יש לי שאלה

DTfromBT

New member
תן ציטוט מלא :).

ואם זה בפרטי אז זה לא נחשב, כי ברגע שאתה נכנס איתי לפרטי הכללים משתנים :).

ההגמון

New member
בבקשה. מהפורום.

היי, לא הייתי תופס אותך על משהו שאמרת בפרטי. בפרטי מותר להגיד הכל. בשביל זה יש "מחק". אבל הנה לך הודעה שבה אתה קורא לי שקרן, על דפי הפורום. לפני כ... מה? שבוע? קצת פחות אפילו. סתם כי ביקשת
אני שקרן פה.

DTfromBT

New member
וואלה :).

לוקח את זה בחזרה :), ומתנצל :), זה ששיקרתה פעם אחת לא עושה אותך לשקרן, זאת הייתה טעות בלוגיקה שלי :) - סליחה :) (או, אנ יעדיין חושב ששם שיקרתה, אבל כמו שכרגע אמרתי, זה לא עושה אותך לשקרן - כי שקרן לפי מה שאני יודע זה מישהו שמשקר יותר מפעם אחת). אני גם לא לוקח בחזרה את "אך זה אומר שיש לחשוב פעמיים על אמינות הדברים שאתה אומר." :). אבל כן, סליחה, לא הייתי צריך לקרוא לך שקרן :).

DTfromBT

New member
אה, ויש סיבה למה ביקשתי -

כי לא חשבתי שהייתי אומר משהו כזה, זה נוגד להתנהגות הרגילה שלי :), אז רציתי לראות אם זה באמת כך :).

ToryMaster

New member
מה זה לא העלבת?

זו לא החלטה שלך אם העלבת, זה הצד השני שוידע אם הוא נעלב או לא. אני נעלבתי, ואני אפילו לא חנוכה.

DTfromBT

New member
חהחה :).

אז הגידי לי - ToryMaster - ממתי אני אמור להיות הNANNY של אנשים? את יכול להעלב אם אני ארשום "זין" בהודעה כלשהי, או סתם אם אני ארשום "טלוויזיה" - ממה אנשים נעלבים, אין לי שליטה, *אבל* יש דברים שאנשים אומרים שיש לו יותר סיכויים לגרום למישהו להעלב, למשל, אם אנ יאגיד "טורי, דוגרי, החזה שלך קטן לאללללה" - יש סיכוי גבוהה שלא תאהבי את זה, נכון? אבל למשל אם יש לך דעה גבוהה ושי לך מלא אנשים שאומרים לך שיש לך חזה גדול, אולי לא יהיה לך אכפת, *אבל* ל"יש לך חזה קטן" יש יותר סיכויים לפגוע במישהו מאשר למשל "יאאא, איזו טלוויזיה קטנה יש לך" או למשל " יא, הטלוויזיה שלך מראה הכול דפוק". כמובן, הדעות שלנו, הן משהו אשר קרוב לנו, לכן, זה נושא יותר רגיש מהטלוויזיה, אז מה? על כולם לחשוש מלפגוע אחד בשני? אז לא תהיה התקדמות, לא יהיה דיון, אנשים לא יתקדמו - לפחות בהקשר לפורומים. אבל כמו שכבר כתבתי, לקחתי לצומת לבי, ואני אסתכל שאני לא אהיה רשע מדי :).

ToryMaster

New member
אוקי, זה קצת קיצוני

חשבתי שהיה ברור שלא התכוונתי לזה... [רק לרקורד, החזה שלי לא קטן, לצערנו]

DTfromBT

New member
למה לצערנו? :)

הממ, אני לא מאמין לך :) תמונות בבקשה :) חחח... תיראי, לאנשים שונים מוראלים שונים, זה ברור - לא? אותו דבר כמו שיהודי יעלב מזה שיש אטאיסתים שלא מאמינים באלוהים... זה הרי ברור שיש אמונות אחרות(זה בהקשר לבדיחה שאולי הייתה קצת לא בטעם טוב - לחלקנו :) - אם זה היה נושא ה "אני לא חנוכה ואפילו אני...")

ToryMaster

New member
אוקי

אבל כשאתה מגדיר רעיונות של אנשים משוגעים, סביר להניח שזה יעליב, נכון?

DTfromBT

New member
המממ

התכוונת "כמשוגעים"? כי אחרת, זה נשמע מעניין :), זה באמת יכול להעליב אנשים משוגעים אם אני אגדיר את הרעיונות שלהם :), אבל אולי לא, אם הם משוגעים, מי יודע? בכל מקרה, אני מעוניים יותר בתמונות ההן... :) :) :). תיראי, נגיד למשל שמישהו אומר שהרעיון שלו בשביל להרוס את העולם הוא... למשל... לשתות מלא מים... כן? ואני אומר לו "בואנה אחי, הרעיון הזה דפוק... אבל חכה, לא סתם דפוק, דפוק ומשוגע ברמות!" - האם הוא יעלב? יכול להיות :), באמת ניתן להגיד את זה בצורה "יפה" יותר, למשל "בואנה אחי, אבל זה לא יעבוד כי..." - אבל בעצם, זה בסדר גם להגיד שהרעיון דפוק, הרי, זה באמת רעיון דפוק, לא? אני מסכים, יש לזה יותר סיכויים לפגוע, ובגלל זה אמרתי שאני אשמור על דרך הדיבור יותר(למרות שיש סה"כ שלוה ארבעה מקרים בהם הגבתי אם קצת יותר מהדרוש) - אך, שוב, אם אנשים יחשבו פעמיים, אם אנשים יראו שרעיונות מספרי הארי פוטר לא עוברים כאן בשתיקה, זה יתרום... טוב נו, אני חושב שאני נלחם מלחמה מפסידה... :).

פשש....ובפנייה חדה זו

עברנו ממאגיה לדבר על החזה של מנהלת הפורום....נו נו...תמשיכו אל תשימו לב אלי.נראה מה יתפתח מזה

DTfromBT

New member
שששש, את בטח סתם הרגשת

כאילו השארנו אותך מחוץ לעניין, זה ממש לא כך, אני מעוניין גם בתמונות של חזך :) :) :) - אני אחרי הכל בנאדם הוגן :).

DTfromBT

New member
שיט שיט שיט שיט שיט

לא ידעתי שאת בת 14! סליחה סליחה סליחה :) - בבקשה לא לשים אותי בכלא אל פדופיליה :). אני תמיד מבלבל אנשים, חשבתי שאת זאת שכתבה את הדבר הזה באתר שלה "WICCA VERSUS JUDAISM" - מאמר שמצאתי למצחיק מאוד :), יאאא, התבלבלתי :), אז בסדר, עוד 4 שנים נדבר על תמונות :), יאא, איזה בושות :).

למעלה