יש לי שאלה

יודע מה../images/Emo35.gif קח:

אורי שלא תגיד שלא דואגים לך

J u s t m o i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

|האורי|שלום אני אורי|סאורי
חשבתי שאתה הולך לישון

לא משהו אישי חלילה,

אבל זה אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי בזמן האחרון חחחחח שמע, כמו שאתה לא יכול לחלק את המינים ל"מינים אמינים", ול"מינים לא אמינים", ככה אתה גם לא יכול לקטלג אנשים לגבי אמינותם, ע"פ מיניותם. הבנת
זה כמו שתגיד שבנות הם אמינות ובנים פחות. מי קבע את זה בכלל
אותו הדבר ככה לגבי משיכה, אם אני נמשך גםלגברים וגם לנשים אז זה אומר בהכרח שאני ארצה לבגוד בבן זוגי\זוגתי כשאהיה איתו\ה
ממש ממש מופרך.. מקווה שהבהרתי את הנק', שבוע טוב
רן.

חח..עוד אחד שלוקח אותי רציני!!

אבל אחלה תשובה! באמת!! יותר התחברתי לניסוח שלה מלתוכן, אבל גם בתוכן יש אמת כלשהי!

אבל עניתי לך.... ../images/Emo13.gif

הסיכויים של ביסקסואל לבגוד בך הם כמו של הומו לבגוד בך.... וחוץ מזה במקרה שלי אני לא מתכוון לבגוד בחבר/ה שלי בכלל...

לא... תהיה מי שאתה... ../images/Emo13.gif

גם סטרייטים בוגדים הרבה.... אבל זה לא קשור... זה האופי של הבנאדם אם לבגוד או לא ולא הנטיה שלו...

תגיד- אני נקרא בוגד?

שאני יוצא עם בחורה ומאוהב בגבר? למרות שממש אין לי איתו שום רומן או משהו, כלום! רק התאהבות חד צדדית!! הנשמה שלי פשוט יוצאת אליו, אין לך מושג מה זו אהבה מטורפת, נראה לי שדווקא בגלל שהיא לא מתממשת- היא רק גוברת וגוברת, אולי אם הייתי מממש אותה הייתי נרגע קצת.

או!! תודה!! זה מה שרציתי לשמוע!!

פשוט מיקודם עמדו לי פה שניים על המצפון ויצאתי מזה עוד יותר מתוסכל ושבור... לא יכול להיפרד ממנה! מעדיף לשנוא את עצמי כבוגד ולא כפוגע!!

אם תבגוד בה והיא תגלה תפגע עוד יותר

עדיף להיפרד וקצת לפגוע בה אבל להיות חופשי מאשר להשלות את חברה שלך שיש לה סיכוי איתך ובזמן הזה להיות עם אחרים....

אני לא עם אחרים! נקודה!!!

בפועל אני ממש לא בוגד בה!! (רק הלב בוגד) ואולי כן אצליח להשלות אותה כל חייה ולעולם היא לא תדע... נכון! אני אסבול ואתייסר עם עצמי, אבל בכך אמנע סבל להרבה אנשים קרובים שיכאבו לדעת שאני הומו.

למעלה