את כן הולכת עם הראש בקיר...
לא על חשבון אחרים? למה שהם יתפנו, יעזבו את האדמה שלהם, יעזבו את הבית שלהם, את השדות שלהם, בשביל שהציונים יוכלו להקים שם מדינה יהודית? למה שהם יסכימו? למה שהם ילכו למקום אחר? ברור שתמיד קרה משהו, והמשהו הזה הוא שישראל לא רוצה שלום, לפחות לא המנהיגים, אני לא מדבר על האנשים הפשוטים. הממשלה רוצה כוח, רוצה לשלוט. למדינת ישראל אין זכות קיום, ומתי שאנשים יקלטו את זה העולם יהיה מקום טוב יותר. להגיע לפשרה? למה שהם יסכימו? אני בא ומשתלט לך על הבית, ואז אומר "חייבים להגיע לפשרה"... מה זה אמור להביע? לא. בלי פשרות. מלחמה עד הסוף, ככה זכותם וככה הם יעשו. כמו שהם הראו לנו טוב מאוד בהצבעה לחמאס, "ניסינו תהליכים פוליטיים, לא הלך, אתם לא מסכימים, לכו לעזאזל. יודעים מה? לא ננסה יותר, אנחנו נלחמים". הם עשו לישראל טובה ענקית, ופשרה ענקית, בהסכמה שלהם לשתי מדינות בגבולות 67, יענו, 22% אחוז מפלסטין לפלסטינאים, ו78% מפלסטין לישראלים. "לא הסכמתם? תאכלו חרא. פספסתם את ההזדמנות, עכשיו זה מלחמה, ואנחנו נלחם". זאת בדיוק הייתה המטרה של הבחירה לחמאס- אין יותר שיתוף פעולה. כמו שגנדי אמר פעם- "אני לא אהיה עבד, האדון יכול להתעלל בי, להשפיל אותי, ובסוף להרוג אותי, אבל אני לא אעבוד בשבילו". זהו, לא משחקים יותר לפי הכללים של ישראל ואמריקה המ******. דפקתם את עצמכם, תקחו על זה אחריות.