רק רצה מסטיק בומבה
New member
...
אני בשוק של החיים..
658.. פעם קודמת, לפני שנתיים, ניגשתי בלי קורס. למדתי איזה חודש את המילון של קידום, עברתי כמה ימים על המילים השכיחות שלהם באנגלית, עשיתי איזה חוברת של קידום אישי וכמה תרגולים בספר השמן שלהם. את כל זה קינחתי בכמה סימולציות של המרכז הארצי שתחקרתי בהן רק את החלק הכמותי ואת האוצר מילים בעברית (כי באנגלית הייתי די מעפאן, ומילולי לא היה לי זין לתחקר..). במבחן עצמו די זלזלתי, הגעתי עם עפרון, מחדד ובקבוק מים בלבד. חידדתי את העפרון במהלך המבחן, יצאתי לשירותים לצידו השני של הקמפוס ובעקבות כך ניחשתי המון שאלות. בסופו של דבר גם קיבלתי ציון די נמוך, 637, ולא הייתי ממש מאוכזב משום שקשה לצפות ליותר עם זלזול כזה. הפעם החלטתי לקחתי קורס, ולא סתם קורס, אחד רציני של היי קיו. ות'אמת, אין לי שום מילה רעה עליהם. כיוונתי, כצפוי, די גבוה, וגם מבחן הפתיחה בישר טובות (באיזור ה600). המדריך ניבא באיזור ה700 בסופו של דבר, אני לקראת סוף הקורס נתתי פוש רציני וראיתי שהשתפרתי ולפני המבחן ציפיתי אף ליותר. המבחן עצמו הלך לי די רע, 4 טעויות באוצר מילים (הפעם כמעט ולא נגעתי במילון כי הייתי משוכנע שמה שאני זוכר מהפסיכו' הקודם יספיק), לפחות 2-3 טעויות סימון ועוד כמה שטויות. עם זאת, עדיין לא ציפיתי לכזה כשלון. ממה הוא נובע? וואלה, לא יודע. בהתחלה חשבתי שיש הסטה, אולם לפי ההתפלגות זה לא ממש מתקבל על הדעת. אז אולי זה הלחץ, ואולי דלקת העיניים שחטפתי ימים ספורים לפני המבחן ואולי טעויות סימון ואולי מכלול של כל הדברים. קיצר, מה שבטוח שבמועד פברואר\אפריל אני הולך שוב לחזור לחרא הזה שנקרא פסיכומטרי.. הציון הנוכחי 658 137 אנגלית (הרבה פחות מהסימ' של המרכז הארצי, בערך כמו בסימ' של היי קיו) 124 כמותי (אני בשוק של החיים, 137 בסימ' של היי קיו, 135 בסימ' של המרכז הארצי, אפילו בפסיכו' הקודם עם מיליארד ניחושים הצלחתי להוציא 126) 127 מילולי (לאור הכשלון באוצר מילים לא ציפיתי להרבה יותר מזה, אבל עדיין זה הכי נמוך מכל הסימו' שעשיתי, גם של המרכז וגם של היי קיו). במילה אחת- א כ ז ב ה! מועד פברואר\אפריל- הנה אני בא... :-\
אני בשוק של החיים..