יש לכם מחשב נייד?...

SupermanZW

Well-known member
יש לי מחשב נייד מקינטוש, לאף תוכנה אין הרשאות למצלמה, מותקן אנטיוירוס אנטיספייוור מותאם למקינטוש, אין זום (לא אתקין זום בשום אופן - זו רוגלה סינית) ואני משתמש בסיסקו וובקס לפגישות עבודה (עובד מהבית) וכך גם כל האנשים שאני עובד איתם. המצלמה לא תפעל כלל אם לא אפעיל אותה בעצמי, הוובקס לא יכול בהגדרות שנתתי להפעיל את המצלמה באופן אוטומטי. לכן אני לא מכסה את המצלמה, יש לי את הכלים הנדרשים למנוע ריגול.

יש לי מחשב נייד מקינטוש, לאף תוכנה אין הרשאות למצלמה, מותקן אנטיוירוס אנטיספייוור מותאם למקינטוש, אין זום (לא אתקין זום בשום אופן - זו רוגלה סינית) ואני משתמש בסיסקו וובקס לפגישות עבודה (עובד מהבית) וכך גם כל האנשים שאני עובד איתם. המצלמה לא תפעל כלל אם לא אפעיל אותה בעצמי, הוובקס לא יכול בהגדרות שנתתי להפעיל את המצלמה באופן אוטומטי. לכן אני לא מכסה את המצלמה, יש לי את הכלים הנדרשים למנוע ריגול.
ומה אתה עושה בימי הורים של ילדיך, במידה ויש לך?
כיום, זה כבר בבי"ס אבל עד פסח זה עוד היה בזום.
מה אתה עושה בפגישות עבודה אם לצד השני אין את הסיסקו וובקס?

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
ומה אתה עושה בימי הורים של ילדיך, במידה ויש לך?
כיום, זה כבר בבי"ס אבל על פסח זה עוד היה בזום.
מה אתה עושה בפגישות עבודה אם לצד השני אין את הסיסקו וובקס?
אין לי ילדים, אם לצד השני אין סיסקו וובקס אנו משתמשים בגוגל מיטינג, שלא דורש התקנה ואבטחת המידע שלו הטובה מבין התוכנות שלא דורשות התקנה. עד כה קרה לי רק פעם אחת שנאלצתי להשתמש בגוגל מיטינג, כי לצד השני לא היו הרשאות להתקין על מחשב העבודה שלו. לרוב אנשים בוחרים להתקין סיסקו וובקס, ההתקנה חינמית. יש פונקציות חסומות עבור הגירסה החינמית, אך לרוב לא משתמשים בהן.

רוב הזמן נח

Well-known member
אבל לפעמים יש מזיק שמפעיל את המצלמה בלי שתדע. ובלי שתדע בכלל שהוא ניכנס לך למחשב.
או שיש פרצת אבטחה לא ידוע שמשתמשים בה להפעיל את המצלמה.

בגלל זה אין תחליף לכיסוי הפיזי של המצלמה.
אם היה אפשר לסדר במחשב מתג פיזי שמדליקים ומכבים שמנתק פיזית את המצלמה, זה היה עדיף.

SupermanZW

Well-known member
אבל לפעמים יש מזיק שמפעיל את המצלמה בלי שתדע. ובלי שתדע בכלל שהוא ניכנס לך למחשב.
או שיש פרצת אבטחה לא ידוע שמשתמשים בה להפעיל את המצלמה.

בגלל זה אין תחליף לכיסוי הפיזי של המצלמה.
אם היה אפשר לסדר במחשב מתג פיזי שמדליקים ומכבים שמנתק פיזית את המצלמה, זה היה עדיף.
במחשב שלי אי אפשר, אני מקבל התרעה על כל התחברות לפורט מיוזמה חיצונית.

raya

Well-known member
אין לי מחשב נייד, לא אוהבת מחשבים כאלה.
במחשב הביתי - המצלמה מחוברת רק כשאני בזום, וגם לא בכל זום, למרות שיש לי סלוטים פנויים.

למעלה