יש סיכוי לדגמן ?

roy panti

New member
יש סיכוי לדגמן ?

בן 16 וחצי גובה בין מטר 75-80 עוד תמונות שלי : http://profile.imageshack.us/user/roy_panty/images תגובות :)

לפי דעתי אין לך כזה סיכוי

אין לך בפנים משו מיוחד לא עצמות לחיים בולטות לא שפתיים לא יודעת אני לא אהבתי לא רואה אותך כולכך בקטלוג בכל מקרה בהצלחה

Lilo the fairy

New member
אתה ממש ילד יפה... רק תסתפר, התספורת ילדותית.

ויחמיא לך יותר משהו אחר

roy panti

New member
לאיזה תספורת ליסתפר ?

לאיזה תספורת ליסתפר ? יש לך עצות? ותודה רבה :)

roy panti

New member
אה סבבה תודה

אה סבבה תודה... אם אני יתקבל לסוכנות שאני רוצה ליתקבל אלייה אני יסתפר קצוץ כזה(או אם הם יגידו לי משו אחר) עוד תגובות אנשים :)

roy panti

New member
עמי כנס

עמי אתה חושב שאני לא ינסה ליתקבל לסוכויות ולא ינסה להיות דוגמן בגלל שרק בנאדם אחד אומר לי ? סבבה תודה על זה שאמרת את מה שהיה לך להגיד אבל אני רוצה לשמוע מאוד אנשים מה את חושבים יש אנשים עם דעות אחרות משלך שחושבים שיש לי סיכוי להצליח כדוגמן

עמי1986

New member
והם חיים בסרט

אולי במקום לשמוע פה אנשים חרטטנים כמוני תלך לסוכנות ותשמע מה שהם אומרים? דבר ראשון יש לך לוק של ילד אתה ניראה בן 14 בחיים אפאחד לא יקבל אותך ככה... דבר שני הלוק שלך לא מתאים לדוגמנות... אולי אתה ניראה טוב אבל זה שאתמול איזה פרחה רשמה לך במקושרים 'יפיוף אתה' לא אומר שישר יקפצו עליך.... אבל בוא נסדר את העניינים כדי שלא תבין אותי נכון... אני לא חושב שאתה מתאים לדוגמנות וכדאי שתברר את זה.... אבל בכל מקרה זה לא אומר חס וחלילה שאתה מכוער או משהו כזה... אני בעצמי לא מתאים לדוגמנות ובחיים אני לא אגיד על עצמי מכוער... אז אל תיקח את זה אישית.... אפאחד לא מושלם.... חוץ מיודה לוי :p

roy panti

New member
כנס

דבר ראשון אני שלחתי טופס התקבלות לסוכנות אימג' והם צריכים לחזור אלי(אם בכלל) דבר שני אני ממש ממש ממש לא נראה בן 14 אני נראה בדיוק בגיל שלי(16) ומזאת אומרת הלוק שלי לא מתאים ? מה אני צריך לגדל זיפים ולקצץ תשיער ולהיראות קצת יותר מבוגר ?יש דוגמנים שנראים כמו התחת שלי אבל הם דוגמנים ואתה צודק מלא אומרות לי במקושרים שאני נראה טוב אבל גם נשים בנות 20+ אומרות לי בחיים האמיתיים שכדאי לי ללכת לדגמן לא רק פרחות בנות 16 ואני עוד יגדל ואני יראה הרבה יותר מבוגר וגברי ממה שאני נראה עכשיו אז אולי עוד כמה שנים יהיה לי "תלוק" של הדוגמן ואני לא לוקח את זה אישי חס וחלילה אתה אומר תאמת וזה מה שאני רוצה לשמוע... ויודה לוי שלך לא מושלם D:

עמי1986

New member
תיראה

כבר לפי איך שאתה מדבר רואים שאתה לא רציני... בפעם הקודמת זה היה הגוף שלך שאמרת שאתה תפתח רק אחרי שתתקבל...ואנחנו אמרנו לך שכדי להיתקבל עדיף לך לפתח אותו כבר עכשיו.... והפעם זה העניין של להיסתפר ולחכות שיהיה לך את הלוק המתאים... לך לסוכנות ותיראה מה הם אומרים לך... זה יהיה הרבה יותר משמעותי....

roy panti

New member
...

אני מאוד רציני ואני לא רוצה לעבוד קשה ולפתח בטן לסתם(שאם אחרי זה אני לא יתקבל) ודבר שני אם אני יתקבל לא בטוח שהם ירצו שאני יסתפר... ואני לא מחכה שיהיה לי תלוק המתאים אני מנסה עכשיו ליתקבל לסוכנות

Nicoleriver

New member
עמי צודק, חבל להיות תמים

למרות שלעומת עמי אני דווקא חושבת שיש לך לוק מיוחד, אני מסכימה שאתה צריך לגדול טיפה, אתה אכן נראה ילד. אני מבטיחה לך שאחריי שתגדל קצת ותתנפח גופנית יהיה לך סיכוי הרבה יותר גבוה להתקבל, כי אני כן מאמינה שיש בך משהו. ואתה לא מבין עד כמה זה טיפשי להגיד שתתפתח אחריי זה כשכנראה לא תתקבל לפני זה? קצת סבלנות, ייתכן שזה יהיה שווה את זה.

Nicoleriver

New member
אה ואני ממליצה לך למדוד את הגובה שלך

כי אם אתה מתחת למטר שמונים אין לך שום כלום של סיכוי נכון לעכשיו, מה שאומר שאין לך ברירה אלא לחכות שתגדל.

עמי1986

New member
אז שיהיה לך המון המון בהצלחה

ואני אשמח שתעדכן אותנו פה מה אמרו לך...

אורח179

New member
אם מלאת את הטפסים שלך

כמו שאתה כותב פה...כדאי באמת שתחפש משהו אחר קודם כל תלמד עברית,אחרי זה תלמד לדבר עם אנשים ולהציג את עצמך כמו בן אדם אחר כך תלמד קצת טקט ונימוסים..להכנס לפורום כזה ולפלוט"פרחות בנות 16"...תסלח לי, אבל אתה באמת כזה טיפש? למה שאני אתן לך למכור בשבילי קולה או נייק אם להוציא משפט אחד נכון תחבירית מהפה אתה לא יכול? אחרי כל זה תטפל בעור שלך,הוא נראה יבש ולא מי יודע מה נקי,אם אתה צובע שיער פירסינג גבות עניינים,תפסיק עם זה,תסתרק כמו בן אדם ותעיף את תספורת האמו הזאתי תטפל יותר טוב בגוף שלך,זה יהיה גם לך יותר נעים,אתה לא חייב להיות באדי בילדר,אבל קצת כושר לא הזיק לאף אחד,אם יש לך עדשות צבעוניות,תוריד אותן תבוא מגולח ומסורק ולבוש כמו בן אדם,תגיד יפה שלום ותחמיא למראיין על המשרד היפה ותספר לו כמה שיהיה לך מגניב אם הוא ייצג אותך ותציין איזה מוסר עבודה גבוה יש לך ושאתה נורא מאמין במוצרים שאתה מפרסם אז אולי יש לך סיכוי

roy panti

New member
חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחח דבר ראשון אם העמי לא היה רושם פרחות אני לא הייתי רושם..אני לא מאשים אותו אבל בגלל שהוא רשם אני ציטטתי אותו באותו מילה דבר שני אני יודע עברית דיי טוב אני מציג את עצמי טוב יש לי טקט ואני מנומס(למי שצריך להיות מנומס) ואת הטופס כתבתי בהכי נימוס אבל גם פה לא באתי לפגוע באפחד ואם פגעתי אני מצטער דבר שלישי העור שלי סבבה ואני לא ינקה שום עור אני לא קוקסינל..ואני לא צובע שיער לא עושה פירסינג לא עושה גבות התסרוקת הזאת סבבה לגמרי כולם אוהבים אותה וזה בכלל לא אימו...ואני מטפל בעצמי פרפקט דבר רביעי כן אני צריך לפתח גוף וברוך השם העיניים האלה זה לא עדשות זה טיבעי :) אה ואני גם התגלחתי ועם פן בשיער ואני לבוש ממש יפה וברור כמו בנאדם מה אני יתלבש כמו האדם הקדמון אבל למה לעזאזל את אומרת דברים מעצבים ? אז אמרתי פרחות בנות 16 תאמיני לי שזה נכון רוב הבנות במקושרים(וגם בשוקס וכול האתרים האלה) שרמוטות ואת באה ויוצאת אליי בגלל שאמרתי תאמת ? את פתטאית לא קטנה את יודעת כמה הבנות היום זונות קטנות אז אם נפגעת שאמרתי פרחות בנות 16 אני מתנצל אז עכשיו אחרי שניסית קצת להעליב אותי בלי הרבה הצלחה תהיהי מנומסת ותגידי סליחה כמו בנאדם :)

kimi d

New member
על מה אתה מדבר????????????

אני בת 16, לי היה שוקס ויש לי מקושרים !! מה זה אומר שאני שרמוטה?! מה חסרות בנות איכותיות שיש להן דף ברשת חברתית זו או אחרת ? למה אתה עושה הכללה ??! בסופו של דבר אתה תצטרך למכור דברים "לשרמוטות " בנות ה16 שלך "זונות קטנות" ?! אתה אולי יפה מבחוץ, אבל מבפנים ממש לא ועכשיו שאני מסתכלת על התמונות שלך אני ממש נגעלת , האופי משפיע על היופי אין מה לעשות . תתבגר בקיצור.

למעלה