הממ... אוקיי...
הוא חייב לקחת תרופות שנוסו על בע"ח - זה שזה לא מוסרי, לא אומר שהוא יפסיק. אנשים אוהבים בשר - זה שזה לא מוסרי, לא אומר שהם יפסיקו. ג'ניפר לופז מטומטמת ועושה דווקא - זה שהיא לובשת פרוות וכל הקולקציית בגדים שלה זה פרוות - זה לא מוסרי. בינתיים היא לא מראה נכונות להפסיק. העולם הזה, ידידיי - הוא לא מוסרי. זה לא מוסרי לשלוח מחבלים מתאבדים לפוצץ אולמות אירועים או בתי מלון - אבל עדיין עושים את זה. לא מוסרי לשלוח ילדים בני 18 להילחם מלחמות מיותרות. אבל עושים את זה. לא את ולא אני נצליח לשנות את זה. ובהקשר לאנרכיזם- אולי אנרכיה היא האידיאולוגיה שהכי נגד שטיפות מוח, אבל מיסטר קליגולה לא יודע להעביר את המסרים האנרכיסטים שלו כראוי. ההודעות שלו מוקצנות, מעצבנות והשוק טריטמנט שהוא עושה עם הדעות שלו, ממש לא במקום. לי למשל, זה חורה ולא נעים לי לשמוע מישהו ישראלי שמדבר ככה על המדינה שלנו. מבחינתו, כשהחיילים שלנו מפוצצים בניינים ריקים, זה ממש טרור שלא משתווה לפעולות הקטנות שלהם נגדנו. וכשהם נוקטים בגישת המגה-פיגועים שלהם, זה סלף דיפנס. בול-פאקינג-שיט. זו צביעות לשמה, היפורקיטיות. מבחינתי קליגולה דוגל בשיטת "אין מה לעשות, שומדבר לא פועל לטובתינו - בואו נעשה בלאגן! יאיי!" גישה ילדותית, אם לומר את האמת, שאם האידיאולוגיה היא כזאת (ואני יודעת שהיא לא, הכוונה היא לא לבלאגן ואי-סדר), אז זה בזבוז זמן מבחינתי אפילו להתעמק בה מעבר לידע הבסיסי שכבר יש לי עליה.