יש משהו מעבר לסקס ?

יש משהו מעבר לסקס ?

האם עדיין תמיד "הספה המשותפת קודמת לשפה המשותפת" כל הזמן אנחנו קוראים/כותבים בשרשור על אהבה ועל זוגיות אבל תכלס ? הוא רוצה מיידי היא רוצה לראות שזה מעבר לזה ולפעמים להפך אבל ברגע שיש סקס מתחילה מערכת ו... ? איפה העולם הפרטי של כל אחד בא לידי ביטוי ? איפה הזוגיות משתלבת בכל הסדר יום ? פרימאטים מושלמים שכמונו

ספה משותפת

,בצבע הראויי...,וברכות מסויימת...בזווית המומלצת
יכולה להביא לשפה משותפת. לא בהכרח שפה משותפת יכולה להביא למצויינות בספה המשותפת. ..למרות שמומלץ להתחיל בשפה ולעבור לספה או לפחות לשלב בין השתיים. אנאערף ....מחנטרשת

היי פשוט שוב אמיתי ,שוב אני../images/Emo9.gif

אז שפה משותפת היא אופציה טובה לתקשורת טובה.שזה אופציה לזוגיות גם מין הסתם.ביי

לא שיש סתירה רק נשמע מאד ריקני

כמה אנרגיה מבוזבזת סביב העניין הפשוט הזה ? כמה טיקסיות ? נראה לי שהרבה מעבר לנדרש, לא ? כאילו אין משהו אחר חוץ מזה ? אין סקירה וגילוי על עולמו הפרטי של בן הזוג העתידי אין למידת מהות כאילו הדברים היותר רציניים כזה ? הכל נראה כזה אפור פתאום אז יאללה יוצאים פעם, פעמיים ושלוש ונכנסים למיטה ואז חודש חודשיים יש התלהבות מהריגוש שבחידוש ואז חיי היום יום הופכים לדומיננטיים יותר ומה נשאר ? מין אשליה אופטית של מערכת יחסים + סקס ?

ריקני

זה רק אם כל מה שאתה עושה זה סקס מבוקר ועד ערב, ולא נותן מקום גם למילים, לקרבה האינטימית שהיא לא חלק מהסקס, להכרות העמוקה שלכם. ואז אתה קם אחרי חודש ואומר.. וואלה לא מכיר את בת הזוג שלי בכלל, ברמה הרגשית. אין מניעה לשלב בין השניים, הם לא סותרים להיפך יש להם מימד מקרב נוסף כל עוד הם לא הופכים למהות מערכת היחסים. כולנו כבר למודי פרפרים מספיק על מנת לדעת שהם שם לתקופה מוגבלת, בעוצמה מוגבלת... וכשהם פחות מפרפרים אותנו, ואנחנו כבר לא יושבים כמו מסוממים ומחייכים כל הבוקר חיוך מפגר צריך להשאר שם עוד משהו... עוד משהו מלבד הריגוש, עוד משהו מלבד האטרף הזה של ההתחלה, עוד משהו שיגרום לנו להשאר נוכחים ורוצים, עוד משהו שיגרום לתקשורת לא להעלם, לרצון להכיר עוד ולגמוע את המילים להשאר, עוד משהו שיגרום לקשר להיות עמוק ולא על תקן סטוץ ארוך... אין סתירה, פשוט צריך "לעבוד" על כל החזיתות במקביל...

מסכים איתך ב - 100%

אבל נדיר שאני קורא משהו בסגנון הזה ומפה באה השאלה אני פותח פורום וקורא על התאהבות לוחץ F5 קורא על ס.ק.ס ורק לעיתים נדירות נדירות קורא משהו מלבב על חתונת הזהב בסגנון של ההורים של חיוכים40 שמתוך הכרות אישית עם השניים המקסימים האלו אני יודע שלכל אחד מהם יש את העולם הפרטי שלו והעשייה היומית שלו ויחד עם זאת הזוגיות שלהם ממש הרמונית
אז מה יוצא שכולנו "יודעים" שאפשר אחרת ולא מיישמים ?

אולי

כי המקרים האלו באמת נדירים? אפשר אחרת... לא תמיד קל למצא את זה/ו שניתן ליישם איתם. צריך שתיים לטנגו. ולא קל למצא את זה שמתאים לך. אומרים שיש עוד תקווה...

../images/Emo46.gif

תסלחי לי שכעסתי אבל איך איך בדיוק הפרפרים בורחים? יש את הפרפרים של ההתרגשות...אלה פורחים להם אבל יש פרפרים אחרים..שנשארים לתמיד. וביום שתמצאי את התות המיוחד הזה את תראי שצדקתי.

היום בבוקר הי אמרה לי..

איך זה שבדרך כלל..אנשים נרדמים אחרי הסקס ואנחנו יושבים ומדברים..???? עניתי לה כמובן בצחוק שאני מחכה שיתעורר שוב.. אבל כן יש וזה לא בא הרבה פעמים בחיים בגלל זה כשיש את זה צריך לאחוז טוב טוב בשתי ידיים היום בגיל שלי (חצי זקן) מאמין שיש קשר חזק בין יכולת תיקשור בין שניים והסקס בניהם וכמובן של
ומה שמתחולל בו יש השפעה על כל הנושאים בזוגיות וכשיש את הדברים האלה יחד..הכול אבל הכול נראה אחרת לגמרי.

t o t a l

New member
חושב שהרבה צביעות מעורבת בסוגיה

גבר שפוגש אישה שמושכת אותו, קודם כל ודבר ראשון, הוא רוצה לשכב איתה. חושב שגם רוב הנשים מרגישות כך. כל השאר הוא צביעות, שמרנות, דעות קדומות, חוסר בטחון עצמי, משחקים וטקטיקות.

יש משהו בדבריך אבל...

אני בטוח שיצא לך בחיים שפגשת נשים שגם הן רצו....אבל משהו לא נתן לך להמשיך הלאה ובסופו של דבר חושב שזו חלק מה"תרבות" שלנו ומה שתיכנתו אותנו כל החיים...

t o t a l

New member
לא. לא קרה לי

ואל תשכח שהתרבות שלנו מלאה בצביעות ודיעות קדומות.

למעלה