יש לי שאלה

חולוני

New member
אני סה"כ מגיב למה שאתה כותב.

ואתה בוחר לא להתייחס לעובדות, וזאת בחירה שלך, תעשה מה שבא לך, אני הבאתי עובדות וזהו. יותר אני לא צריך להוסיף.

חולוני

New member
לא, אלו עובדות המציאות.

אצלך זאת רק אשליה שאלו לא עובדות המציאות, כי אלו כן.

G_Roni

New member
אפשר להפסיק עם זה?

בסדר... פופ זה פופולרי אמרנו את זה כבר 1245786216782542 פעם... מה לעשות שהחברה מכתיבה חוקים משלה... ועם 90% מהחברה סיווגו את הפופ כסגנון מוזיקה למה לנו ליצור בעיות תקשורת ולתת פירוש אחר למילה? אני משתמש במילה פופ כסגנון מוזיקלי למרות שאני יודע שזה לא... בשביל לא להכנס לויכוחים דפוקים כאלה... בכלל... למה לדבר על פופ בפורום רוק/מטאל?

G_Roni

New member
תראו מה קורה לי...

אני כותב עם במקום אם רק כשאני מעוצבן...

November rain

New member
שאלה... ../images/Emo35.gif

השתגעתם?! חזרתי עכשיו ( מאיפה זה לא קשור לנושא.. ) והשתדלתי לקרוא את כל מה שכתבתם, ותרשו לי להגיד שהויכוח הןא מאוד ענייני ( לא בציניות... ) העניין הוא שכל אחד חזר על הדעה שלו ( וכל אחד קבע שזה עובדה ) לא פחות מעשרת אלפים פעם... עכשיו, תרשו לי להביע את דעתי בעניין, יכול להיות שבתאוריה המושג פופ שווה ערך למושג פופולריות וזהו כלל אינו סגנון, רק מה, עם השנים אנשים ראו בזה כסגנון מוזיקה וכיום לא כל מה שפופלרי הוא בהכרח פופ. כלומר, המציאות שונה מהתאוריה או ממה שהיה בעבר. בגלל זה אני חושב ששניכם צודקים, רק אחד מדבר על העובדות כפי שהם בתאוריה ואחד מסתכל על המציאות ואיך שזה בא לידי ביטוי... ככה אני לפחות רואה את הדברים ואני מאוד מקווה שזה יסיים את הויכוח הזה...

רוני...

אני שם לב שאתה מופיע בכל ויכוח ומנסה לגמור אותו...למה? זה המטרה של הפורום?(אני מדבר כמובן על ויכוחים שקשורים למוזיקה) אם אין לך דעה בנושא או אתה חושב שהוא לא מעניין אתה לא חייב להתייחס... למרות שאני לא מסכים איתו, למדתי קצת דברים מהויכוח הזה,בשביל זה אני כאן קצת חומר למחשבה...

November rain

New member
להיפך...

אני בעד הויכוחים האלה, הרי זה חלק מהמטרה של הפורום הזה. אבל אם שמת לב ( וקשה שלא לשים לב... ) הבן אדם חזר על אותם דברים עשרות פעמים. גם אני למדת מזה משהו אבל אני חושב שהויכוח מיצא את עצמו. מה עוד שכל אחד נשאר בעמדתו ולא מוכן לקבל דיעות אחרות ( זה לא אומר שצריך להסכים איתם. )

חולוני

New member
לנובמבר ריין

כל העובדות מראות שאני צודק, וכנראה לכם יש בעיה להתמודד עם העובדות שפופ זה לא סגנון מוזיקלי אלא מושג בדיוק כמו האלטרנטיבה. המוזיקה בעולם מתחלקת ל 2 - מוזיקה פופלארית ומוזיקה אלטרנטיבית. ואלו הם העובדות.

*Dark Of Night*

New member
אם אתה כל כך בטוח שאתה צודק...

למה אתה טורח לנסות להעמיד את כולם על "טעותם". די! די! די! נכון שויכוחים כאלה הם מטרת הפורום אבל לא נמאס "לחפור" על אותו נושא כל שני וחמישי? הבנו שעשית על זה בגרות, הבנו שאנחנו טיפשים ושאתה יודע הכל, אז די! נמאס מהויכוח הטיפשי הזה... Dark רררר

חולוני

New member
לרוני

בגלל שפופ זהו לא סגנון מוזיקלי, יש סגנון כזה שנקרא פופ-מטאל, שזהו המטאל הפופלארי, וכלן אפשר לדבר כם על פופ בפורום רוק ומטאל, כאשר מתכוונים לפופ-מטאל. הפופ מתווסף לכל סגנון, כולל מטאל. כל דבר שהוא פופלארי הוא פופ, ולכן אם יש להקה מטאל פופלארית היא תהיה פופ, כמו שכבר הוכחתי.

G_Roni

New member
בקשר להודעה הקודמת

כתבתי אותה כי נמאס מההטפות שלכם... כמה אפשר לטחון את אותו נושא? גם אני בעד ויכוחים אבל יש גבול... הויכוח הזה למשל לא מוביל לשום מקום כי יש פה שניים שבחיים לא יסכימו אחד עם השני אז בשביל מה? גם אני לומד די הרבה מהפורום הזה, אפילו הלכתי לשמוע את אוקיי קומפיוטר בגלל כל ההמלצות שלכם (לא הכי אהבתי) אפילו שאני לא מת על רדיוהד ובקשר להודעה שמישהו כתב למעלה, אני מופיע בכל ויכוח ומנסה להפסיק אותו? ממה שאני זוכר היו רק שני ויכוחים כאלה, זה ועוד אחד ושניהם היו בנושא המפגר הזה...

חולוני

New member
בדיוק הנקודה שלי

הפופ קיים, אבל בתוך סגנונות אחרים. הוא לא סגנון עצמאי כמו הרוק, הבלוז, ג´אז וכו´.. הוא נכלל תחת SOFT ROCK וגם קשור בכל הסגנונות האחרים, אם תשימי לב יש גם POP JAZZ, POP ROCK, POP METAL, POP RAP וכו´ מכאן המסקנה שפופ מתחבר אל הסגנונות והוא לא סגנון מעצמו. קובעים מה פופ ומה לא לפי הפופלאריות ואת זה את אפילו יכולה לקרוא בהסברים. קפיש ?

הממממם...

הוא נכלל תחת הסגנון של סופט רוק,אבל הוא פשוט תת-סגנון, כמו שפאנק נחשב שם לתת-סגנון של Alt./Indie-Rock

חולוני

New member
הוא גם לא ממש תת-סגנון

אולי רק בשנים האחרונות התפתחה כל התעשייה של ה"פופ הממוסחר", שאולי רק אותה ניתן לשייך לסגנון למרות זאת גם טעות ( הם דאנס..). אבל פופ לא קיים מעצמו בתור סגנון, איך את מסבירה את זה שיש פופ-מטאל, פופ-בלוז, פופ-ראפ, פופ-רוק, וכו´ ( וזאת עובדה שיש !! תבדקי..), ולמשל אין דבר כזה Pאנק-מטאל, פאנק ג´אז, פאנק בלוז, ופאנק ראפ, הא ? תסבירי את זה. מכאן המסקנה שפאנק הוא אכן תת סגנון של הרוק, אבל לא הפופ, הפופ רק מתקשר אל הרוק ואל כל הסגנונות כאשר הכוונה למוזיקה הפופלארית של אותם סגנונות. כל מוזיקה פופלארית היא פופ. נקדוה. לכי תבדקי איפה שבא לך שאני צודק. נמאס לי כבר להתווכח על זה, וכשאני מביא עובדות אתם עדיין טוענים שאלו שטויות, כאשר כל ההוכחות והסימנים מראים שזה נכון. תתחילו להתמודד עם עובדות אנשים.

November rain

New member
יכול להיות שאתה צודק...

אבל אתה חייב להבין שבתקופה של היום רואים בפופ כסגנון משל עצמו, ככה לפחות מרבית האנשים תופסים את הפופ. ככה שגם אם זה נכון מה שאתה אומר במציאות הדברים קצת אחרת.

חולוני

New member
אין קשר.

כמו שאמרתי, פופ זה לא סגנון, כיום אנשים חושבים שזה סגנון, כי רוב העולם אפילו לא יודע מה זה "פופ". גם אני לא ידעתי עד שעשיתי בגרות על אמנות הפופ לפני שנה. גם 90 אחוז מהפורום הזה בכלל לא האמין לי כשאמרתי שפופ זה קיצור של פופלארי. וזה שהעולם חושב שפופ זה סגנון - אז מה ? אז העולם טועה, גם אני חושב הרבה, אבל יש דעות ויש עובדות. והעובדה היא שזה סגנון, ואתה צריך להשלים עם זה. זה שאנשים לא יודעים מה זה פופ זאת בעיה שלהם, זה לא אומר שאתה צריך להיות כמו כולם ולהמשיך לא לדעת מה זה פופ באמת. פופ באמת זה כל המ שפופלארי. וזאת העובדה וזאת המציאות. הבעיה היחידה היא רק האנשים שלא יודעים את זה. זה אותו דבר שכמו שתשאל 100 אנשים שאלה ו 99 יענו תשובה לא נכונה ואחד יענה תשובה נכונה, אבל הוא רק אחד והם רבים. אז מה ? האיש צודק כי הוא ענה תשובה נכונה, ולא הרוב צודק בגלל שהם רבים. אתה צריך לדעת להשלים עם עובדות ולא עם מה שרוב העולם חושב, כי רוב העולם טועה,ומומחים לא.

למעלה