יש לי שאלה

אתה דיי טועה....

אם תגיד לחברה שלך עכשיו שאתה רוצה להפרד ממנה היא תפגע ואולי תהיה עצובה אבל יהיה לה מספיק זמן ללכת ולחפש את האושר שלה עם מישהו אחר... ואתה תהיה חופשי למצוא את האושר שלך ואת השלווה הפנימית שלך... אם אחרי נישואין ו-5 ילדים בגיל 60 עם לחץ נפשי עצום שנובע מזה שאתה מדחיק את מי שאתה באמת תלך ותגלה לה מה היא תוכל לעשות עכשיו? אתה בעצם תפגע בה יותר....

J u s t m o i

New member
אממ, אתה מבין מה אתה אומר?

"להשלות אותה כל חייה..." זה פשוט לא בסדר

../images/Emo12.gifאתה עדיין לא ישן../images/Emo12.gif

סוגר אוזניים!!!!!! לא יכול יותר!!!!! המצפון שלי!!!!!!!!! טוב-אתם לגמרי צודקים, אבל מכאן ועד להזיז משהו בצורת החיים שלי הדרך ארוכה וקשה!! וJ u s t m o i כבר הזמנתי אותך לעשות תעבודה השחורה במקומי!! (אבל רק אם אתה מביא איתך את אורי) סתם...אני לגמרי מיואש, מבואס, מתוסכל, מבולבל, הרוס, שבור, מה עוד? נגמרו לי המילים בעברית, אפשר כמה באנגלית אולי?

J u s t m o i

New member
../images/Emo24.gifהכל יהיה בסדר

יקח לך אולי קצת זמן, אבל אתה תאזור אומץ ותעשה את המעשה הנכון

J u s t m o i

New member
בסוף הכל יסתדר...../images/Emo13.gif

אתה תמצא אהבה, וגם היא, ושניכם תהיו מאושרים הכל יהיה בסדר
לילה טוב

כמה אופטימיות וחיות יש בך...

מאיפה אתה מביא אותם? מה סוד האופטימיות שלך? אותי החיים לימדו להיות פסימי, אם לא אני צפוי לאכזבה!

ונחיה בעושר ואושר עד עצם היום הזה..

למה המשפט הזה נשמע לי מוכר מידי? חבל שהוא רק באגדות...

חחח זאת היתה צריכה להיות ירידה? ../images/Emo13.gif

וגם לא הבנתי אותה... בכל מקרה אני מבטיח לך שתרגיש יותר טוב עם עצמך אם לא תשקר לך ולסובבים אותך...

לא!! ממש לא!!

לא ירידה!! אני מהמר שאצלך הכל יהיה בסדר! כי לדעתי, מי שמהמר על "כן", כנראה החיים האירו לו פנים וימשיכו להאיר. ומי שמהמר על לא, החיים ימשיכו לו ב"לא"...

עד שהוא ישנה אותם לכן... ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה... שמת לב ש(כמעט) כל כותרת שלי אני שם
? זה בגלל שיום אחד, בתקופה שההיתי מאוד דיכאוני וחשבתי בדיוק כמו הרבה אנשים כמוך החלטתי שאני חייב להפסיק להיות פסימי, שזהו מהיום אני אופטימי ושישרף העולם וכשאני ילך לישון בסוף כל יום תהיה לי רק הרגשה טובה... גם אם לאחרים תהיה הרגשה רעה... בגלל זה החלטתי לנסות ולחייך תמיד (כלומר לא באמת כי זה יגרום לי לכאב בפנים)... מאז אותו יום עבר כבר הרבה זמן והיום אני בנאדם מאושר לגמרי... ויש לי ביטחון עצמי גבווה ושום דבר לא יוכל לגרום לי להרגשה רעה (טוב, קצת, אבל לא להרבה זמן) תזכור ההיתי במצב שלך ושניתי אותו - גם אתה יכול ל-

לא...

אבל אני לא מרגיש צורך לספר להם... אבל אם הם יבואו וישאלו אני אענה להם...

מכאן האופטימיות שלך!!!

חבוב! אם היית הומו בגילי (אני בן26) אני בספק אם היית עדיין נשאר אופטימי ומחיוך! בגילי אני חייב כבר לקחת אחריות על חיי, להחליט לאן אני צועד, אם אני רוצה משפחה, אם אני רוצה אהבה, אם אני יוצא מהארון, אם אני נשאר לשחק אותה סטרייט, זה שאלות קשות שלא משאירות בי זכר לחיוך...

ובכל זאת תחייך ../images/Emo13.gif

אם עשית טעויות זה לא הזמן לבכות עליהם... יש לך המון שאלות בחיים שעוד לא ענית עליהם ואתה לא כל כך מבוגר ממני (כולה 8 שנים)... אתה לא רק עכשיו, אלא תמיד יכול לקבוע מה תהיה בחיים שלך שיגרום לך הכי הרבה אושר ואני חושב שכדאי לך להיות מי שאתה לא משנה אם אתה צעיר או זקן ולהיות שמח תמיד... לילה טוב בנתיים!

למעלה