הזה מכירים אותו היטב לא גילית יבשת חדשה עדיין לא אמרת לנו מהו הספר השני כך שאין טעם להתיחס לתיאור המדויק "ספר הכישוף בעל כריכה שחורה הספר מלא בחורים מה שמעיד על זמנו הדפים ממש צהובים ויש רשימת יחוס קצרה של מי שהספר התגלגל לידיו ובאחד השמות כתוב יחיא מצנעה" שכן אין בו כדי להעיד על תוכן הספר והטקסט הזה עבור שאר חברי הפורום: בהקשר למה שכתבת, אנחנו לא תוקפים סתם לשם ההנאה. אם אתה מרגיש שתקפו אותך אולי כדאי שתבחן את הדבריך שוב, כדי להבין למה. עכשיו לנושא המדובר: לפני 500 שנה, כמו לפני 2000 שנה, כמו לפני 10000 שנים, כמו היום, יש אנשים בעלי יכולות גבוהות יותר ואנשים בעלי יכולות גבוהות פחות. אז, כמו היום, יש ספרים (כתבים) אמינים יותר וספרים אמינים פחות (כן, גם פעם כתבו שקרים, וכן, גם היום כותבים אמיתות). את ספר היצירה אפשר להשיג דיי בקלות, ולא מעטים מחברי הפורום הזה מכירים אותו היטב. לא גילית יבשת חדשה. עדיין לא אמרת לנו מהו הספר השני, כך שאין טעם להתיחס לתיאור המדויק "ספר הכישוף בעל כריכה שחורה הספר מלא בחורים מה שמעיד על זמנו הדפים ממש צהובים ויש רשימת יחוס קצרה של מי שהספר התגלגל לידיו ובאחד השמות כתוב יחיא מצנעה" שכן אין בו כדי להעיד על תוכן הספר.

the count

New member
ומי אמר שהקבלה טובה?

הקבלה, הלא היא כישוף בשם ה', מבוססת על אמונות יהודיות נטו ולא מראה גם צדדים אחרים האל שלך אינו האל של כולם, ולכן לא כל דבריו וספריו אמת הם אני אינני מאמין ביהדות ולכן לא מאמין באל שנקרא יהוה, ואינך בעל שום דעה לפסול אלוהים אחרים אני עוד לא ראיתי הוכחה לכך שאלוהי בתנך הוא האל הקיים, ואינך יכול לפסול אלים אחרים ולהכריז כי כישוף הינו כלי המתקשר רק לה' ולמלאכיו באשר לספריך, אינני מאמין עד שלא ראיתיהם הרי יכול אני לומר כי אני בעל ראש קרנף וחדק של פיל, וכי אני חי באורנוס התאמין לי? כישוף אינו דבר טמא ואינו מצריך קללת הורים, השתנה מול השמש, אונס או כריתת ראש סוס כפי שאחרים לפני אמרו לך, אינך בעל שום עמדה לפסול את דבריהם ואמונותיהם, ואינך מלך הידע(אני ,לפחות, לא היית בהכתרה כזו) ידע מלפני מאות שנים יכול לעזור ולהרחיב את אופקי הקורא, אך אינו בעל וטו דעות ישנות כדעות חדשות הן גם לי אמונות משלי ודרכים משלי, אך לעולם לא פסלתי אף אחד בשל אלו בהודעתי מצורפת גם הדגמה לשימוש בסימני פיסוק בשפה העברית(או שהארמית מחקה לך את הידע הזה?)

gaobot

New member
הבחור צודק

העיסוק הזה הוא בעצם עבודה זרה לפי היהדות יאמר כך גם כל ה"זרמים" שקמו כמו רפורמים וקונסרבטיבים, אם אתם יהודים מאמינים ולו בקצת לא הייתם מאמינים לכישוף, אלא לספר הקבלה שעוסק בכל המיסטיקה היהודית. אני ממש לא אדם דתי או חרדי ולא באתי להטיף פה לאף אחד. תחיו איך שתרצו... בכיף רק אל תכעסו עליי כי רק הבעתי את דעתי ולא למטרת התגרות כלשהי. יום טוב לכם.

למעלה