לא לטינית?
ש שבולת ירוקת העין New member 7/4/06 #53 אלה שעושים עם הזרת זה מטעמי נימוס או מטעמי חיסכון? רק בעדה של אוח שופכים הכל וממלאים מחדש את הגביע?
א איזיקו New member 7/4/06 #49 מה ז'תומרת? הוא זוכר משנה שעברה. לוקחים את הילד הכי קטן שמסוגל לקרוא ומדריכים אותו.
S shellyland New member 7/4/06 #51 לא בכזאת קלות! מי לוקח? רק בנים, או גם בנות? הילד מתרגש או לא מבין מה רוצה מהחיים שלו? באיזה גיל (בערך) הילדים יודעים כבר לקרוא? גם לך עשו את זה? פרס, הסבר והבא דוגמות.
לא בכזאת קלות! מי לוקח? רק בנים, או גם בנות? הילד מתרגש או לא מבין מה רוצה מהחיים שלו? באיזה גיל (בערך) הילדים יודעים כבר לקרוא? גם לך עשו את זה? פרס, הסבר והבא דוגמות.
S shellyland New member 6/4/06 #14 ואני רציתי לשאול על שתי הושענה רבה שתלויות מעל ראשו של כוסברה בשיר של טיפקס, אבל עוד מעט תהיה שאלה בנופ"ש, אז אני אקשר.
ואני רציתי לשאול על שתי הושענה רבה שתלויות מעל ראשו של כוסברה בשיר של טיפקס, אבל עוד מעט תהיה שאלה בנופ"ש, אז אני אקשר.
ה האגס 1 New member 6/4/06 #16 בוודאי ../images/Emo98.gif עושים את זה תו"כ שירת "דיי-דיינו". את המהות אף פעם לא הבנתי, והאמת? אף פעם גם לא השתגעתי אחרי המנהג הזה
בוודאי ../images/Emo98.gif עושים את זה תו"כ שירת "דיי-דיינו". את המהות אף פעם לא הבנתי, והאמת? אף פעם גם לא השתגעתי אחרי המנהג הזה
י ירחמיאל פגע רע New member 6/4/06 #19 בעדה שלנו נהוג לריב עד זוב דם או לפחות לעשות פרצוף חמוץ. אני לא מקנא באבותינו שבגולה היו חוגגים ליל הסדר פעמיים.
בעדה שלנו נהוג לריב עד זוב דם או לפחות לעשות פרצוף חמוץ. אני לא מקנא באבותינו שבגולה היו חוגגים ליל הסדר פעמיים.