יש לכם שאלות?

assafTV

New member
יש לכם שאלות?

לא ביקרתי בפורום מזה זמן וראיתי שיש לם הרבה שאלות. יחד עם מנהל ערוצי הסדרות החלטנו לערוך ביקור בפורום. אז הכינו את שאלותיכם ונחליט גם על מועד נח לכולם בו נענה על שאלותיכם. assafTV אסף

Aviad1987

New member
פאמילי גאי מההתחלה

איפשהו קראתי שיש כוונה לשדר את העונות ברצף יומי מהעונה הראשונה, מה קורה עם זה? ו.. איך פגשתי את אמא 5? קומדיות בHD - יקרה?

yesStars

New member
יש כוונה

לקראת השידור היומי תצא הודעה. איך פגשתי את אמא 5 - עוד לא עלתה בארה"ב, אין כרגע באפשרותנו לשדר לפני שידור הבכורה שם. קומדיות ב-HD יקרה? יכול להיות, אנחנו לא פוסלים על הסף. צריכה להיות התקדמות משמעותית יותר בצילום הקומדיות ב-HD על מנת לקדם את הנושא.

שאלה../images/Emo13.gif

הסדרה העשב של השכן עלתה ב8 לחודש בארה"ב מתי נראה אותה בארצנו הקטנטונת?
תוווודהה

LeRanch

New member
מס' שאלות

1. יש תכנון לשדר עונות שלמות של עוד סדרות שהסתיימו כמו שהיה עם "עמוק באדמה"? 2. עונות חדשות של "עד המוות", "אורות ליל שישי", "פילדלפיה זורחת" - ידוע מתי ישודרו? בטח יעלו לי עוד שאלות בשעות הגיוניות יותר..

LeRanch

New member
בהמשך לשאלה 2

מתי עונה חדשה של "להציל את גרייס"? ועוד שאלה - האם נרכשו סדרות מעונת השידורים של 08-09 בארה"ב (דולהאוס, פרינג', the mentalistוכו')?

yesStars

New member
בגדול כן

1. אם סדרה היא טובה, מהשנים האחרונות ובעלת ערך שידורי - אכן כן. נקווה להיות בעלי בשורות בקרוב. 2. אורות ליל שישי חוזרת כבר בתחילת אוגוסט, "פילדלפיה זורחת" תחזור ממש בתחילת ספטמבר, יחד עם "ניסויים פלוס" (Testees) סדרה חדשה מצויינת של רשת FX שכבר חודשה לעונה שניה. "עד המוות" כרגע בהמתנה. מכיוון שחלק גדול מהפרקים שצולמו לעונה 3 ישודרו במסגרת עונה 4 אנחנו ממתינים לתשובה באשר לאופי שלהם על מנת לבחון את שידור שתי העונות באופן צמוד. 3. להציל את גרייס חוזרת מיד עם סיום השידור השבועי של עונה 1. עונה מצויינת אגב. 4. בהחלט נרכשו סדרות חדשות. לצערנו אנחנו מנועים מלפרסם או לפרט עליהם עד זמן מה לפני מועד השידור. ייתכן ובשבועות הקרובים ייצאו הודעות מסודרות לעיתונות. אנחנו חושבים שהתגובות יהיו חיוביות לנוכח אילו סדרות נרכשו.

TheLost

New member
שאלה חשובה מאוד

האם מגיעות אליכם הערות ופניות בנושא ה"פופ-אפים" שמופיעים במהלך התכנים? באתר "המסך המפוצל" נכתבה כתבה מפורטת על שיטת הפרסום החדשה והמעצבנת שלכם - http://tve.co.il/story/5243 אנחנו, הצופים, משלמים על מנוי על מנת לקבל תוכן נטו ובלי פרסומות קופצות- את זה אפשר לראות בערוצים מסחריים כמו 22 ו-10, שם הרווח הוא אך ורק מלגרום לצופים לראות את התוכניות ואת הפרסומות הנלוות. למה עלינו לסבול סירות שנכנסות לתוך המצח של הדמויות בסדרה? למה סכין אזמל צריכה לחתוך את המסך בדיוק בקטע הכי מותח ב"מחשבות פליליות"? הצופים רוצים לצפות בתכנים שלהם, ולא בפרסומות שמסיחות את דעתם.

limor085

New member
כמה שאלות

האם יס תשדר את אופרות הסבון בית חולים ג'נרל ולחיות את החיים? והאם הסידרה בוורלי הילס תשודר בערוץ הנוער החדש? תודה

Aviad1987

New member
../images/Emo45.gif על הפופאפים

לא משהו שהיה מצופה מיס לעשות, לא יודע מי התחלק שם על השכל

yesStars

New member
ניתן לפנות לyes DBS אגף משאבי אנוש

הנדון: פיטורים. רח' היוזמה 6 כפר סבא, 44425.

אני מסכימה בהחלט

יש זמן ומקום לפרסם תכנים חדשים, ובאמצע פרק בסדרה או תוכנית אחרת זה ממש לא הזמן או המקום.

yesStars

New member
בוודאי שכן.

למרות שמחקרים וסקרים הוכיחו בוודאות את יעילותו של כלי הViz (ולא פופ אפים, השימוש במילה הזו הוא מניפולטיבי ומכוון וכמובן שלא נכון) אנחנו בהחלט פתוחים לדיון בשימוש ובמינון. הכלי הזה הוא כלי מקובל בכל העולם, בכל הפלטפורמות בתשלום (כן, כן גם ב-showtime, גם ב-HBO וגם בסקאיי הבריטית) והמטרה שלו אחת היא - לקדם תוכן. בניגוד לשימוש בעולם ובפלטפורמות אחרות בארץ לא מקודם במסגרתו מבצעי מכר אלא אך ורק תוכן. בעולם הצפיה הדחויה (Time-Shift) וכשכמעט מחצית המצופים רואים רק באמצעות הmax, זה כלי הכרחי לקידום וליידוע הצופים על תכנים חדשים. תרשה לנו להתעלם מהכתבה שצירפת (מעבר לאלימות הקשה שהופגנה בה, עומדת אחריה אג'נדה סמויה ולא תמימה כלל) ולהתייחס אליך ישירות ולהעמיד דברים על דיוקם - התדירות המתוארת של השימוש בהם היא שקרית (למערכת אין בכלל אפשרות לשדר Viz כל חמש דקות כך שכל הטוענים אחרת משקרים במצח נחושה) ולדעתנו נופחה מעבר לכל פרופורציה. בניגוד למתואר או נטען במקומות אחרים הviz אינו מכסה "חצי מסך", לא ניתן למקם אותו בתחתית כמו בחו"ל (א. זה גם תופס יותר מקום ב. יש תרגום) והוא מופיע לשניות ספורות בלבד. יש מקום בהחלט להביע ביקורת על מינון או צורה, אבל מי שמצפה שהכלי הזה ייעלם לחלוטין יתאכזב. אתה מוזמן לפנות אלינו ישירות למייל במקרים קיצוניים בעינייך, אנחנו מבטיחים לענות ולהתייחס בכובד ראש לכל פניה.

snier1991

New member
אתם לא שמים בתחתית המסך אתם

שמים סירה במרכז וזה פשוט טירוף

Davy Jones

New member
סליחה, אבל אתם חיים בסרט.

על אילו מחקרים אתם מדברים בדיוק?** אני רוצה להתייחס ברשותכם לטענה שהעלתם בנוגע ל"לא ניתן למקם את הזבל הזה בתחתית כי יש תרגום". אתם צודקים! ב-100%! אנשים רבים בישראל מנסים לעקוב אחר הכתוביות בסדרות/סרטים שהם צופים. בין ישראל לארה"ב יש המון הבדל - בארה"ב ה"VIZ" האלה היו מציקים לי פחות כי הייתי מבין את השפה שבה מדברות הדמויות ובזמן קריאת ה"ויז" הייתי גם להערכתי מצליח להבין מה הדמויות אומרות ולא הייתי מפספס הרבה. לגיטימי. אבל בישראל אני עוקב אחרי התרגום ומנסה לא לפספס מילה, במיוחד בתוכניות מאתגרות כמו "החיים על פי נד" ו"רוק 30" שבהן הבדיחות והמילים מופגזות במהירות אסטרונומית, וסירה ששטה לי על המצח של הגיבורים בסדרה שבה אני צופה מסיטה אותי מהריכוז ובעיקר מהתרגום וקרה לי המון פעמים כבר שפיספסתי מספר משפטים חשובים. פה זה לא ארה"ב, רבותיי. אתם חיים באשלייה. פה הדברים המציקים האלה שאתם שמים על המסך מסיטים את תשומת הלב של הצופה, מוציאים מהריכוז וגורמים ללא-מביני-אנגלית בעיקר להתרגז. אתם אומרים שאתם פתוחים לדיון בשימוש ובמינון. בהחלט יש לדבר על כך והרבה - ה"ויז" הללו באים בצורות ובמינון לא נכונים. עד לפני שנה היו "ויז" פשוטים מאוד, ת'חלס ולעניין, שלא היו מציקים כ"כ. אז למה להגדיל אותם? למה להשתמש באנימציה שמוציאה מריכוז? למה לא להיות ענייניים? זה פשוט מיותר ומציק. כמו כן, למה לא שמים את ה'ויז' בסצינות קצת "מתות" ופחות מעניינות? בנתיים, ברוב ה"ויז" שנתקלתי בהם הם היו בסצינות חשובות וקריטיות. למה לשים אותם באמצע בדיחה? למה באמצע הסצינה שבה מגלים את הפיתרון לתעלומה? מציק. בימים האחרונים נערכו במספר אתרים שאני מבקר בהם דיונים סוערים ומרתקים בעניין הזה. מבין מה שהצלחתי לקרוא, עלו מספר פתרונות מעניינים לבעיה, שאני לא רואה סיבה מדוע "יס" לא תדון בהן: 1. ב"יס" טוענים ששירות ה'ויז' נועד לאנשים שלא מעודכנים בלוח השידורים ולא יודעים מתי תוכניתם האהובה משודרת. אוקיי, מצוין. אבל למה גם להציק לאלה ש*כן* מעודכנים בלוח השידורים ולא צריכים את שירות ה"ויז" בשביל להתעדכן כי הם עוקבים בדרך זו או אחרת אחרי מועדי שידור התוכניות? הפיתרון: לאפשר לאלה שלא מעוניינים בשירות ה"ויז" ללחוץ על כפתור שיאפשר להעלים אותם ולאלה שמעוניינים בהם - שיחליטו שהם לא רוצים להעלים אותם. 2. כאמור, חזרה למקורות: בלי אנימציות, עם מילים ולעניין. 3. להפיץ כמו בעבר את מגזין "יס" החודשי שמעדכן לוח שידורים לחודש שלם. כמו בהרבה חברות כבלים מסביב לעולם, אפילו בארה"ב האהובה והנערצת. ובהרבה מקומות זה אפילו חינם, פרט שאני לא זוכר שהיה קיים אצל מגזין "יס" בעבר. 4. להקים ערוץ אינטרקטיבי חדש (זאת לא בעיה, כל כמה חודשים אתם עושים זאת..) המעדכן את לוח השידורים של הסדרות. מתי הן תשודרנה? איפה? ובאיזה פרק הן נמצאות? פשוט וקל - ממש כמו כאן: http://www.tve.co.il/page/sitsh בבקשה, יש מלא פתרונות חילופיים ונוחים. צריכים פשוט לדון ולהקשיב ללוקוחות שמתלוננים ומשלמים הרבה כסף בתקווה שלא יתלוננו. איפה ה"חוויה הקולנועית הגדולה מהחיים" שהחברה הבטיחה? האם גם בקולנוע יש את ה"ויז" באמצע הסצנות? אשמח לקבל תשובות סוף סוף, ולא רק תירוצים. תודה.

למעלה