יש עתיד??==>כנסוו=]

אהבתי את הפנים רק חבל

שהתמונות ממצלמת אינטרנט אני מאמין שצלם טוב יכול להוציא ממך המון יש לך יופי של נתונים רק תגבהי קצת והכל פתוח בפנייך

זהבהה

New member
אוקיי ממש חשווב!!!!../images/Emo206.gif

אני יודעת שהתמונה לא ממש טובהה...אבל זה מה שיש לי בנתיים.. ולגבי הגובהה... אבא שלי נורא גבוה משהו כמו 1.85 או יותר.. ואמא שלי גם לא נמוכהה!!! וחוץ מזה אני לא רוצה ללכת על מסלול!!! אני רוצה להצטלם....ועובדה שיש מלא דוגמניות כמו אגם רוטברג שכן הצליחו והם כן נמוכות!! וכמו אניה בוקשטיין ויש מלא....... אני יותר נמשכת להצטלם מאשר ללכת על מסלול...

קאריני17

New member
בדיוק כמוני...

אבל תראי אגם היא לא ישר נהייתה דוגמנית היא התחילה מהמשחק וככה היא גם מדגמנת ושרה... היום כל דוגמן יכול להיות גם זמר וגם שחקן...וככה גם אניה כמו אגם...

כל דוגמן יכול להיות זמר??

בעעע... זה הבושה למוזיקה הישראלית. איזה דוגמן זמר, יהודה לוי?
קרן וכריסטין?
עשו ת'פדיחה והוכיחו לכולם שהם 100% אדיוטים. זמר יכול להיות דוגמן. דוגמן לא יכול להיות זמר.

קאריני17

New member
חחח אה ואללה

אז מה זה אם יהודה לוי שחקן מה הוא לא שר? עובדהה גם אגם רודברג וגם מייקל עכשיו התחיל עם השירה שבחיים לא חשבתי שיצא משהו מהקול שלו...

אגב...

מי מתייחס ליהודה לוי בתור זמר?? אני מתייחס אליו ורוב המדינה בתור פלצן מוזיקלי. אין לו טיפת חוש במוזיקה ולכן אינו יכול לשיר. בעצם הוא יוכל לשיר את התוצאות נשמע ברדיו חח ומנגד תראו את רונאלדיניו מדגמן לנייק... מגניב, אהה??

Melvina

New member
ווי זמיר

הם על הפנים, זוועת עולם. זה שיש להם שירים שנשמעים טוב באוזן לא הופך אותם לזמרים. בשביל להגיד האם הם שרים טוב או לא צריך להבין בזה ואני מרשה לעצמי להגיד שהם זוועה. הכל אפשרי, אבל הם זוועה נכון לעכשיו.

R166

New member
ועוד משהו

אם הייתה בבעלותי סוכנות דוגמנות לא הייתי מתלבטת בכלל אם לקחת אותך.....כי הפנים שלך מפצות על הגובה...אבל חוץ מזה שנראה לי גם שבטוח תגבהי... זהו ואני אגיד שוב שאת מדהימה חחחחחח !!! רונה

תוםםםם

New member
אם זה כל-כך חשוב לך, תשלח לה מסר

וזהבה, יש לך יופי מיוחד שלא רואים בכל יום.

זהבהה

New member
חח אם כבר מדברים על אניהה....

אז אני זוכרת כשיצאה העונה ה3 כולם אמרו לי שאני ממש דומה לה.... וגם אנשים ברחוב.... חחח זה היה נורא מצחיק כי לדעתי אני ממש לא דומה לה... אהה...ותודה על כל התגובות =]] בהזדמנות אני אוסיף עוד תמונות=]

שיראל172

New member
אוקייייי אם את דומה לאניה אז אני

דומה לאנג'לינה ג'ולי, בעצם לא דומה ,אני אנג'לינה ג'ולי

זהבהה

New member
חחח מה אתת אומרת

משום מה לא ראיתי תמונה שלך בפורום....למה לא שמת?? ואז נשפוט אם את אנג'לינה ג'ולי או לא....

למעלה