יש משהו שמפריע לי

גלעד יא

New member
Hold It ../images/Emo124.gif

אני שמח שהבעת את דעתך. חשוב לנו, כמנהלים, לשמוע את רחשי ליבם של חברי הפורום שאנחנו כל כך אוהבים ומשתדלים עבורם ליצור את הפורום הטוב ביותר לפי שיקול דעתנו. שם הפורום הוא אכן "בנים בלבד". הרבה תלאות עבר הפורום, החל מהחלפות מנהלים, חברי פורום ותכנים, עד שלאחרונה הסתמן שעלינו על דרך המלך. מצאנו את האיזון והפורום משגשג. אבל למרות השם המאיים, אין לנו שום כוונה לא לתת לבנות להכנס לכאן, ואני גם אסביר למה. כשהפורום הזה הוקם, כוונת המשורר היתה ליצור מקום מפגש נוח עבור חברי הקהילה, מקום בו אפשר להרגיש בנוח ליד אחרים, דומים לנו, בלי לפחד שיצחקו עלינו או שלא יבינו אותנו. לא היתה ולא תהייה כוונה ליצור גטו, מקום התרחקות מהחברה בה אנחנו חיים. הבנות שנכנסות לפורום יודעות טוב מאוד שבנים בלבד שייך לקהילת גאווה, ובכל זאת הפגינו אחווה וסולידריות. הן נכנסו למרות החשש שהן לא יתקבלו בברכה. הם באו להפגין תמיכה ואני באופן אישי מקדם אותן בברכה. לעומת זאת, אם תכנס בחורה (או בחור) שתקלל את הקהילה, לא רק שהודעתה תמחק, אלא היא גם תחסם. אנחהו לא רוצים ליצור אשליה לגבי עולם שונה מהמציאות, אלא מקום מפלט שאפשר לדבר בו בפשטות, בשפה שלנו, והבנות החביבות שכותבות כאן לא מפריעות לזה. אין שום סיבה שלא נרגיש בנוח איתן או עם הסטרייטים שכותבים כאן. סך הכל הם מנסים להבין את עולמנו, ואל לנו לטרוק את הדלת בפניהם. בנוגע לצליבת בנים בפורום בנות - אני לא ביקרתי שם ולכן אין לי מושג מה הן עושות לבנים. זאת הפעם הראשונה שאני שומע שדבר כזה קורה, ואני לוקח על עצמי למצוא פתרונות למצב הלחוץ שלכאורה נוצר. תהיו טובים

white star

New member
רגע

לפי מה שאתה טוען סתם יצרו עוד פורום גאווה.הייחוד של הפורום הזה הוא לבנים , ואם אין את זה אז מה? את הייחוד של הפורום איבדת

גלעד יא

New member
הייחוד של הפורום לא אבד

בנים בלבד הוקם הרבה לפני גאווה צעירה. ההבדל בינו לבין גאווה צעירה (לפי איך שאני רואה את זה) הוא שבנים בלבד אמור לספק תשובות לאנשים קצת יותר מבוגרים שכותבים בפורום גאווה צעירה. יכול בהחלט להיות שהאינטרסים דומים, אבל לקבוצות גיל שונות. אני חייב לציין שאין לי את ממוצע הגילאים של חברי הפורום הזה ושל חברי גאווה צעירה, אבל אני חושב שאני צודק. עכשיו שאלה לי אליך - באיזה אופן הבנות שכותבות בפורום מפריעות לך? האם אתה מרגיש שאתה צריך לכתוב שונה או להתנהג אחרת כשהן בסביבה? איך אתה רואה את הפורום הזה?

LeeCooper69

New member
אני מסכים עם גלעד.

זה כמו פורום גאווה צעירה. נכנסים לשם סקרנים לפעמים- ויש שם שני סטרייט-מחמדים
זה פורום גאווה, אם כך למה נכנסים לשם סטרייטים
מצידי- כולם מקובלים כאן בפורום
נשים, גברים, ובני/בנות המין השלישי. ולאבישגוש- לא הגישו לך שוקו
לא אמרו לך ברוכה הבאה בסיכום השבועי
נראה לי שכן... זו אחלה קבלת פנים. אני- לא הייתי יכול לבקש יותר.

white star

New member
לא מסכים

קודם כל השוויתי את בנים בלבד לגאווה , לא לגאווה צעירה. עכשיו זה מפריע לי כי אם בעצם זה פורום לבנים בנות והמין השלישי למעשה אין שום הצדקה לקיום שלו כי אז הוא בדיוק כמו פורום "גאווה". גם כמו שציינת זה לאנשים בוגרים יותר מגאווה צעירה.הוא נראה מה יותר בוגר מגאווה צעירה...אולי גאווה?

Guy K

New member
דבר מייסד הפורום ../images/Emo188.gif

לא התאפקתי, הייתי חייב לעשות כניסה דרמטית..... הפורום נוסד על ידי כשהיה רק פורום אחד באשכול הגאווה - פורום גאווה. המטרה הראשונית של הפורום הייתה להיות פורום "הומואים". לא פורום גאווה ולא פורום קהילה או אך שלא תקרא לזה, אלא פורום הומואים. רק שלקרוא לפורום "הומואים", זה לא נשמע טוב. אז קראנו לו בנים בלבד. עכשיו מה זאומר בכלל פורום הומואים שכזה (או בנים בלבד) - זה אומר שהנושאים שלו יהיו נושאים שיעניינו הומואים. וזה כל מה שזה אומר. זה לא אומר שאין כניסה לבנות, זה לא אומר שאי אפשר לדבר גאווה. זה לא אומר שאסור להזכיר את ירדנה ארזי. להפך. כל מה שמעניין - הולך. וכמו שהפורום מתנהל לאחרונה אני רואה שזה עובד מצוין, למרות כל התהפוכות שהפורום עבר. אגב, לא אמרתי עדיין לביג דיל שאין שמח ממני שהוא הצטרף ללירונר (הירוק המקרקר) ושהוא עושה עבודה מצוינת!!!! גאים בך פה בטקסס
אז אם להשוות בין גאווה צעירה, או כל פורום אחר, נא לעשות את זה לפי הסדר הכרונולוגי בבקשה, ולתת כבוד למי שבא קודם... וכל זאת בלי לגרוע מכבודם של כל הפורומים האחרים... בסה"כ אני מאמין שפורום הוא לא הכותרת שלו או המנהל שלו אלא מי שנמצא בו ומה שהם רוצים להעלות בו, וגם אם כל השיחות בפורום יהיו מעתה ועד עולם על לסביות ושירה מודרנית, מצוין, כל עוד טוב למי שחבר בפורום. לא ככה?

גלעד יא

New member
../images/Emo45.gif

רק דבר אחד - ביג דיל? לא עברנו את זה לפני חצי שנה בערך? הבנתי, אוקי, לא תזכיר את שם אלוהיך לשווא, אבל ביג דיל?

white star

New member
תן לי להבין

אתה טוען ששם הפורום זה סתם שם ומה שאומרים בו חברים זה רק קובע? נניח באמת שזה היה הופך לפורום על לסביות ושירה מודרנית ואני הייתי רוצה לפתוח פורום לבנים בלבד לא הייתי יכול כי השם תפוס , נכון?

לירונר

New member
דבר יורש הפורום ../images/Emo188.gif

שימו לב שמבין רוב פורומי הגאווה אנחנו (ואולי דובים גאים) הפורומים היחידים שרוב הכותבים בהם עדיין בנים, ובנוסף לכך דנים רק בנושאים הקשורים לבנים בלבד.
אנחנו לא גאווה - אנחנו לא דנים בנושאי דגל הקשורים לכלל הקהילה (גם ללסביות וכו').
אנחנו לא גאווה צעירה - גם בגלל הנימוק שנתתי לגאווה (שימו לב לשם), וגם בגלל שלכאן אף אחד לא יחשוב פעמיים אם להכנס כי הוא ירגיש מבוגר.
אנחנו לא סקס וזוגיות גאה - שוב, אותו נימוק של גאווה (הוא עדיין פונה לכלל הקהילה הגאה ).
זהות מינית - תלוי איך, מתי ולמה, וברוב המקרים יודעים להפנות למקום המתאים. אנחנו עדיין לא מעלים דיונים על בוצ'ות (בלי לפגוע) ועל כמה בנות השכבתי אתמול בערב. אנחנו עדיין פורום בנים בלבד, עם הנושאים והדיונים האופיניים לבנים בלבד. מי שיודע שיש לו את המחשבה הנכונה, והיכולת להיות בפורום שבו מדברים בנים, חושבים בנים וחולמים בנים - יודע שכמה בנות לא יזיקו לו, ובטח שלא יגרמו לו להפוך לסטרייט
. זה לפחות מה שאני חושב ורואה לגבי הפורום. תגובות יתקבלו בברכה
~
~

הייתי חייבת להגיב...

אני בת, ורואים לפי השם שלי שאני בת, אבל הפורום שלכם כל כך נחמד שאני פשוט צופה בו מידי פעם.... אבל הפעם הייתי חייבת להגיב. אין שום סיבה שבנות לא יהיו חלק מהפורום הזה, גם הן חושבות על בנים כל הזמן.....

yoavon1

New member
טוב, נקום משנת החורף, זה חשוב מספיק

בתור שועל פורום ותיק, שמתם לב, איך כל חודש בערך הוויכוח הזה מתפתח מחדש? שיקספיר הגדול, שאל פעם "Oh, what's in a name?" ואני מסכים איתו. נכון, יש לי בעיה עם המצאותם של זאטוטים בני 13 בפורום שחשבו שזה "קול" להיות בין הומואים כי הומואים זה מאאאגניב, ואת דעתי זו הבעתי לא פעם ולא פעמיים, ולכן אני מברך על הקמתו של פורום גאווה צעירה. אבל בין זה לבין לבוא ולהגיד שאין מקום לנשים בפורום רק בגלל שהוא נקרא בנים בלבד? האם הבנות החביבות לא יכולות להאיר אותנו ולתת לנו Insights על דרך חיינו? על איך החברה רואה אותנו? על הפרק האחרון של המורדים? (מי אמר את זה
) ובוא נעיז וניקח את זה למקום רחוק יותר... האם כל הבנים מתקבלים כאן בברכה או שהם חייבים להיות הומואים? מה עם דו? וסטרייטים? ומתלבטים? והומואים שבעצמם מרגישים לא שייכים? האם יש איזה שבלונה של "בן בלבד" שיכולה להתאים לפורום, ורק היא תכנס? אני מסכים עם האמירות של הכותבים לפני, שאנחנו לא רוצים ליצור גטו לעצמנו, אנחנו רק רוצים מקום נוח לדבר בו, ואם אנשים אחרים מעוניינים להצטרף אלינו, מכל מין, צבע, והעדפה מינית - הם רק ברוכים, כל עוד הם לא פוגעים בזכותנו לבטא את עצמנו.

white star

New member
תשובה לך וללירו

קודם כל אני נמצא בפורום יותר מיומיים ובכל התקופה שאני כאן לא הועלתה הסוגייה. לעניינינו. השאלה שלך על איזה בנים מסיתה את השאלה המקורית שלי לנושא אחר בכלל כי אני דיברתי בהקשר לשם הפורום , ועדיין הומואים , סטרייטים , בי , דו(אומנם חצי בן אבל יאללה) ומתלבטים מהמין הזכרי הם עדיין בנים. למעשה גם אתה כמו לירו אומר שאין קשר בין שם הפורום לבין מה שקורה באמת. ולירו , בפורום גאווה כמעט אין נושאים שדנים שם שלא היו דנים כאן. אני פשוט תוהה אם הפורום לא איבד אם הייחודיות שלו. מצד שני אני רואה שרק אני תוהה על זה אז פשוט אני אניח את זה בצד מחוסר עניין לציבור

לירונר

New member
אבל עדיין - אנחנו לא דנים בנושאים

לגבי כל הקהילה. אז העלינו את הדיון על כביסה שחורה, אבל גלעד שם לינק לזה גם בפורום גאווה כי הוא ידע שזה נושא ששייך לכל הקהילה, אבל עדיין אל תשכח שפה לא יבואו וידברו איתך על זוג לסביות, או כמה גלגלים החלפתי היום
(זה הכל בהומור כמובן, אני לא מתכוון לפגוע)

לירונר

New member
אתה עדיין לא מבין את מה שאני אומר..

גם אם לא מדברים שם על נושאי גאווה כלליים, עדיין פורום גאווה הוא המקום לדיונים האלה.

למעלה