יש ריפוי לאוטזים?

• פותח הנושא lh3
  • פורסם בתאריך

lh3

New member
יש ריפוי לאוטזים?

קרוב משפחתי בן ה-4 אובחן כאוטזים לא קשה אבל הוא לא מדבר טוב וכמעט בכלל יש לציין שאני לא מבין כל כך מאגיה וכישוף ולכן אם זה אפשרי ומותר לעשות את זה שתוכלו להסביר לי ממש מה לעשות זה ממש חשוב לי.

אל תשים את כספך על קרן הצבי.

הזהר מרבנים או מכשפים שיבטיחו לך ריפוי מאוטיזם. אין דבר כזה כלל. באהבה לך מיקי.

lh3

New member
תודה לך אז אין באמת כישופים?

אין באמת כישופים או שיש חלק או מה זה אני ראיתי פה אנשים שמבנים בזה אז אמרתי אולי אני יכול לנסות טוב אבל אם אין אז צריך תקווה בלבד

כמובן שיש כישופים

אבל לא לדברים כאלה. פשוט אני חס על כספך. יש הרבה מכשפים שמנצלים זאת לרעה, בניהם גם כאלה שחושבים שהם רבנים. פשוט הזהר מרמאויות. בכל נושא הריפוי המאגי, עדיף לשלם לאחר הריפוי, לא לפני. אם זה מצליח אני מוכן לשלם כפול. בחיבה לך מיקי

האפור

New member
כישוף

בעניין הזה הוא תאורתית אפשרי. פרקטית, הוא לא, כמו שנאמר- איך אפשר לשנות משהו שנקבע ע"י כוחות חזקים מאיתנו (אמא אדמה, אלוהים, או מערך גנים נוקשה)?

RainBird

New member
כדי לרפא אוטיזם צריך להניח מההתחלה שאוטיזם זה מחלה, כשזה לא. האוטיזם נותן יתרונות מסויימים לילד, וחסרונות מסוימים גם. מי אני שאתערב בהחלטתה של אימא אדמה?

lh3

New member
במקרה הזה המחלה נרכשת ולא מולדת

במקרה שלו זה לא גנטי זה נרכש ומבדקות שנעשו זה מזרקה לא טובה של משרד הבראיות אולי דווקא כן במקרה הזה יש אפשרות לרפאה כי זה לא אמא אדמה קבעה זה משרד הבראיות שלנו ואולי פה כן יש מקום להתערב אחרת לא הייתי רושם אני יודע שאסור להתרעב בדברים שקורים כמו אהבה וכו אבל אני חושב שאולי זה מקרה קצת שונה

RainBird

New member
לא ידעתי שאפשר לקבל אוטיזם מזריקת חיסון. בכל אופן, אני מציע לתבוע.

אורי רז

New member
בערך אוטיזם (באנגלית) מויקיפדיה

מוזכרת ההשערה שחיסונים עשויים לגרום לאוטיזם. כל תרופה וטיפול רפואי מגיעים עם גורמי סיכון מסויימים (ידועים או לא ידועים) גם לאחר שעברו את הבדיקות הדרושות וגם בשימוש לפי מתווה, והדוגמא הידועה ביותר בהקשר זה היא התאלידומיד שמוזכר במאמר לעיל.

RainBird

New member
כתוב שאומרים שזו תאוריה שהופרכה. בצורה כזאת ש"אסור היה שהמחקר יפורסם". והשאר היסטוריה מבחינתי. נשמע לי כמו דרך להאשים את המערכת הרפואית בדברים של אימא טבע. הרבה יותר קל להחשיב אותם כאויבים כאשר אין אף אחד להאשים. קל מאוד לתת לאויב פנים.

ToryMaster

New member
זה מוזר לי

המערכת הרפואית היא לא חלק מאימא טבע?

RainBird

New member
כן ולא. אם הנזק נגרם בגלל המערכת, זו טעות אנושית. אם הילד פשוט נולד ככה, אז הוא פשוט נולד ככה. אין את מי להאשים. אבל בטעויות אנושיות אפשר להאשים אנשים, וזה ההבדל המהותי בין אלוהות לאדם. ארדן.

מה לא אלוהי בטעות אנושית?

את יודעת, מוזר לי שדווקא את אומרת משהו כזה. את פאגאנית לא? אנחנו לא כלי בידי האלים. יש לנו בחירות משלנו, רצונות משלנו. אם אנחנו עושים טעות, אז אנחנו עושים טעות.. יכול להיות שהיא תוביל לדברים "טובים", יכול להיות שתוביל לדברים "רעים", כך או כך, אנחנו עשינו אותה. אם האלים היו רוצים להעניש מישהו, הם יענישו-לא דרכך. בכל אופן, thats how i see it

ToryMaster

New member
כלומר

כמו שאני רואה את זה, האלים הם חלק מאיתנו, מכך משתמע שכל טעות אנושית, היא גם טעות אלוהית.

RainBird

New member
באותו קו מחשבה- אז המחבלים שעושים פיגועים, הם בעצם כלי אלוהי להענשת האנושות? והנאציזם? אונס, רצח וכדומה, זה משהו אלוהי וביטוי אלוהי? אז אם אני למשל אטיל קללה כדי לפגוע במישהו, האם זה בגלל שאני כלי ביד האלים?

בדיוק מה שאני ניסיתי להגיד.

יעל, להגיד משהו כמו "מכך משתמע שכל טעות אנושית, היא גם טעות אלוהית" נראה לי כמו נסיון לברוח מהאחריות האישית שלנו לגבי הטעויות והבחירות שלנו.. מזכיר לי את הגישה היהודית "הכל בידי שמיים". לא נכון. אנחנו כאן, אנחנו יוצרים, אנחנו עושים, אנחנו בוחרים איך המציאות שלנו תראה. אנחנו יכולים לפנות לאלים שיעזרו לנו, אבל האלים לא משחקים בנו שש בש.

למעלה