יש ציוני בגרויות!

shira245

New member
פאק איט.

הרוב בסדר. ספרות ומתמטיקה 05 חורף היר איי קאם:) ואולי גם היסטוריה נראה

ייייייישששששששש!!!!

תיאטרון סופי 100 מתמטיקה 85... אזרחות 90 ספרות 96 תנ"ך 96 תושב"ע 99 הסטוריה 98 אנגלית 93 אני ממש אבל ממש לא מאמינה.... יאבאל'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

the last anigma

New member
בכללי אחלה.. בפרטני חרטא..

יש שלושה מקצועות שהעולם יהיה טוב יותר בלעדיהם - אזרחות, היסטוריה וספרות. ממוצע סופי: 94.03 + בונוסים: 109.55 אזרחות - 66(!) בבחינה 90 הגשה. היסטוריה ב'- 66(!) בבחינה ו83 הגשה. (בהיסטוריה א' יש לי 85 סופי) ספרות - 78 בבחינה ו75 הגשה. בחיבור יכולתי יותר (87 סופי). אלה הפחות טובים שלי... כל השאר 94 ומעלה...

ממוצע 111-113 (-:

(אני מניחה שבטכניון יש יותר בונוסים או משהו...?) בעע, שונאת אזרחות, המקצוע היחיד מתחת ל-90.../:

טוב הסתכלתי

המ. יש ויש
81 באזרחות [להזכיר שהציונים שלי היו 30 לאורך כל השנה
]. סוציולוגיה 90.
אני לא ציפיתי לכזה ציון
אני כל כך שמחה
. 91 בספרות הרחבה
80 חיבור
האמת שהייתי נותנת לעצמי 60. 80 תנ"ך
שגם לזה לא ציפיתי אחרי האנסין. בפסיכולוגיה נפלתי חזק |: גם במתמטיקה כרגיל על אף שמשום מה חסר לי שם טופס אחד

mat4

New member
להתפקד

לא רוצה להציק לכם עם שטויות של עתודאים, אבל איך מחשבים את הציון הממוצע?

mat4

New member
כלומר

איך לעזאזל מחברים את כל התת בחינות לציון אחד....? אני לא זוכר כמה אחוזים זה כל תת יחידה....

squishi

New member
בונוסים

איך זה הולך??? כמה נקודות בונוס לאילו מקצועות??

mat4

New member
גדאי פשוט להסתכל באתר הטכניון

אבל איך מחברים את הציון בלשון והציון בהבעה לציון אחד?

111שיר

New member
חחחחח נגיד את הטובים:)

פסיכולוגיה- הגשה 100, בגרות 100 סופי 100 סוציולוגיה- הגשה 95, בגרות-96, סופי 96 עבודת חקר בפסיכו'- 98 (בטח הבוחן הבן זונה נתן לי 96 והמורה 100) כך שסופי מד"ה 98:)))) צרפתית- 4 הגשה- 90, בחינה- 96 ,סופי- 93, בע"פ 95, סופי-93 5- הגשה- 95, בחינה-100,סופי- 98, בע"פ 100, סופי: 99 (כבר ציינתי שהמורה דפקה אותי בצרפתית? לא נורא, סופי של כל היח' של כל השנים זה 97. שזה חביב. ) אזרחות- הגשה- 97, בחינה- 93, סופי-95 אהה ומתמ' סופי סופי 98. טוב נו, בשביל 100 זה דבילי לעשות מועד ב'. השאר לא יותר מדי מלהיב אז... בהיסטוריה נפלתי חזק ואני מאשימה את הספר המחורבן שלמדתי איתו. הוא פשוט גרוע, וזה בהשוואה לספרי לימוד אחרים שהיו.

squishi

New member
גם אני נפלתי בהסטוריה

וזאת דווקא הבגרות היחידה שיצאתי ממנה ואמרתי שהלך לי טוב! אבל שמעתי שהרבה נפלו בה... מוזר.. אני מדברת על חלק ב' אגב

10GaZ

New member
איך אני אוהב את הלא קשורים

שכותבים פעם בשנה או בכלל לא בפורום ואז כשיש שירשור ציונים/מבחנים/משהו להתלהב בו הם נדחפים
אה, הציונים סבבה

למעלה