יש עתיד??==>כנסוו=]

זהבהה

New member
יש עתיד??==>כנסוו=]

כדאי לי לנסות להיות דוגמנית? גייייייבוו

נשמח לקבל עוד פרטים ותמונות

גובה, גיל, משקל, צבע עיינים ושיער. האם יש ניסיון בתחום ו/או האם היה בעבר ומה המטרה שלך בכניסה לתחום? נשמח לראות תמונות נוסופות. את מוזמנת להסתובב בפורום לבקר באזור הקישורים והשאלות נפוצות. מקווה לראותך משתתפת באופן פעיל בפורום, בנו.

RieM

New member
sure! ברור!

יפהפיה

זהבהה

New member
אוקיי עוד פרטים:

גובה: 1.63 גיל:14 משקל:49 צבע עיינים:ירוק צבע שיער: שטני האם יש ניסיון בתחום?לא לצערי עדיין לא...אבל אני מקווה שבעתיד הקרוב... והוספתי עוד תמונה....

Melvina

New member
באסה

הגובה שלך ממש לא מתאים, אני חושבת שזה הגורם שלא ייתן לך להכנס לתחום אבל בכללי את נראית טוב לא יודעת עד כמה מתאימה אבל שוב, הגובה זה ממש בעיה

Melvina

New member
בעצם

את רק בת 14? הייתי בטוחה 18+ יש מצב שתגבהיי, אני מגיל 14 בגובה 166 גבהתי עד היום 17 וחצי לגובה 171 והסנטימטר האחרון היה תוך שלוש חודשים האחרונים. יש לך סיכוי טוב אם ההורים שלך גבוההים, אצלי אבא 190 בערך ומשום מה גבהתי בצורה משמעותית תוך 3 וחצי שנים. אז הכול עוד לפניך!!!!

אומנם רק שתי תמונות..

אבל בהחלט אני רואה שיש בך משהו! :) תעלי עוד תמונות.

ברור שכן!

את יפיפיה. ויש לך בדיוק את הגוף הנכון,וכמובן פנים במדהימות. תעשי משהו עם השיער ואת תהיי עוד יותר יפה! בהצלחה מתוקה
[=

את יפה מאוד

ואם תגבהי נראה לי שכן...יהיה לך עתיד. בכל זאת אבל נשמח לראות תמונות נוספות.

זהבהה

New member
חח יש לי עוד תמונות אבלל

אבל הם בדיסק ואין לי ממש כוח להעביר אותם....בכל מקרה כשאני אצלם עוד אני אכניס....מבטיחה.. ובקשר לזה שאני דומה לאנג'לינה....לדעתי לא ממש....אבל...טוב שיהיה...חחח.... תודה לכולם על המחמאות....

למעלה