יש ציונים

העיקר שמספיק לכל מה שאני רוצה...

ובמילים אחרות: 148 אנגלית 140 מילולי 116 כמותי סה"כ 680. מספיק לי לפסיכולוגיה וכלכלה אפילו בירושלים. בבאר שבע גם עם מלגה. מאוד מרוצה שלא עשיתי קורס ושלא קרעתי את עצמי יותר מידי (6 שבועות למידה).

מאוכזבת../images/Emo10.gif

691... ציפיתי ליותר...
עקרונית זה ציון לא רע, כי לפי החישובים שלי יקבלו אותי עם זה (אם אני מחשבת בערך את הסכם). אני מקווה רק שאפשר להתסמך על זה, כי למה שאני רוצה יש סכם של 87-89 או אפילו פחות כי אני עוד לא בטוחה, ולי יהיה בסביבות ה-90-91, תלוי כמה יהיה לי בבגרויות... (אני ב-י"ב עדיין
) אז אני לא יודעת אם יקבלו אותי עם כזה סכם... ואז אני לא יודעת אם שווה לעבור את כל הזוועה הזאת שוב
אולי רק בשביל להוציא פטור מאנגלית... או בשביל להגדיל את הסיכויים (אם זה אפשרי) בקיצור... לא שמחה עם הציון שלי
אני ממש מאוכזבת מעצמי... עכשיו אני רק צריכה להחליט אם לגשת שוב או לא
בשלושת החלקים קיבלתי הרבה פחות מהסימולציות... אין לי מושג איך
ובלי פטור...

amits138

New member
יש סיכוי לטעות בציונים באינטרנט?

קיבלתי 701 140 מילולי 135 כמותי 127 אנגלית אני מרוצה, ציפיתי לפחות במילולי..

721!

אני מאד מרוצה.חשבתי שאקבל פחות (בניחושים כתבתי 700 נמוכים. התכוונתי עד מקסימום 710). מילולי - 150!!!! אנגלית - 145 כמותי - 125 כמובן שבשביל רפואה בעברית אצטרך לעשות שוב, אבל - א. אני לא בטוחה שאני רוצה רפואה, ב. כמותי זה החלק שהכי קל לשפר. כבר שיפרתי בו. חוץ מזה שלמדתי לבד ובמשך מעט מאד זמן (אני עדיין בשירות ורציתי להשקיע גם בו). סבבה אגוזים!

שינוני

New member
אוף!

טוב קיבלתי את הציונים בדואר וכל מה שאני יכול לומר זה שאני בחיים לא יעשה פסיכומטרי יותר לא משנה מה יקרה! :x :x :x פעם שלישית גלידה? לא הפעם פעם ראשונה - פעם שנייה - פעם שלישית אנגלית 126 119 124 מילולי 95 106 114 כמותי 130 144 148 סופי 587 635 668 בכמותי הלכתי בכל פרק לשירותים אחרי איזה 15 דקות של "עבודה קשה" והייתה לי שגיאה מעצבנת בתרגיל קל יחסית :x שאף דיברתי עליו בפורום כמה שעות אחרי הפסיכומטרי. התרגיל הגאומטרי הזה למי שזוכר מפרק 7 מספר 24. רציתי 150 :S

למעלה