יש מחר שביתה ?

אעע, אני לא מצליחה לכתוב רגשני...../images/Emo7.gif

אני יודעת לכתוב מצחיק. ד'טס וואט איי דו. כל דבר אחר זה ממש עינוי. אבל לא בא לי שיתייגו אותי שם בלימודים כבר בהתחלה... והרי כבר די הבנתי שהם לא ממש מחבבים את סגנון הכתיבה שלי. אוף, שימותו. אני חוזרת לביקורות ולכיף ודי.

אנה,זה ממש טוב../images/Emo71.gif

אני אישית התחברתי לילדה,לתחושות שלה והצלחת באמת להעביר אותן בקטע הזה..

קודם כל, הסיפור נורא יפה.

כשלעצמו. עכשיו, בנוגע לכתיבה, אם קוראים בין השורות כל מה שכתוב שם זה:"לא לנסות להצחיק לא לנסות להצחיק" שזה בטח מה שחשבת לעצמך כשכתבת. בתור דראפט ראשון זה מצויין, במיוחד כשזה לא הסגנון שלך. אבל את צריכה לשכתב את זה ולנקות את זה, לחתוך קצוות. ז"א, כל מיני תיאורים שם קצת מאולצים, כאילו ניסית לדחוף מילים וחבל, כי הבסיסהוא חומר נהדר לכתיבה. בהצלחה עם זה.:)

תיקון טעות.

הקראתי אותו עכשיו טלפונית לחברה, ועזבי את זה שהיא אמרה נפעמת :"זה מושלם", הסכמתי איתה. כן, כשמחפשים היערות אני עדיין מסכימה עם מה שכתבתי לפני איזה שבע שעות, אבל כמכלול הוא כל כך כן ואמיתי ומקסים ונוגע ומרגש. כל הכבוד. תמשיכי לעבוד גם על כאלו. אני באמת שמחה שאת כאן בפורום ושאני כאן בפורום גם ושיום אחד כשתהיי איזו מגה-כתבת ואפגוש בך במקרה אני לא אהיה רק מעריצה, אני גם אוכל להגיד :"אילאיל..? מבנות..?" ואת תוכלי להנהן.

stink

New member
דעתי..

הקטע מדהים כמו שאמרו כאן , אבל לטעמי הפסקה האחרונה לא זורמת כמו קודמותיה . יש משפטים שקוטעים את רצף הכתיבה , ונראים מאולצים מעט . אפשר לשאול איפה ומה את לומדת ?

תודה רבה...

אקח לתשומת לבי את ההערות, אבל בינתיים כבר הגשתי את הקטע וקיבלתי פידבק מהמורה עצמה, אז זה פחות רלוונטי. המון תודה! ^^ אממ, אני לומדת כתיבה ב"קמרה אובסקורה".

Moreiro

New member
../images/Emo32.gif מה נסגר!!

שכבתי ערה במיטה לפחות שעה לפני שקמתי סופית וכל הזמן היה בחוץ רעשים של גשם. ציפיתי לפתוח את החלון ולראות מבול וללכת במבול לעבודה ולחייך. והכל יבש! זו רק הרוח! אני מרגישה מרומה

LimiMimi

New member
../images/Emo32.gif תרומת מח עצם.

קיבלתי מכתב מהצבא וכו', וסתם, רציתי לשאול אם מישהי עשתה את זה פעם. אם זה כואב בטירוף, ומה הולך ו.. כו' וכו'. כי אני ממש בקטע של לעשות את זה.

Bitch47Percents

New member
כמו בדיקת דם

בגיוס יכולתי לתרום אבל פחדתי, והיה איזה יום התרמה בקניון, ועשיתי את זה זה כמו בדיקת דם, לא כואב יותר מידי ואפילו מקבלים סוכריה אחרי זה התרומה הזו מכניסה אותך למאגר, ואם תמצאי מתאימה למישהו שזקוק להשתלה- יפנו אלייך זה לא מחייב אותך לשומדבר, רק מראה אותך כאופציה.

RainbowL

New member
../images/Emo32.gif אני מבסוטה האמת

אני הולכת לקנות נעליים! כמה זמן שלא הלכתי עם אמא לקניון, כמה זמן שלא קניתי נעליים! ובטח אני אצליח לקחת עוד איזה משהו, אולי לחתונה. יש לי 2 חתונות בהפרש של 20 יום אחת מהשנייה- אחת של חברים ואחת של בן דוד. ודי יהיה כזה כיף בשתיהן ואני מבסוטה למרות שישנתי 5 שעות ובא לי למות :)

adiss90

New member
../images/Emo32.gif תגידו שהם לא דומים [:

ובלי שום קשר.....כואב ליייי ;[

רייל

New member
בתכלס, לא כל כך. זו פשוט תמונה טובה של אליס

קופר. הוא בדרך כלל לא נראה כך.

coolit

New member
../images/Emo32.gifהאם יש דבר יותר עצוב מ

חורף קור גשם מטורף כשאין חבר ואין מי להתכרבל במיטתו?:((((((((

Bitch47Percents

New member
ברור.

כשמרדימים כלבה שהייתה אצלך בבית 15 שנים.. [פשוט להסתכל על הצד הטוב של הדברים, נראה לי..
]

למעלה