יש לכם שאלות?

TheLost

New member
זה נכון.

ה"ויז" (ולא חס וחלילה פופ-אפים, סליחה על המניפולטיביות) הם אמצעי לקידום וליידוע הצופים על תכנים חדשים- אבל מה עם התכנים הקיימים? למה באמצע הצפייה בפרק של "חף מפשע", סדרה שכל תעלומה בה מסובכת לגמרי ומלאת דמויות וטוויסטים ופרטים קטנים שחשוב לזכור, פתאום ממש ברגע הכי מותח והכי חשוב עפה סירה על המצח של הבלש קרוז? אז יופי, עכשיו אני יודע שנפתח ערוץ שכולו ריאלטי בעוד כמה ימים- אבל רגע, עכשיו כבר פספסתי את כל מה שקרה בפרק של "חף מפשע". אז מה השגתם בזה? כי הערוץ של הריאלטי ממש לא מעניין אותי. אני מניח שהאנשים של יס כבר לא יחזרו לכאן לקרוא את התגובות לכן מחר אני אצלצל אליהם ואתלונן על הבעיה- ממליץ לכל מי שהבעיה מפריעה לו, לצאת מהאדישות וגם לעשות עם זה משהו. דרך אגב, החל מהשבוע מתחילים ב-yes להעביר את הפופ-אפים גם לסרטים ובתדירות גבוהה. ככה זה, יס שומרת על חווית הצפייה הטובה ביותר.

Don Nirtin

New member
שאלה לגבי ג'יי לנו../images/Emo87.gif

בקרוב הוא חוזר למסך. השאלה האם יס תרכוש את התכנית שלו (נגיד, במקום ג'יימי פאלון המזעזע)?

Don Nirtin

New member
אה וכן../images/Emo87.gif

האם אתם יכולים להזדרז בבקשה עם עונות חדשות של אקסטריים מייקאובר. העונה הרביעית מגיעה לכאן ובארה"ב הם כבר בעונה שביעית נדמה לי.

yesStars

New member
../images/Emo86.gif

ג'יי לנו - אנחנו בהחלט בוחנים את האפשרות. אקסטרים מייקאובר - השידור שלנו הוא לא בהפרש כל כך גדול מארה"ב, העונות הבינ"ל של הסדרה הן בערך "עונה וחצי" של הסדרה האמריקאית, כך שספירת העונות מחוץ לארה"ב היא שונה. למעשה פרקי סוף עונה 3 המשודרים כרגע הם אמצע העונה הרביעית. בכל אופן למעט שידור "הרווק" כמעט ולא היו הפסקות בשידור הסדרה והיא צפויה להמשיך לעונה הרביעית (לספירתנו) כבר החודש.

WatchMeWatchYou

New member
ידוע משהו על שידור הסדרה Harper's Island?

מצטערת אם כבר דיווחו משהו על הסדרה,לא הייתי בארץ 7 חודשים
ומה לגבי Dollhouse?

yesStars

New member
../images/Emo179.gif

עונתה היחידה של הסדרה תשודר בארץ (תחת התרגום "הארפר'ס איילנד") בהוט 3, מדי שישי באחת ומשהו בלילה. דולהאוס - בוודאי יצאו בקרוב פרטים באשר לזהות רוכשי הסדרה.

snier1991

New member
איך השידור של ניפטאק הולך להיות

אתם תשדרו את השידור הראשון של העונות החדשות ואז ערוץ 22 או ההיפך?

yesStars

New member
../images/Emo156.gif העונה החמישית של ניפ/טאק

תשודר כבר בתחילת אוגוסט. העונות הבאות ישדרו אף הן בבכורה ב-yes. במידה ורשת תחליט לרכוש תקופת הקרנות שניה לסדרה, הן תתבצענה הרבה אחרי השידור המקורי אצלנו.

TheLost

New member
ועוד שאלה

האם יש סיכוי שתקנו את התוכנית "Important Things with Demetri Martin"? והאם אי פעם נראה את העונות החסרות של "Drawn Together"?

yesStars

New member
הסדרה של דמיטרי מרטין

כידוע מפעם לפעם אנחנו מפרסמים רכישות חדשות שלנו. לצערנו אנחנו לא יכולים להתייחס כרגע לרכישות עתידיות או פוטנציאליות על מנת שלא לחשוף את הסודות המסחריים של החברה. באשר לדירת המצויירים התשובה היא לא.

למעלה