יש ציוני בגרויות!

light angel

New member
אלוהים,

איזה ציונים זבל. הכל פשוט גרוע. ארזחות 85, על מה לעזאזל?! לא הייתי יכולה בחיים לכתוב את זה יותר טוב. חיבור 78!!
איך? על מה? זה חיבור, פור גאד סייק. בטוח כל השיטות שהמורה המטומטמת שלנו לימדה אותנו היו גרועות. בטוח. ספרות מוגבר 89?! הגישו אותי על 100!! מתמטיקה זבל, אבל זה ידעתי. 06 סופי 68 ו-07 73. מילא, לפחות זה עובר ועוד עובר יחסית סביר. רק אנגלית נחמד. כוסאמק. לפחות לא צריך לשפר כלום, כי ציוני ההגשה שלי היו מאוד גבוהים, וכל הסופיים (חוץ ממתמטיקה) מעל 80. אה, וחוץ מזה, יש לי דייט למחר
לא עם ההוא, עם מישהו שהתחיל איתי לפני כמה ימים בסנטר. בנים זה עם מבדר, הוא התחיל לגמגם בטלפון
אבל זה חמוד כזה. בקיצור, אני במצב נפשי קצת מטורף כרגע, תתעלמו

93 בתנ"ך!!!!!!!../images/Emo77.gif

יא ווליייייייייייייייייייייייייי 75 באזרחות!!!!!!!!!!! חשבתי שאני הולכת להיכשל!!!!! 96 ו98 בתיאטרון!!! כפרות
ו87 בערבית!!! וולי, איזה חכמה מי שישבה מאחורי!!!!!! מתמטיקה מועד ב' 13

אני לא מצליחה לראות בעברית!

ניסיתי כמעט את כל הקידודים ושום דבר לא עוזר וזה גם משנה מספרים כל פעם או שאולי הוא הופך אותם, כבר נבהלתי כשראיתי כמה שליליים ואז עשיתי קידוד אחר וראיתי ציונים בסדר. למישהו יש מושג איזה קידוד צריך או לפחות איפה אפשר לברר מה המספר שאלון של כל מקצוע? תודה

לא משנה

יש לי אחלה ציונים, הרבה מעל 90. יש לי רק במתמטיקה שאלון04 77 ובספרות סופי 74 [מגן 75, בגרות 72]. כל השאר מעל 80. מישהו יודע מתי מקבלים תעודת בגרות?

SuGaRBabe1

New member
אלוהים ישמור כמה ציונים יש פה...

יש לי 15 ציונים!!
טובנו. אז באנגלית לא שיפרתי כלום מהמועד ב' על מודל E [קיבלתי 96 במועד א' ו-93 ב-ב'..] ככה שהציון הסופי של 5 יחידות נשאר 88 שזה די קקה. מתמטיקה קיבלתי איכשהו 66 במועד ב' על 005... איך לעזאזל זה קרה?!? הלך לי ממש טוב!! זה כאילו הורידו לי שאלה שלמה.. הלוואי שימותו!!! אבל קיבלתי 90 במועד ב' על 004 אז יש לי 87 סופי במתמטיקה, אבל גם זה לא משהו... צרפתית יחידה 4 קיבלתי 94... והיחידה החמישית הלכה לי חרא אז קיבלתי 84 ומובן לי מאוד למה... בכל מקרה עם כל הבגרויות של שנה שעברה וכל הבגרויות בע"פ יש לי 93 סופי ב-5 יחידות שזה די חביב. מדעי החברה הופתעתי לטובה! נורא פחדתי לגבי סוציולוגיה אבל קיבלתי 89
ובכלכלה 99... קשה לתת 100?! בבחינה בע"פ על העבודה קיבלתי 98 וביחד עם הציוני הגשה יוצא לי סופי של הכל 95... אני מרוצה.. :) גם מחיבור הופתעתי לטובה אחרי שחשבתי שהלך לי זוועתי ביותר וקיבלתי 86... עם הציון הגשה יוצא 84 סופי, ובממוצע עם לשון יוצא 90 סופי בלשון והבעה... אזרחות מאוכזבת קשות... קשות!! הלך לי ממש טוב ולא היתה לי אף טעות לפי העיתון, אבל איכשהו הם מצאו על מה להוריד לי ל-72!! לא ברור לי בכלל! כנ"ל גם על ספרות שקיבלתי ציון דומה... בכל מקרה לפי האתר של אוניברסיטת תלאביב הממוצע שלי 101.75 שזה לא משהו בכלל... מועדי חורף היר איי קאם!

A N I g M A

New member
../images/Emo7.gif

אני רוצה יותר. קרימינולוגיה - 83 פסיכולוגיה - 77 (וזה היה קל. זה היה קל.) תאטרון - 93 - 95.5 יחד עם המעשי תנ"ך - 76 ספרות - 80 חיבור- 85 (אבל אני טובה בזה!!11)

carmit4

New member
אעעעעעעעע

יש לי סופי מתמטיקה 99!!!!!!! אני בשוקקקקקקקק!!! ובסוציולוגיה קיבלתי בבגרות 98!!! שסופי זה 95 ! פסיכולוגיה 92!!! סופי 91! ואמממ אזרחות איכזב 77 אבל סופי 84 והיסטוריה 85 ... אנגלית סופי 89!!!! ומה עוד.. אה כן עיצוב!!! סופי 94!!!! אעע כמה 90 ומשהואיםםםםםםםםםםם!!!!! פו זהו נרגעתי.

SomebodyElse

New member
האמת שיש ציונים שהתאכזבתי

אבל בסדר. סיימתי 5 יחידות פיזיקה על 87 לפי החישוב שלי ומתמטיקה גם 5 יחידות עם 91 כך שנראה לי שאני אשרוד

למעלה