יש לי שאלה

חחחחח אין עליך.... תשאר בפורום ../images/Emo13.gif

אל תהיה בדיכאון.... בנוגע לבדיחות... אני אצטרך לחשוב על כמה... (הולך לפתוח את כל הבדיחות ג'ו במסטיקים)...

חחח...רעיון! הולך לקנות כמה מסטיקים

חכה, בוא נתחרה! נראה מי זכה בבדיחות הכי קרשיות (לש' קרש כמובן). ובכלל, לא היה מזיק לי ללעוס עכשיו כמה בזוקות טריות וורודות!! תודה על הרעיון, רעיון גאון לבחור בדיכאון!!

חחחחחח שמח שעזרתי ../images/Emo13.gif

טוב בדיחת ג'ו (מהראש) נראה לי מספר 3... כמה עולה ביצה? - שקל וכמה עולה ביצה שבורה? - 10 אגורות אז תן לי תריסר ביצים שבורות... הידעת? מחשבים בימנו מסוגלים להביס את אמני השחמט הגדולים ביותר...

חח...אני כ"כ מתוסכל ש...

גם הבדיחות הכי דביליות גורמות לי לצחוק... ככה אני כשאני בדיכאון... סתם! אני באמת בדיכאון!! אני כבר משוגע מרוב יאוש ותיסכול, במיוחד שאני צריך לשחק אותה ביום יום שהכל בסדר והכל כ"כ לא בסדר, מי שלא חווה התאהבות חד צדדית ללא יכולת קיום לא יידע על מה אני מדבר!! אני נאכל מיום ליום!! תודה על ההאזנה למילים הכתובות!

הנה כמה שירים שיעשו לך טוב... ../images/Emo13.gif

Heal The World - Michael Jackson Stars - Dubstar I Can't Take My Eyes Off Of You - Barry White Always The Sun - The Stranglers Sweet For My Sweet - CJ Lewis Dr. Jones - Aqua לא כולל שירות - צעירי ת"א

חחחח אוקיי... ../images/Emo13.gif

מומלץ שתשמע את השיר הראשון עם רמקולים איכותיים בעוצמה גבוהה (אל תדאג זה לא שיר רועש זה דיי נעים ומצמרר
)

טוב אני חייב לתרגם את הפזמון....

של השיר הראשון Heal The World רפא את העולם הפוך אותו למקום טוב יותר לך ולי ולשאר המין האנושי יש אנשים שמתים ואם אכפת לך באמת מהחיים עשה את העולם טוב יותר לך ולי

זה כל העניין.. תראה,

אישה (או כל בן אדם אחר) רוצה שהקשר שלהם יתבסס בין היתר על אמון, ואם הוא לא קיים מלכתחילה, (ואצלכם הוא לא קיים מלכתחילה..) אז הוא לא שווה הרבה.. אתה טוען שאתה אוהב אותה בפניה
אתה משקר.. שקר זה לא דבר טוב ולא דבר שתורם לטיב מערכת היחסים. אתה לא אומר לה את זה
זה חסר לה.. אישה צריכה להיות נאהבת, ולא רק אישה אלא כל בן \ בת זוג.. לילה טוב עכשיו באמת אני מקווה
|חיבוקי|

J u s t m o i

New member
חחחח אנחנו אומרים אותו דברD:

Great minds think alike
לילה טוב וחלומות פז

../images/Emo67.gifאוי ואבוי לך../images/Emo67.gif

רק זה עוד חסר לי!! יודע מה?! אם אתה מביא את אורי אז כן!!

למעלה