יש ציונים

Elanus

New member
754:)

כמותי- 150! אנגלית- 145 מילול- 139 תודה רבה לכל חברי הפורום שתרמו לי המון! באמת, בלעדיכם אני לא חושבת שהייתי מתקרבת לציון שלי

nog16

New member
אני היחידה שקיבלה מתחת ל110 אנגלית?

מה הולך פה? למה לכולם פה יש אנגלית בשמיים?

shalt5

New member
חברים... 785...

ובאמת תודה לכל האנשים כאן, הן מי שנתקל בשאלה קשה והן אלה שתוך דקה וחצי העלו כבר שלושה פתרונות שונים (ואם היה מזל אז הם הגיעו גם לאותה תשובה...) ונתראה ברפואה

meetAmeet

New member
then maybe you're the best... ../images/Emo79.gif

קבל מלגזה+פרומו מרגש שישודר בלעדית אין ספור פעמים ב-HOT.

Kurosaki

New member
כמה שאלות

פסיכומטרי ראשון? ועם איזה קורס עשית? ואתה הולך לעתודה או לסתם רפואה? כי קיבלתי 750 ואני הולך לעתודה לרפואה ורציתי לדעת איפה אני עומד ביחס לאחרים

shalt5

New member
כמה תשובות

קודם כל אתם נשמות טהורות פה... תזכו לברכה... לעתודה נראה לי שכבר מאוחר מדי בשבילי, ורפואה אף פעם לא משך אותי במיוחד, אז נשאיר את זה לחבר'ה שבאמת רוצים את זה. אני לא אהיה מאלה שהולכים "כי אני יכול". פסיכומטרי ראשון, עם קורס חיילים של אנקורי. אני מאמין שהקורס לא היה פקטור עיקרי בציון, אלא בעיקר יכולת טבעית גבוהה שמגובה עם הרבה מאוד למידה ותרגול. זאת למרות שהיה לי מדריך תותח (אייל - אתה גדול. אפילו שאין סיכוי שאתה קורא את זה). אני חושב שלאנשים שיש להם קשיים כאלו ואחרים עם החומר עדיך לקחת קורס יותר "נחשב" - היי קיו או יאול גבע (ומי יודע, אולי אני אהיה המדריך שלכם בעתיד=)

treekiller

New member
אין שמח ממני!!!!!!!!!!

כמותי 150 אנגלית 150 מילולי 133 (ידעתי שאני אפול בזה) ציון כללי: 745

the new s

New member
לפני שנכנסתי הייתי מבואסת מאנגלית..

ועכשיו אני מבואסת יותר!!!)-: איך מוציאים ציונים כאלו??? גלו לי!!!

the new s

New member
לא עשיתי עדיין...

נכנסתי כדי לחפש עוד כמוני שקשה להם באנגלית ומה אני רואה? שכולם פה קיבלו פטור!

nog16

New member
גם לי קשה!!!

רק 108 מתוך ה150... וברב הסימולציות לא עברתי את ה70%.. גם זה במקרה הטוב.

Misha345

New member
691

האמת שהייתי די מבואס וציפיתי מעצמי לקבל מעל 700, אבל עכשיו בדקתי בסכמים ודברים כאלה וזה מספיק לי כנראה לכל מה שאני ארצה (לא רפואה פויה) כמותי 141 מילולי 130 אנגלית 126 פשוט לא ייאמן, הנפילה שלי באנגלית וגם קצת במילולי היא ענקית. באנגלית בעיקרון יש לי פטור מהפסיכטומטרי שעשיתי בתיכון אבל מעולם לא ירדתי מה136 בסימולציות וגם אני תמיד מסיים איזה 10 דקות לפני הזמן. טוב חפיף, מה שהייתי צריך זה את הכמותי וזאת הייתה המטהר שלי, כל השאר רק בונוס. שמח לראות שיש פה חבלז של ציונים :)

למעלה