יש פה אנשים

ציקהלה

New member
אני כן יכול לא לקחת תרופות

אבל אז אני מסכן את לימודי הרפואה (ואולי את הציצים העתידיים שלך) וחוץ מזה התרופה הזאת עושה לי טוב. מה לעשות בלדיה אני לא יכול לתפקד...

נו ברצינות...

ברור שעדיף לא לקנות מתאגידים גדולים, לא לאכול בשר, וכו'... אבל אם נגיד עושים חלק מהדברים האלו, לא מצליחים להתאפק, זה לא אומר שצריך לעשות גם את האחרים... אי אפשר פשוט להגיד "העולם חרא, אז אני אעשה מה שבא לי"...

ציקהלה

New member
בטח שאפשר ככה אני עושה

אני מנסה לא לעשות שום דבר על חשבון אנשים אחרים אבל מה לעשות שאם הייתי צריך לעשות IRON MAN הייתי צריך ספונסר (billabong) ולא ניראה לי שהם מאוד ידיתותים (למרות שאני לא יודע) אבל אם יש דברים שאני רוצה לעשות שהם מיוחדים באיזה שהיא צורה אין איך לצאת מזה נקי למרות שאת הכסף תרמתי למלחמה בסרטן.

אם יש לי עוד חדרים

ולבנאדם זה החדר היחיד שיש לו.. אז בכיף. אני לא אנסה להרוג אותו ואשנא אותו כל החיים.. אבל זה חתיכת דוגמא טיפשית אז עזוב. ובקשר למה שאמרת על החייל- תתביי שלך.. פשוט עברת כל גבול..

AnnabeI Lee

New member
ברגע זה התחייבת לקבל כל הומלס

למחיה בביתך הקט. כל הכבוד!
תני לו את החדר שלך ואת תוכלי לגור באחד משאר החדרים.. הסלון, אולי המטבח ואולי אפילו חדר הכביסה.

נו באמת..

כבר אמרתי שזו דוגמא נורא מפגרת. חוץ מזה,תחשבי מה שבא לך,את וקליגולה,לא אמרתי לכם מה לחשוב,אבל תפסיקו להתנשא ולחשוב שהדעה שלכם היא הנכונה,כל אחד חושב אחרת..תפנימו

גאוני =)

חוץ מזה,תחשבי מה שבא לך,את וקליגולה,לא אמרתי לכם מה לחשוב,אבל תפסיקו להתנשא ולחשוב שהדעה שלכם היא הנכונה,כל אחד חושב אחרת..תפנימו

So what the fuck are you doing

in the UK? כאות הזדהות ובגלל שאתה כה תומך ומבין אותם, לך תחיה איתם. נראה איך הם יקבלו אותך. בטוח לא בברכה! אבל קל לדבר כשאתה נמצא באחת המדינות היותר מתקדמות שבהן אין סוף לאפשרויות ולחיות בפנאן. אתה משתמט מהצבא אז איך אתה בכלל יודע מה קורה שם? מנין לך שאנחנו הרעים? מנין לך שלחיילים שלנו אין עם מה להתמודד? לא קמה ולא תקום מדינה לפלשתינאים על חשבון ישראל. תמשיך לקשקש עד מחר... תמשיך לשנוא את ישראל. תמשיך לייחל לנפילתה. היי, אני כמעט בטוחה שזה נובע משנאה עצמית אבל אני אמעיט במילים בנושא זה.

עוד פעם...

התשובה לחצי מהשאלות שלך היא פשוטה- תקראי את כל השרשורים האלו(השניים). על כל זה כבר עניתי... וכבר כתבתי תשובה להוא שטען שאני לא יכול להבין כי אני גר בחו"ל. לכי תחפשי אותה.

roni252

New member
כאמא אני די מפותעת מהויכוח פה

כאם לילדים בעילכם אני מופתעת מהויכוח שלכם..אני תומכת בדעתו של קליגולה אשר למרות שחי בשכם ועבר מה שעבר לא הפך לגיזעני מושלם ותומך בזכות של חיה ותן לחיות.. הערבים חיו פה בדיוק כמונו שנים על גבי שנים...המלחמת העצמאות המונים גורשו ומדינת ישראל כשמלמת את הילדים שלנו היסטוריה מלמדת רק מה שהיא רוצה שנדע..כדאי שתתחילו לקרוא סיםורי אמת שקרו פה בזמן קמת המדינה ואחריה , תבינו איך מרגיש אדם סוג ב' אדם שלקחו לו את המדינה...אנחנו כיהודים סבלנו מאנטישמיות אולם מכך עלינו ללמוד לכבד את הזולת ולא לצאת בהצהרות גיזעניות...לא לעשות הכללות..אני בטוחה שבין האמהות הפלסויניות יש המון שמפחדות יום יום כשהבן שלהן יוצא לשחק בחוץ - האם הוא יחזור הביתה בשלום..לא כולם שולחים את הילדים שלהם להתאבד..כל אם חולמת שהבן שלה יגדל ויתחתן ויביא ילדים ויצליח בחיים..אבל המציאות שלהם אחרת משלנו ולכן גם מקורח המציאות החינוך והערכים שלהם אחרים משלנו...ולמרות כל הכאב צריך להמשיך ולחשוב שיש דרך אחרת מכל הטינה הזו והגיזענות ואפשר אחרת...את האשמה צריך לתת באלו שמושכים בחוטים מלמעלה...בגדול כל המלחמות הן על כסף וכוח...לא מה שהאדם הקטן רוצה באמת - שלום!

כנראה שלא לימדו אותך

להשתמש בסימני פיסוק. ת'כלס לא הבנתי מה את רוצה. את כותבת שאת מבינה אותם ומתרצת זאת כמשהו שנובע מהמציאות שלהם. אז וואלה ה"גזענות" שלנו היא גם מכורח המציאות.

ציקהלה

New member
גלשת טיפה מהנושא

ישראל הסיכימה ולא רק פעם אחת לתת לדודינו עזרה. אי אפשר להגיד שאנחנו לא הושטנו יד לשכינינו אף פעם, כי אנחנו עשינו את זה ומיספר דיי מכובד של פעמים, אפילו נתנו להם נשק (שפנה נגדינו, שאני עדיין חושב שזה היה צעד חכם של רבין), וגם אחרי שהם תקעו לנו סכין בגב נתנו להם סיוע כל שהו. היה הרבה יותר קל להתמודד עימם אם היה עם מי לדבר, אפילו שעכשיו שהם מנסים לרכוש עצמאות, הם מסרבים להרגע ומישום מה מנסים להשליט טרור (ואני עדיין בעד מדינה פלסטינאית). ניתנו להם המון היזמניות והן עדיין ניתנות להם (בגדר ניסיון לפחות). זה קשה להתמודד עם אוכלוסיה שחלקה הגדול בחר בדרך זאת או אחרת בטרור.

sam66

New member
הי

תגיד מאיזה גיל אתה גר שם? אתה בשליחות עם המשפחה?

למעלה