רוב הזמן נח
Well-known member
אתם שמים מדבקה שתכסה את המצלמה שלו?
(מביני הדבר שמים)
(מביני הדבר שמים)
למה צריך לשים? תחכים אותנו.אתם שמים מדבקה שתכסה את המצלמה שלו?
(מביני הדבר שמים)
יש וירוסים שמפעילים את המצלמה ומרגלים אחרי מי שמשתמש במחשב.למה צריך לשים? תחכים אותנו.
יש היום מה חרגל, אנחנו תורמים מידע על עצמנו, תמורת אפליקציות חינמיות.יש וירוסים שמפעילים את המצלמה ומרגלים אחרי מי שמשתמש במחשב.
אין לי נייד, אך מעניין לשמוע!!אתם שמים מדבקה שתכסה את המצלמה שלו?
(מביני הדבר שמים)
יש לי מחשב נייד, ת'אמת?אתם שמים מדבקה שתכסה את המצלמה שלו?
(מביני הדבר שמים)
לא שואלים מה כבר יש לראות. מי שמרגל בעזרת התוכנות האלה, יש לו מה לראות.יש לי מחשב נייד, ת'אמת?
לפעמים אני גם חושב על זה שאיזה האקר מחוצ'קן יכול להפעיל את המצלמה שלי מרחוק.
אבל בינינו, מה יש לו כבר לראות?
איש עם שיער שיבה ועיניים שנעצמות ושוב נפקחות יושב מולו?
היום כבר פחות, אבל פעם בעוונותי הייתי נוהג להציץ ב"ערוץ של סוטים"
אז במקרה כזה הוא היה רואה איש עם שיער שיבה שעיניו יצאו מחוריהן ולשונו שנפלה לרצפה.![]()
תאמין לי שאין לו מה לראות, זאת רק מציצנות חולנית שאין כדוגמתהלא שואלים מה כבר יש לראות. מי שמרגל בעזרת התוכנות האלה, יש לו מה לראות.
יש מה לראות. החברות שמרגלות אחרי משתמשים עושות על זה הרבה כסף. מדובר על מידע שנאסף ממיליוני משתמשים ששווה הרבה כסף.תאמין לי שאין לו מה לראות, זאת רק מציצנות חולנית שאין כדוגמתה
אני לא בטוחה.יש מה לראות. החברות שמרגלות אחרי משתמשים עושות על זה הרבה כסף. מדובר על מידע שנאסף ממיליוני משתמשים ששווה הרבה כסף.
לפעמים כשמשעמם לי מול צג המחשב, אז אני מבלי משים מחטט קצת באף.תאמין לי שאין לו מה לראות, זאת רק מציצנות חולנית שאין כדוגמתה
יש לי מחשב נייד, ת'אמת?
לפעמים אני גם חושב על זה שאיזה האקר מחוצ'קן יכול להפעיל את המצלמה שלי מרחוק.
אבל בינינו, מה יש לו כבר לראות?
איש עם שיער שיבה ועיניים שנעצמות ושוב נפקחות יושב מולו?
היום כבר פחות, אבל פעם בעוונותי הייתי נוהג להציץ ב"ערוץ של סוטים"
אז במקרה כזה הוא היה רואה איש עם שיער שיבה שעיניו יצאו מחוריהן ולשונו שנפלה לרצפה.![]()
אז ככהומה איתך גולדאייז?
מה אתה עושה עם המצלמה של המחשף?![]()
זה לא מדובר בזה, האקר טוב יכול לצפות בך גם דרך המדפסת.אז ככה
מחשב נייד אין לי , ולא רוצה
אני לא מסתדר עם הדבר הזה
אני משתמש רק במחשב רגיל
יש לו מצלמה שמחוברת ב USB , אבל מה ? אין לי חיבורי USB פנויים במחשב , אז אני מנתק את המדפסת לטובת המצלמה בזום , וכשמסיים , מנתק אותה ומחבר את המדפסת
וכן , אני יודע שיש מפצלי USB וכו' וכו'
זה לא מדובר בזה, האקר טוב יכול לצפות בך גם דרך המדפסת.
הוא גורם לדיו שבתוך המחסניות דיו להיות קעורות כמו עדשות.![]()
לייזר זה עוד יותר קל.
ואם זאת מדפסת לייזר?
זהבי וסבאל'ה, הדינמיקה שיש ביניכם, איך אומרת הבת של חברה שלי? פ י פ י .לייזר זה עוד יותר קל.
הוא יראה אותך כמו שרואים הולוגרמה.![]()
חחחחחחחחחחחחזהבי וסבאל'ה, הדינמיקה שיש ביניכם, איך אומרת הבת של חברה שלי? פ י פ י .![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.