יש לכם 1000 ש"ח , מה תעשו?

דן צ

New member
יש לכם 1000 ש"ח , מה תעשו?

קיבלת ממישהו/י שאוהב/ת אותך 1000 ש"ח, כשהתנאי הוא, שאתה מוציא את הכסף רק על משהו שיעשה אותך מאושר/ת. מה תעשו עם הכסף? שאלה טיפשית? לא בהכרח , חשוב ביותר שהתשובות יהיו אמתיות ורציניות, אני צריך את זה לכתבה בעיתון .

דן צ

New member
ולבנק זה יעשה אותך מאושר?

הכוונה היא לרכוש משהו או דבר דומה לזה.

it was not me

New member
תלו מי הוא המישהו...

אם הוא מישהו יאמי, סוף שבוע ביחד בצימר עם ג´קוזי ופינוקים אי שם רחוק מפה... אם לא... סוף שבוע פינוקים עם מישהו אחר...

אפלת

New member
אני הייתי לוקחת

את המישהו הזה שאני כל כך אוהבת למסעדה טובה ורומנטית ששנינו אוהבים, משאירה טיפ נדיב למלצר החמוד, ואם היה נשאר עודף (ברור שנשאר..) אז הייתי מבזבזת אותו על תיפאורה רומנטית שתחכה לנו בבית... אם היה לי מישהו כזה הייתי כל כך מאושרת עכשיו שהייתי נותנת לו 1000 ש"ח כדי שיתן לי אותם...

אני, כמובן, אתרום את הכסף

לחברת הדלק, לסופר מרקט, לבעלי מסעדה ראויים ולבעלי צימר בצפון. אה, כן, ואם כבר נוסעים, אז כמובן תרומה לאתר אינטרנט שאפשר לקנות בו דיסק של Sade. (ותהיה כתבה בעיתון? יזכירו אותנו? יראו אותי בטלויזיה?
)

RogerW

New member
כסף לא יכול להביא אושר!!!

אלא אם יש לו 6 אפסים או יותר.... אבל בכל זאת 1000 ש"ח יכולים להיות נחמדים... לא יודע מה אפשר לעשות בהם.. סתם... אקנה אוכל.. דברים.. ו.. לא יודע...דברים נחמדים..

adidas^

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

אני הייתי קונה תרמיל של 65 ליטר וגזיה קטנה וקופמקטית. בכסף שנשאר- דיסקים.

ל יב י

New member
בושם כמובן !

בושם בושם בושם,,,,,,,כזה חושני כזה, סקסי, שיגרום לי להרגיש הכי הכי בעולם .....מסתורית חושנית וסקסית.

Dor K

New member
לוקח ת´אישה לאיזה חופשה אקזוטית../images/Emo98.gif

<יא! תמיד רציתי להגיד את זה!! נשמע לא רע..>

JoNy007

New member
הייתי קונה...

דיסקים, דיסקים ודסיסקים, בנותר מלא מלא ממתקים. אתם יודעים כמה ממתקים אפשר לקנות? הרבה!

nutmeg

New member
חופשות ב- 1000 שקלים??

לזוג?? בארץ???? 1000 ש"ח בקושי מכסה ערב למשפחה שאני אוהבת בפאפאגאיו בערב עם הופעה, כולל אלכוהול מנות אחרונות וטיפ... אבל נלך! שווה!

taz512

New member
ככה אני אוהב אותך

פאפגיו זאת הדרך, נכון הופעה חשמל. ראית את הרקדנית סמבה? ואת המופע קאפוארה? מגניב בהחלט. טאז, השד והבשר

nutmeg

New member
היה אחלה!

מאוד נהננו. הבנים כמובן עשו תחרות מי אוכל יותר בשר ולא נחנק - אבל בוא לא נכנס לזה... יופי של הופעה יופי של מוסיקה ויופי של אוכל

Rim9

New member
1000 ש"ח מספיקים בשביל חופשה בארץ

לילה במלון שרתון עולה היום לזוג 500 ש"ח באמצע שבוע כולל ארוחת בוקר. במלונות לא פחות טובים אבל קצת פחות יקרים אפשר להוסיף גם ארוחות נוספות, אם רוצים ופינוקים אחרים שיש למלון להציע. אפשר גם לשכור סוויטה ללילה אחד בסכום של כ- 700 ש"ח. והכי שווה - צימר על היאחזות בגליל. עם הנוף הכי שווה, והמחירים זולים ומאפשרים 3-4 לילות (תלוי איפה). ובדרך כלל ארוחות הבוקר שלהם הכי שוות!!! בכל מקרה לגבי השאלה שלך - דן, אני הייתי קונה ספרים, שוקולדים שווים באמת, וכל מיני מתנות לאנשים שאני הכי אוהבת. לכל אחד את מה שהוא זקוק לו, או שאני חושבת שיתאים. לרכב או בית זה הרי לא מספיק. ובשבילי - לשמח את האנשים שאני אוהבת גורם הרבה אושר. סביר להניח שאקנה גם משהו לעצמי - הרי אני אוהבת גם את עצמי - לא?

zimes

New member
נכון

היינו בעין גדי 3 לילות, עלה לנו 750 ש"ח הלינה+חלק מהארוחות, 100 ש"ח אוכל נוסף (כולל בשרים) שהחברה´ קנו, ועם דלק מגיעים ל 1000. 2 מבוגרים + 2 ילדים שלא משלמים, אבל אוכלים. לשאלה של דן - לא יודעת. 1000 ש"ח זה שבועית שוטפת: סופר+דלק+מנקה. אם התנאי הוא לפנק את עצמינו: טיול או נופש. בארץ. כזה שבו אנחנו לא צריכים לדאוג לכלום, אלא רק לבוא ולהנות. אבל מה אני מדברת? לפני שבוע זה בדיוק מה שעשינו.

למעלה