אנגלית (כמה אחוזים לכל מבחן וכמה אחוזים למבחן בע"פ)? וביולוגיה (מעבדה - כמה אחוזים לכל מבחן. וכמה אחוזים סה"כ למעבדה, לעיוני של ה3 יח"ל ולביוטופ?) תודה
אנגלית: עושים ממוצע של הציונים הסופייים של הבחינה בכתב. כופלים את זה ב 0.8 ומחברים לזה את הציון הסופי של המבחן בע"פ אחרי שכפלנו אותו ב 0.2 ביולוגיה: פה זה כבר קצת יותר מסובך... לוקחים את השאלונים של הבחינה בכתב (יש 3 כאלה). לשאלון 001 יש משקל של 50% לשאלון 002 יש משקל של 20% ולשאלון 003 יש משקל של 30%. את הציון של 001 כופלים ב 0.5, את הציון של 002 כופלים ב 0.2 ואת הציון של 003 כופלים ב 0.3 ומחברים. זה ציון X נניח. לגבי השאלונים של המעבדה- את הציון של שאלון 004 כופלים ב 0.4 ומחברים את זה לציון של שאלון 005 אחרי שכפלנו אותו ב0.6 הציון הסופי בביולוגיה= (ציון X כפול 0.6) + (ציון סופי של הביוטופ כפול 0.2) + (הציון הסופי במעבדה כפול 0.2)
אם יש לכם בגרות מלאה ואתם מחליטים לשפר את הציון באחד המקצועות אבל יצא שקיבלתם יותר נמוך אז זה לא ייחשב לכם. לפי מה שהבנתי, מקבלים איזה ספח עם הציון שקיבלתם ואם אתם לא רוצים, לא חייב לצרף אותו(כמובן שהכסף והזמן שלכם הלך לאיבוד).
פאקקקקקק עשיתי מועדי ב באנגלית ומתמטיקה. נכנסתי לציונים, ובמעודי ב יש לי רק תציונים של אנגלית!! (מתמטיקה אין!!!), ואני רואה שפירסמו את ציוני מועדי ב במתמטיקה לכמה מכם. אז למה לי לא כתוב כלום?!?!?! זה רק אצלי ככה או שיש פה עוד כמה כמוני?