יש סיכוי לדגמן ?

roy panti

New member
כנסי

תקראי שוב ואל תשמיצי סתם כתבתי רוב הבנות באתרים האלה שרמוטות וחס וחלילה לא אמרתי שאת שרמוטה זונה או משו כזה וזה לא ממש מעניין אותי אם יש או אין שרמוטות שאני אצטרך למכור להן דברים זה החיים שלהם שיעשו מה שבא להן ואם בא להן לעשות סקס בגיל כזה שיהיה להן בכיף ואיך את יודעת שיש לי אופי כזה אם את לא מכירה אותי ? אם את לא מכירה אותי אל תגידי דברים סתם שתכירי אותי טוב תגידי יש לך אופי כזה ואופי כזה ואמרתי אם פגעתי במישיהי פה בזה שאמרתי שרוב הבנות באתרים האלה שרמוטות אני מצטער אבל אם כול הצער בזה זה האמת... את אומרת שאת נגעלת שאת רואה אותי ? לכי תסתכלי על הבנות שם ורושמות באתרים האלה באלי סקס באלי זין..זה באמת גועלי אז בפעם הבאה אל תשפטי אותי אם את לא מכירה אותי ואל תגידי שיש לי אופי כזה רק בגלל שאני אומר תאמת.

prezik

New member
../images/Emo205.gif הוא לא אמר כולם!

תרדו קצת מבחור מה כולכם נפלתם עליו? לדעתי תעשה סבב סוכניות (למרות שהייתי ממליצה לגדול עוד קצת ,ולבדוק מה הגובה המדיוק:) ותראה כבר מה יענו לך, שיהיה בהצלחה..

עמי1986

New member
קימי :)

דבר ראשון באמת שלא צריך להיעלב אני בטוח שהוא לא היתכוון אלייך... דבר שני בואי נודה באמת שוקס זה שפעת!! חחח מקושרים זה גם משהו שצריך להכחיש ;) (יש לי גם מקושרים) הרשת החברתית היחידה הכי נורמלית זה פייסבוק וגם זה רק כי היתמכרתי לפוקר שם....

עמי1986

New member
חח האמת שאני מזה לא משקיע שם\

לא כתבתי כלום! במקושרים דווקא כתבתי די הרבה חח

גם לדעתי אתה לא מתאים

דבר ראשון יש לך מראה פשוט שרואים ברחובות כל הזמן (הכוונה למראה נגיש) ולא משהו מיוחד שגורם לי לרצות לראות ממך עוד ודבר שני צריך מעל מטר 80 ולא בין 75 ל80 כי זה כבר אומר שאתה לא 80 ובטח שלא יותר אז זה לא מתאים

אני מסכים עם עמי אין לך הרבה סיכוי

אם תרצה לנסות תנסה אבל תתכונן יותר להתאכזב מאשר להצליח בכנות.

טוב אז כככהה!

דבר ראשון אתה צעיר מידי לתעשייה היום מלא אם היית נראה יותר בוגר זה היה שונהה אני לעומתך בת 17וחצי ואני נראת הרבה יותר מבוגרת ממה שאני. השיער הזה עושה אותך יותר ילד וזה אופנה ישנה תפסיק להתווכח שאם תתקבל לסוכנות אולי יאהבו את זה בלי להשוויץ או משהו כזה חס וחלילה בתור אחת שהייתה באיטליה שבמשך 3 חודש הייתה באודישנים ועבודות וראתה איך דוגמן ודוגמן נראה בכל אודישן וברחוב מה שלא יהיה.. וכמו שכרגע אני בטורקיה .. ואתת התעשייה בישראל אני מכירה גם טוב מה אוהבים והכל מדובר מניסיון ולא רק ממראה עיניים בטלויזיה או בעיתונות. השיער שלך זה יותר מידי מושקע בשבילםם.. מלא אם היה לך שיער ארוך קצת עם קוקו פשוטט בלי ג'ל וכל הבלאגן הזה זה מה שאוהביםםם או קצוץ או סתם משהו רגיל ופשוט דברים פשוטים ללא השקעה מידי פאן ווקס בלאגנים ומה זה לפתח סתם את הגוף אם לא תתקבל דבר ראשון .. אם תעבוד על הגוף מעכשיו שתגדל נשים יראו בך כסקסי ולא כילד או רזון שרוך תאמין לי נשים מעדיפות מישהו שיש לו קצת ריבועים. לא כולם אבל רובן לא צריך גם להגזים תפסיק להיות סגור על הדעה שלך על התספורת ועל להתווכח פה עם אנשיםםם כי חלק מהאנשים פה כן מבינים באופנה בדוגמנות ונותנים לך טיפים. תגיד תודה ותהייה בשקט אתה לא צריך להתווכח ולשאול למה למה וכמהה.. דבר שני..העיינים שלך הצבע יפהה אבל הם טיפה קרובות קצת שזה גם בעיהה ואם אתה רוצה אתה יכול לנסות ביולי ילדים שם אולי יקחו אותך לכל מיני קטלוגים קטנים לבגדי ילדים אבל שוב פעם בלי לחשוב יותר מידי פשוט תנסה תקח תסיכון אבל אם אתה רוצה לננסות להתקבל לעבוד בגדי גברים\ נוער זה גבר משהו אחר ואתה צריך לחכות לגיל 20לפחות שתראה בן 23! מסודר מטופח בלי כל השפעת של הבגדי סטייל איך להתלבש וכובע ופאן וג'ל אתה תתבגר ותבין קצת תלוי לאיזה סביבה תחליט ללכת. ושתהיה 183 ומעלה. עכשיו אני אומר לך את דעתי האישית אם יצליח לך להתקבל או לא עם כל האמת בלי לפגוע בך ולא באה לשפוט אותך. אתה לא לדעתי דוגמן לא יהיה לך עבודה. אתה יכול ללכת ל HH הם בדוק יקבלו אותך או כל סוכנות קטנה אחרת אבל לא יצא מזה כלום חוץ מזה שתשלם כסף על בוק וזהוו וחרא של בוק סוכנויות גדולות לא יקחו אותך.. אבל וואלה מי יודע שתגיע לגיל 24 אוליי מי יודעע אנשים גודלים מתפתחים משתניםםם ואולי תתתקבללאנשהו אבל אני מדברת על כרגע ואני לא רואה אותך מדגמן. אני יודעת שזה היה חפירה אבל הבהרתי פה בדיוק את מה שאנשים ניסו להסביר לך פה חלק מהםם ורובם כדי לסיים עם כל הווויכוח המטופש הזה של מה מו מי ולמה כמההה ועניתי לך פה על כל השאלות.. ככה חוסכת לאנשים יותרמידי אנרגיות ממלא יש לי זמן פנוי עכשיו אז אני עונה בכל אופןןן אני לא שופטת אותך בתור סוכנת טובה של דוגמנים ודוגמניות אני רק אומרת לך לפי מה שאני ראיתי במשך שנה שנתיים שרואים בעיינים ומטיילים בעולם מטעם עבודה מתחילים להבין קצת יותר מה השוק רוצה ועובדדד הייתי במילאנו 3 חודש ראיתימה הולך שם ואני עכשיו כרגע בטורקיה וזה לא מתאים לך תשכח מזה תשקיע בלימודים שלך תהנה עם החברים ותעשה חיים כי קריירה לא תצא לך מזה זו דעתי הכל פה מסתמך על דעה בכל אופן. שיהיה לך בהצלחה . ותתחיל להפסיק להבריז משיעור עברית כי יש לך שגיאות כתיב נוראיות תעבוד על זה.

nirp01

New member
לפחות דבר אחד חיובי יצא מהשרשור הזה...

... שתי תמונות של אחת הבחורות הכי יפות שיש
מעבר לזה שתמיד כיף לראות תמונות שלך, התגובה שלך היתה ממש לעניין ומאוד בוגרת - אני מקווה ששואל השאלה ידע להעריך. ניר

עמי1986

New member
צלילוש

מסכים עם כל מה שאמרת..... אבל עשית טעות נשמה שהעלית תמונה שלך עכשיו כבר לא מעניינת אותי הדעה שלך ואני סתם בוהה לך בתמונה חח ;) אבל בעיקרון כל מה שאמרת נכון..... הסברת את זה בצורה מאוד יפה ומקיפה....

למעלה