יש לי שאלה

PurpleFilth

New member
ואגב,

עיברית שפה יפה. תשמש בה. או לפחות תנסה ללחוץ על Shift+Alt במקום על Caps Lock.

DTfromBT

New member
אכן, עברית שפה יפה :).

אבקש לסלוח לי על השימוש באנגלית פה ושם, העברית שלי חלשה, ולכן אני נאלץ לשעוב מאנגלית, פה ושם :). אתה רואה את האנגלית ב UPPERCASE לא בגלל CAPSLOCK אלא בגלל שאני פשוט לוחץ על SHIFT ואז בלי לעבור לאנגלית זה כותב באנגלית, פשוט באותיות "גדולות" :) - אחרת אני צריך אלט+שיפט מספר פעמים כי יש לי עוד שפות מותקנות :). אה, כן, ואני אכן מדבר על סיבה ותוצאה, חשבתי שלזה הוא התכוון :) - אם הוא התכוון לרעיונות המשוגעים של הויקנים של הTHREEFOLD אז אלו באמת לא קיימים(רק פעם אחת הייתי רוצה לראות הוכחה לרעיון הזה שלהם - שאגב לא כולם בויקה עצמה מקבלים, אבל לא משנה... גם הוכחה לקארמה הייתי רוצה לראות, אבל זה כבר דבר אחר במקצת).

עאלק עברית חלשה??

אתה תותח בעברית. אם אתה נמצא כאן לא הרבה זמן וככה זו העברית שלך...וואלכ אחי, אין לך זכות להשתמש בתירוץ "עברית חלשה", נורא מצטערת

DTfromBT

New member
שששש!

הפסיקי לאכול לי את התרוצים! זה לא פר! :). חייתי בארץ 11 שנה(לא נולדתי בארץ) :), אך משום מה בין השפות שאני יודע, עברית, פרופורציאונאלית לזמן בו למדתי את השפה, היא לא השפה החזקה שלי :(, אני משער שהדיסלקציה שלי קשורה לזה באופן כלשהו, כי האנגלית שלי יותר טובה... או אולי זה בגלל שאף פעם לא באמת השקעתי בעברית שלי? הרי תמיד הייתי חולה אנגלית... הממממ... חוץ מזה, באמת יש את העניין שבעברית חסרות לי מילות לפעמים - אני חי מחוץ לארץ כ4-5 שנים כבר, בבית אני מדבר ברוסית, בחוץ באנגלית או בפלמית(DUTCH) - ולפעמים גם יוצא בעברית... אז אני שוכח פה ושם, זה די ציער(גרם לצער) אותי בזמן האחרון, אז לפני כשנה נרשמתי לפורום אחד בעברית, כדי לנסות ולשפר את העברית הצולעת שלי, בהחלט חל שיפור ניכר, אך עדיין, העברית שלי מלאה שגיעות והרבה פעמים אני מוצא את עצמי מחפש איך להגיד דבר זה או אחר בעברית ללא הצלחה(הייתם צריכים לראות אותע לפני שנה... או שבעצם לא :))... טוף, בחזרה לנושא :).

gwizard

New member
ריקי גובורית נה יאזיקה אינטליגנטוב

נו נו. do chego mir doshel. skolko vas tut ? :)

DTfromBT

New member
טוזה מניה נאשולסיה, אינטיליגנט בלין

:), חחחח :) סתם, צוחק :), אבל סקאקיח תאקיח פור זה יאזיק אינטיליגנטוב? :). ביריום קאנטרול נאד פורומאמי? :) חחח הרוסים הישטלתו על הפורומים! ZOMFG! :) סתם...

EvilFlame

New member
יופי

האיש עם העברית החלשה נגד האיש עם הרוסית החלשה. יאללה דברו עברית או שאני אביא את אחד המתורגמנים שלי :p חצי ממה שאמרתם הבנתי אגב. בקושי חחחחחחחח.

אח טק טי דומייש שטו טי

טופוי? רוסקיי אטה מודרי נרוד. אי אינטיליגנטניי לאביל פליים : נה נה בננה אתה לא מבין מה שאומרים פה
סתם...חח :)

ToryMaster

New member
הגידו לי

כל מי שמודיע קבל עם ועדה שחוקי החזרה הם בולשיטאחד גדול, מי מת ומינה אתכם ליודעי הכל החדשים? יש פה ויקאנים, ואני די בטוחה שאף אחד מהם לא מעריך את העובדה שקוראים לו משוגע. חוץ מזה, זו אמונה. אתה יכול להוכיח מאגיה? אני אניח שלא. אז למה אתה מצפה להוכחה לחוק חזרה? תפסיקו לפסול ככה אמונות של אנשים ומחשבות שלהם, זה כבר גובל במעליב.

ההגמון

New member
זה עבר את המעליב.

וזה על בסיס קבוע. אבל ככה זה בפורומים כאלו, זו כל המטרה, לא...?

ToryMaster

New member
לא

המטרה היא ליצור דיון, לא לפסול אחד את אמונותיו של השני באופן מעליב כזה. לא יודעת לאילו פורומים אתה רגיל, אבל בשום פורום שאני גולשת בו או מנהלת בו לא ראיתי שום רמז לזה שהמטרה היא להעליב אנשים.

ToryMaster

New member
אתה פה מאז ומעולם?

וזה שאנשים עושים את זה לא אומר שזה בסדר ובאמת הגיע הזמן שאקח את עצמי בידיים ואטפל בזה. אז אנשים, נא לקרוא את תקנון הפורום, לחשוב פעמיים על הניסוח שלכם ולנסות לא לפגוע באנשים כשאפשר אחרת, כי הודעות כאלה יימחקו ואני בהחלט מוכנה גם לחסום אנשים.

למעלה