יש לכם 1000 ש"ח , מה תעשו?

mto

New member
צודקת , אני הייתי

פורט לשטרות של 20 וככה היה לי בוחטה ענקית! או שלא.. בכל מקרה הייתי קונה מיכל צלילה שחסר לי. ויורד לאיזה חפוז לאילת.

מירב ד

New member
שני דברים....

כשקניתי את האופנוע הוצאתי מהבנק 10,000 במזומן...בשטרות של 100.... וזה היה די מטורף.... במיוחד להסתובב עם זה בב"ש.... דבר שני.... אני בחפוז באילת כרגע.... ורק מנסה לחשוב על הדרך הכי מהירה לצאת מפה... גועל של עיר.... (וסליחה לכל האלתים המקסימים)... מירב

taz512

New member
לוקח את לילו

ונוסע לצפון לסופ"ש רגוע ושקט. באמת שלא יהיה משהו שכרגע יעשה אותי יותר מאושר. אלה עם כן אתה נותן לי 17000 שקל ואז אני סוגר את המינוס. טאז, השד והחלומות

1,000 שקל זה בכלל לא הרבה...

כנראה שהייתי קונה ספרים או דיסקים. אם זה היה קצת יותר, הייתי נוסע לחו"ל. מעולם לא הייתי...

המוזרה

New member
ללא כל ספק

ספרים ודיסקים. לא שזה מספיק להמון.. אבל זה בהחלט היה גורם לי אושר.

דן צ

New member
וכרצון של מחווה טוב אני מחזיר לך

אותם. עכשיו מה אתה עושה איתם? כי אני לא מקבל אותם בחזרה.

זיו25

New member
תורם לרווחת ה../images/Emo107.gifים בארצנו.

הם לפחות היחידים שמחזירים לך אהבה אמיתית נטולת שיקולים זרים. זה מה שהיה עושה אותי מאושר. עכשיו, איפה אני מקבל את הכסף
בברכה, זיו.

maayan15

New member
דיסקים...

אני אוהבת כל-כך הרבה להקות ויש לי איזה 3 דיסקים..כל פעם שיש לי תקציב אני הולכת לאנשהו במקום לקנות וזה מעצבן...יום אחד אני פשוט אקח את הכסף ואקנה את כל הדיסקים שאני רוצה....ואם נשאר עודף...כמה ספרים לא יזיקו לי....

resputin

New member
מה יש לכולם מדיסקים?

*הולך ומציץ לעבר 2 מגירות הדיסקים שלי* -בימים היותר מאושרים, האוסף דיסקים שלנו מנה כשש מאות דיסקים, כיום קצת פחות- המקוריים, לפחות. מה הייתי עושה עם אלף שקל? אני מניח שהייתי הולך ו: א´. קונה בושם\בשמים. (אני אוהב את זה, אבל לא באובססיביות כמו ליבי...) ב´. קונה בגדים. -זאת משימה קשה דיה, אם המוכרת לא מממרת בבכי או לפחות נעשית קצת תשושה מלהתרוצץ בחנות, אני פשוט לא נהנה מ´חווית השופינג´ עד הסוף
, ועוד עכשיו, בסוף עונה? חוגגים

d@r121

New member
1,000 ש"ח???

הייתי משחד מישהו שירשום את הפינה במקומי
ועכשיו ברצינות (או שלא..) הייתי קונה 100 כרטיסי הגרלה של הללויה אחרי שאני זוכה כמובן, זה משלש את הסכום טס לאיזה יעד קרוב באירופה וקונה לי סלולארי דנדנש (יש לי תאבון בריא אני יודע)

Rim9

New member
לשמח אחרים - עושה לי את זה הכי הרבה

אז הייתי קונה מתנות לאנשים שאני הכי אוהבת - ואני בינהם. לדן- בהצלחה במחקר/עבודה. יעל

אוֹסי א

New member
רוב הזמן אני חוסכת..

(ואני אפילו לא בטוחה למה, לעתיד..) אז אני משערת שזה היה נכנס לחשבון. אולי הייתי מחליטה לפנק את עצמי במשהו, אבל אז באמת הייתי צריכה להתחיל לחשוב, ולכן עדיף לא להשתמש בכסף, בינתיים..

De-Panther

New member
תוספת למחשב\משחק חדש או שהייתי קונה

לעצמי ז**ה
האמת אין לי מושג... אני לא מבזבז הרבה... יש לי ויזה עם 200 שקל ואני בקושי נוגע בה... אני לא בנאדם שקונה הרבה דברים... וחוצמה200 שקל יש לי עוד איזה 500 שקל סתם לבזבוזים שאין לי מה לעשות איתם

De-Panther

New member
תוספת למחשב\משחק חדש או שהייתי קונה

לעצמי ז**ה
האמת אין לי מושג... אני לא מבזבז הרבה... יש לי ויזה עם 200 שקל ואני בקושי נוגע בה... אני לא בנאדם שקונה הרבה דברים... וחוצמה200 שקל יש לי עוד איזה 500 שקל סתם לבזבוזים שאין לי מה לעשות איתם בעצם אני חושב שאני אקנה מתנה יפה עם כל הכסף או רובו ואני אתן אותה למי שהביא לי את הכסף

twigy

New member
הייתי קונה בכסף הזה

משקפי שמש וג´ינס למען האמת זה מה שאני הולך לעשות בשבוע הבא ככה שפנטזיות זה לא ממש התחום שלי

רוול17

New member
הייתי משתמשת בו ..

ב"ה כדי לקנות אוכל ובגדים ולתת אותו לילדים שאין להם מה לאכול בבית ומה ללבוש.

למעלה