יש לי שאלה

gilad music

New member
כנס......../images/Emo27.gif

חמוד שלי,,, הסכוי שהוא יבגוד לדעתי הוא הכן כפול אבל למה צריך לחשוב על זה אם יש לך בן זוג (אורי?) שהוא איש חזק מבחינת הרגשות שלו כלפייך,, אז למה שהוא יבגוד אני יודע שבחיים יש לפעמים מעידות מאוד כואבות...זו המציאות... ברגע שניגמרת האהבה צריך פשוט ליתוך, ולא לחפש סטוצים מהצד שאתה בקשר... אבל שווה לקחת סיכון, בעצם זה לא סיכון יש אהבה ושניי הצדדים רוצים אז פשוט צריך לממש אותה כמובן עם אמון מלא בין שניי הצדדים... ניסתי לימצוא בישבילך תשובה מלאה ועניינית למרות שהיה לי קשה כי לצאת עם ביסקסואלי זה סיפור באמת טעון... אוהב מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אכן!!

לצאת עם ביסקסואלי נשמע לי מאוד מרתיע. ואין לי בן זוג אורי! יש לי בת זוג שאני מרגיש בוגד בה! לא ממשית כמובן, אבל רגשית בהחלט כן. תודה על התגובה הרצינית.

אוי לאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!

בדיוק אתה קראת אז זה!! אל תמתג אותי לכאן!! כי אני לגמרי לא ביסקסואלי!! מעולם לא אהבתי ולא אוהב נשים!!! הכל בגדר משחק בחיי!!!!!!

SSAAMMEEYY

New member
חח זה היה בצחוק...

ואם אפשר לשאול שאלה....(?) איך בעצם, אתה מרגיש בתוך מערכת יחסים "שקרית"?? סתם רציתי לדעת...

וסתם תשובה...(!!!)

מרגיש מגעיל, שקרן, בוגד וצבוע...זה מבחינה ריגשית! פיזית-עד היום הסתדרתי, עכשיו אני מתחיל להרגיש שקשה לי גם עם זה, לנשים אולי יותר קל לשחק אותה מאוהבות, כגבר אני צריך להשקיע הרבה אנרגיות בכדי להעמיד את עצמי מולה...

J u s t m o i

New member
אתה בתוך מערכת יחסים

שנחשבת בשבילך ל"משחק"? שזה לא קצת לא פייר כלפי החברה שלך? בהנחה והיא אוהבת אותך, כמובן

J u s t m o i

New member
אני שמח שאתה מסכים איתי../images/Emo13.gif

למה אתה בכלל במערכת יחסים אם אתה לא נמשך אליה בשום צורה?

שמח ששמחתי מישהו לפחות../images/Emo13.gif

זה התחיל סתם בשביל לכסות על הנטיה שלי (שלא יחשדו וכו) וממשיך כי אני לא יודע איך לצאת ממערכת היחסים הזו! היא בטוחה שיום אחד אבוא אליה עם טבעת נישואים! קשה לי לפגוע בה ככה פתאום ב"בום" ולומר לה היה נחמד אבל נגמר! בפרט שבשבילי היא ידידה מאוד קרובה ואני מאוד מחבב אותה ומעריך אותה כידידה.

J u s t m o i

New member
אבל תחשוב על זה מנקודת המבט שלה...

היא משוכנעת שאתה אוהב אותה, והיא אוהבת אותך... ככל שאתה מושך אותה יותר ויותר ככה האכזבה שלך תגדל כשהיא לא תקבל את מה שהיא רוצה... אתה בעצם שם אותה על הליכון-שבו היא הולכת, אבל לא מתקדמת לשום מקום, כשהיא רוצה ללכת ולהתקדם לשלבים אחרים ולמקומות אחרים...

נכון!! ויש לי נטיה לעשות את זה תמיד

הכל נובע אצלי מחוסר אומץ! ה-כ-ל!! אני נורא מקובע בתוך עולם מרובע! לא מסוגל לצאת מהריבוע!!

J u s t m o i

New member
אז אתה חייב לצאת ממנו../images/Emo4.gif

אתה לא יכול להשאיר אותה בבועה שלה שהיא בקשר עם הבנאדם שהיא תתחתן איתו, כשיום בהיר אחד תבוא ותאמר לה שאתה לא נמשך אליה בכלל... אתה צריך לעשות את זה לטובתה, להתגבר על הפחד שיש לך כדי לתת לה להיות מאושרת בעתיד...

רק שאני לא ממש בטוח

ברגע שאחליט סופית שאני רוצה להיות הומו ולצאת מהארון יהיה לי יותר קל לנפץ את הבועה הזו, הבעיה היא שאני עדיין בספק אם זה מה שאני רוצה, אני הומו- זה ברור, אבל אני לא בטוח שאני מוכן לוותר על משפחה וכו', זה לא תהליך פשוט, ברגע שאני יוצא מהארון אין לי דרך חזרה!!

J u s t m o i

New member
אני מבין אותך..

השאלה היא האם ההתלבטות שלך צריכה לבוא על חשבון החברה שלך, שסתם סובלת מזה... ועוד דבר- להקים משפחה "כמו סטרייט"- עם אישה והכל בזמן שאתה הומו זה מתכון לא כ"כ בריא... תחשוב על זה שבתור גבר נשוי תהיה מחויב לאישתך, ובלי שתהיה לך משיכה מינית ורגשית אליה אתה או תבגוד בה או תחיה בדכאון מיני ורגשי, וזה לא יהיה בריא לא לך ולא לאישתך... ואם אפשר לשאול שאלה קצת אישית- אתה עושה איתה סקס למרות שאתה הומו? אתה לא חייב לענות עליה, כמובן

חח...אתן לך תשובה קצת אישית!!

כי ממילא אני אלמוני כאן! כן! אני עושה איתה סקס ולשאלה הבאה שתתבקש התשובה היא: זה אכן לא קל ולא נעים! (אבל זו רק תחושה שלי ואני משתדל להסתיר זאת) ולגבי הקמת משפחה, נכון זה מתכון שנועד לכישלון, חשבתי על זה הרבה, זו באמת דילמה קשה מאוד וכבר עכשיו אני בדיכאון מהיחסים הרגשיים והמיניים שלי כלפי החברה שאני באמת מחבב.

J u s t m o i

New member
תודה על התשובה../images/Emo13.gif

אתה שם לב למצב שבו אתה מעמיד אותך ואותה? אתה משלה אותה שאתה סטרייט, שאתה אוהב אותה ושאתה נהנה מהמין ואתה סובל ברמות מטורפות- אתה מתוסכל מינית, לא מקבל את מה שאתה רוצה מסקס, אתה נותן אהבה למישי שאתה לא באמת אוהב, ואתה לא מקבל אהבה ממי שאתה כן רוצה לקבל ממנו אהבה- שזה גבר... ובנוסף- אתה בדכאון מזה אתה לא חושב שזה פשוט...חבל? חבל לעשות את זה לשניכם...

אני כן חושב שזה חבל ולא פשוט בכלל!!

אז מה?! פשוט לומר לה "ביי"? אין מצב!! אני לא יכול!!! בפרט שבשלב זה אני בשום אופן לא מוכן לחשוף את הנטיה המינית שלי!!!

J u s t m o i

New member
אתה לא צריך לחשוף את הנטייה...

תפרד ממנה כמו שכל זוג נפרד... תגיד שאתה מרגיש שזה לא נכון, שהיא לא ה-אחת בשבילה ואתה לא ה-אחד בשבילה ולמען האמת זה המצב

למעלה