יש לכם 1000 ש"ח , מה תעשו?

maayan15

New member
לכל הצדיקים בינכם....יש לי שאלה...

אתם סתם אומרים?...כלומר...אני חושבת שלפחות לחלקכם יש איזה אלף שקל בבנק...מה עוצר בעדכם מלתת אותם לצדקה?....אתם מבינים...לדעתי זה לא ממש מעשי...זה טוב ויפה ונחמד...אבל לא מעשי... אם מישהו מבקש ממני לתרום, אני תורמת..אני ראה הומלסים ברחוב..אני נותנת להם את הכסף הקטן שיש לי בכיס...אני שמה כסף בקופות צדקה...אבל אם יהיו לי אלף שקל...אני לא רואה את עצמי הולכת ונותנת את כולם לצדקה!....

zimes

New member
לא 1000 ש"ח

אבל להערכתי, אנחנו תורמים כמה מאות ש"ח בשנה ל "שלום, מדברת שרית מארגון לב למסכנים, יש לנו עכשיו מקרה דחוף של ילד בו 3 וחצי, שמו יוסי. הרופאים של יוסי אומרים שיוסי זקוק לטיפול רפואי דחוף בחו"ל, שיציל את חייו. אתם תרמתם לנו בשנה שעברה, ואני מבקשת שתתרמו עכשיו שוב, אנחנו מקבלים תרומות בכרטיס אשראי, אפשר לתת הוראת קבע של 36 ש"ח בחודש". (לתוהים: כולן מקבלות ממני תשובה של "תני לי כתובת למשלוח, ואנחנו נחליט כמה לתרום", ורובם גם זוכים לקבל צ´ק בדואר. "תכתבי לידי שרית"). (לשאר התוהים: לפני סוף המשפט הנ"ל אני לא מצליחה להשחיל אפילו "ערב טוב", שלא לומר "הילדה שלי עומדת על אדן החלון, אני לא יכולה לדבר עכשיו
")

maayan15

New member
אין ספק שכן תורמים...

גם אני בתור ילדה תורמת שאפשר ואני יודעת שאמא שלי תורמת כל שנה למלחמה בסרטן, חרשים וכו´... אבל אם מישהו עכשיו אומר לך "קחי 1000 שקל ותעשי איתם מה שאת רוצה!" אז אני בספק אם מישהו באמת באמת היה תורם את כל האלף לצדקה...

nutmeg

New member
בתור "עובדת מדינה"

רוב המשכורת שלי גם ככה וירטואלית. עבודה בהתנדבות. אני מאלו שמוכנה לתרום מזמני אבל לא מכספי. זה מה יש! אחד הדברים היותר שנואים עלי זה המתרימים למיניהם שמטרידים אותי בביתי או יותר גרוע בבית קפה. עכשיו התופעה קצת פחתה, אבל פעם אי אפשר היה לשבת בבית קפה בלי לפחות שלושה מסכנים לשעה שהיו באים לקבץ נדבה. הסחטנות הרגשית וגירוי שריר האשמה בפרהסיה כל כך הכעיסו אותי, שתמיד זה עבד הפוך והם לא היו מקבלים ממני שקל.

אנרכיה

New member
כמה שיותר פאקטים נולבס...

אם ישארו כמה שקלים אז סוכריות חמוצות,וכל מיני ממתקים חמוצים...

למעלה