יש משהו שמפריע לי

white star

New member
יש משהו שמפריע לי

טוב ככה הקדמה:באופן בסיסי אין לי שום דבר נגד בנות. עכשיו מה מפריע לי? זה פורום "בנים בלבד". מה בנות מחפשות כאן?הרי יש את גאווה , גאווה צעירה וכן הלאה. למה להידחף לכאן? ועוד אם גבר מנסה להידחף לפורום של נשים בלבד - הן יצלבו אותן על שהעזת להתערב. מה אתם חושבים על זה?

Ophel McNeil

New member
אני חושב*ת* ../images/Emo117.gif

שאם מרגישים אני מיותרת, או "נדחפת", כל מה שצריך זה לבקש ממני לעזוב. אני לא מנסה להכנס בכוח למקום שבו אני לא רצויה, ורק לפני יומיים וחצי הצטרפתי, כך שאני בספק אם מישהו יצטער אם אני אעזוב. זה לא העניין. העניין הוא יותר - האם נכחותי כאן, כבת, מפריעה למישהו בפורום?
אני לא כאן בגלל הזהות המינית שלי (התקבעתי עליה אי שם בגיל 13, ומאז לא ממש הקדשתי לה מחשבה), ואני בלי קשר משתתפת בפורום "גאווה צעירה". אני כאן בשביל האנשים, בשביל הקהילה. ובלי קשר, אני בהחלט מאמינה שבן ב"נשים בלבד" לא ישרוד - אבל זאת באמת לא אשמתי. ושוב - אם אני לא רצויה, אני לא כופה את עצמי. אבל עד ההודעה הזאת, לא באמת הרגשתי לא רצויה.

Ophel McNeil

New member
אני לא לוקחת אישית, ../images/Emo117.gif

אתה עדיין לא מכיר אותי, כשתכיר, אני אקח אישית אם תרצה שאני אלך (אבין, אבל אקח אישית).
הנקודה שלי - למה עצם נכחותי מפריעה לך? אני מבינה שאני לא בדיוק קהל היעד של הפורום (בלשון המעטה), אבל אני גם לא בדיוק קהל היעד של פורום "גאווה צעירה" - ואני גולשת שם. אני חושבת שלהפך, זה מעט מגוון את הקהילה, שיש כאן שתיים שלוש ארבע בנות, ומפלפל (??) את הדיונים.

לירונר

New member
מה זאת אומרת "לא קהל היעד של ג"צ"??

אם אני לא טועה "גאווה צעירה" זה פורום שמתאים לכל מי ששייך לקהילה הגאה - אם זה הומו, לסבית, טרנסג'נדר או לא יודע מה... המגבלה היחידה היא שאנשים מעל גיל מסוים לא ימצאו את מקומם שם, וגם זה לא בגלל שלא נותנים, אלא בגלל שכמה גברים בני 20 פלוס ירגישו מרוחקים מ200 חבר'ה בני פחות מ18 למשל...

white star

New member
אוקיי אבל

אז זה סתם פורום "גאווה 2" כאילו זה מאבד את הייחוד שלו. היום עיקר ההבדל זה סתם אנשים שונים

אבישגוש

New member
וואלה צודקת....

אחותי אני בדעה שלך.. זה גם מה שאני חושבת.. עכשיו אני מבינה למה לא עשו לי קבלת פנים יפה במיוחד... אוקיי אם אנחנו הבנות בפורום לא רצויות תלו שלט!! תודיעו לפני זה.. אני ממש טריה פה.. רק נכנסתי היום לפורום כתבתי הודעונת ממש חמודה בשיא התמימות כי רציתי להיות נחמדה.. אף אחד לא הגיב אם זה מפריע שיש פה התנגדות אז... תגידו..

white star

New member
נראה לי ששם הפורום זועק את זה

אבל זאת ההחלטה של המנהל(ים) פה

אבישגוש

New member
רק רציתי להיות נחמדה...

ומה המנהלים אומרים?? חוצמזה גם חשוב מה אתם אומרים.. אם לא טוב לכם אז.. לא.

גלעד יא

New member
גברת, תרגיעי...

עשו לך קבלת פנים לתפארת, עם שוקו והכל. מצטערים, אצלנו מכתירים רק דרמה קווינס, ואני חושב שהתואר הזה כבר חולק. תאלצי להמתין שנה על מנת להתמודד עליו שוב.

yellow cheese

New member
חחחח.. :)

לגבנ"צ יש גם אייסיקיו. כשהיא לא רצוייה בפורום כלשהו היא משתמשת בו.. [אהם*רמז*אהם]

למעלה