יש משהו שמפריע לי

חייבת להגיב...

תראה, יש פה כול מיני דיונים. רובם מדברים על "דברי בנים(או איך שלא הגדרתם את זה),וחלקם מדברים על כול מיני נושאים, וביניהם הנושאים של "כביסה שחורה" שלירון(אם אני זוכרת נכון)העלה. אני לא חושבת שהבנות "מתערבות" בכל נושא שלא קשור אליהן, אני חושבת שהן תורמות רק למה שהןיכולות(למה אני מדברת גם על עצמי בגוף שלישי....?).

Thunder God of

New member
שייקספיר?? או שמא מרלו?

עזבו, עברתי שטיפת מוח להאמין ששיקספיר לא כתב שום דבר מהדברים שמיוחסים אליו (היו נימוקים, הם היו מאד משכנעים..
). ובקשר לנושא המקורי, רק רציתי להעיר שלדעתי גם לחברות המין הנשי יכול להיות מה לתרום לנושא "בנים בלבד" ולמרות שהן לא משתייכות למין הגברי והן כן יכולות לתרום לפורום דווקא בנושא המקורי שלו.

עצוב...

עוגי חשב שאתה יותר הגיוני מזה. פחות קטנוני מזה... בתור אחד שהצטרף לפורום בנים בלבד לפני שנה וכמה ימים, עוגי יכול להגיד כמה דברים. ראשית - בזמנו הוא היה הפורום היחיד מלבד "גאווה" (אם עוגי לא טועה) באשכול שמתייחס גם לבנים, ושהוא טיפה פחות רציני ממנו. שנית - הפורום עוסק בנושאים הקשורים לבנים, ולכן מה הבעייה? שלישית - מה שאתה דורש הוא דבר מעצבן, אתה רוצה לתחום אותנו בחזרה לגטאות ומחנות, ובגלל דעות כאלה אנחנו לא מסוגלים להתקדם ולהתפתח. דעה כמו שלך היא צרת אופקים ופוגעת. בנוסף, גם אם הפורום נפתח כ"בנים בלבד", ואכן זאת היתה כוונת המשורר, אין שליטה במי נכנס, וכל המרבה הרי זה משובח, ואם עם הזמן נכנסו בנות, שהביעו תמיכה, לקחו חלק פעיל ועודדו, הפכו לחלק מהקהילה הוירטואלית - גם אם במקור לא זו הייתה הכוונה, דברים מתפתחים, משתנים, וכדאי לנו להיות פתוחים לזה. חבל להרוס מה שנבנה במשך זמן רב כל כך והניב פירות נאים כל כך. בגלל כל אלה ועוד, מצער שדווקא מישהו מבפנים מעלה נושא כזה כ"משהו שמפריע לו". אולי גם תדרוש שיאסרו לחלוטין כניסת גברים למינרווה ונשים לאאוט? ומה יעשו טרנסג'נדרס? לאיזו קטגוריה הם ייפלו אצלך? ואפשר לחשוב מה אתה כבר עושה כאן שמפריע לך שיש כאן בנות. זה לא כאילו הכנסת אותן אליך למיטה. זה כולו פורום. או שאתה באופן כללי לא נוטה לדבר בכלל עם בנות?
לסיכום, במילה אחת: א-כ-ז-כ-ב-ה

white star

New member
למאוכזב

זאת היתה תהייה לכוונת המשורר בשם הפורום כפי שכבר ציינתי זאת לא התקפה אישית על בנות הפורום. דרך אגב זה לא אני הגדרתי אל הפורום כ"בנים בלבד" אז אל תעוות את הדברים שלי כאילו אני מציע לתחום אותנו.

למעלה