יש לי שאלה

יש לי שאלה

יש לי אח בן 12 שלפי דעתי הולך להתחיל לשמוע פופ בקרוב מאוד :( עכשיו חשבתי על רעיון, לקנות לו דיסק שממש ישפיע עליו ויגרום לו להתחיל להתעמק ברוק חשבתי על לקנות לו את nevermind של נירוונה כי אמרו לי שזה דיסק שממש ישפיע עליו לטובה יש לכם הצעות אחרות?

MuffinMan

New member
אם כבר אתה בכיוון הזה

תקנה את TEN או דיסק אחר של PEARL JAM, לא כדאי לו להתחיל עם נירוונה לפי דעתי!

Alexi Laiho

New member
מממ

:)< תקנה לו תדיסק של NIFELHIM !!! כן ! כן ! תהפוך אותו לשטניסט קטן ! אההאהאהאהאה מוות!!!!!! סתם .. נוורמיינד זה חרא של דיסק אבל המטרה מקדשת את האמצעים ..

המטרה מקדשת את האמצעים

זה ציטוט דבילי. מה גם שמקיאוולי לעולם לא כתב או אמר את זה. זאת טעות שנפלה בתרגום המקורי לאנגלית. קנה לו מאן או וור!

epitaph

New member
תתחיל עם משהו קלאסי לדעתי...

אתה יודע,לד זפלין,קווין,דיפ פרפל...

moinf

New member
למה אתם משחקים אותה?

אתם יודעים טוב מאוד שקרש קפיצה מצויין לעולם המטאל הוא מטאליקה

dishate

New member
מה קרה שכחתם ?? היום מטאליקה זה..

פופ... (ע"ע ההוא שעשה על זה בגרות...)

Flash_Gordon

New member
הוא טועה ולא מוכן להודות בזה

נכון שמטאליקה פופולאריים אבל הם לא פופ, הם מיינסטרים.

חולוני

New member
נו, ומה ההבדל ?

הם מיינסטרים משמע הם פופ. בוא נראה אותך מסביר לי מה ההבדל בין להקה פופלארית ללהקה שהיא במיינסטרים. להקה פופלארית ולהקה שהיא במיינסטרים זה אותו דבר. מיינסטרים זאת מילה נרדפת לפופלאריות ( זרם מרכזי = פופלאריות..), במקום להגיד על להקה שהיא פופ ( מהבושה..), אומרים מיינסטרים, ולהפך. דוגמאות - רדיוהד, אתה בטח מתבייש להודות בזה שהם פופ ( והם כן..), אז אתה בטח תגיד שהם במיינסטרים, אבל זה בעצם אותו דבר. ולהפך תיקח את בריטני ואתה בטח תגיד שהיא פופ כי זה מתאים להגדרה שלה, אבל אתה גם יכול להגיד גם עליה שהיא מיינסטרים במקום פופ. אתה מבין על מה אני מדבר ?

אז יש לי שאלה אלייך...

איך אתה קורא נגיד לסגנון של זמרים כמו - ג´ורג´ מייקל, ומייקל ג´קסון (אני יותר מדבר על העבר)? כאילו נכון שזה פופ, אבל לפי מה שאתה אומר פופ זה לא סגנון מוזיקלי, אז איזה סיגנון מוזיקה הם עושים? מחכה לתשובה... נ.ב הם שני האומנים הכי שנואים עלי

חולוני

New member
הנה התשובה

שניהם זמרי פופ, אכן כך. מייקל ג´קסון אפילו מכונה "מלך הפופ". אז התשובה היא ששניהם זמרים, זה המקצוע שלהם, בדיוק כמו סולנים, ולכן הם לא משוייכים לסגנון מוזיקלי אחד, מכיוון שבתור זמרים הם יכולים לשיר בכל סגנון שהוא, אם זאת בלדה רומנטית מרגשת ואם זה שיר רוק ביחד עם להקת Queen ( ג´ורג´ מייקל..). ולכן זמר כמו ג´ורג´ מייקל אינו שייך לאף סגנון מוזיקלי, אלא להרבה מכיוון שכזמר הוא יכול לשיר בכל מיני סגנונות. אך הם בכל זאת משוייכים לפופ מהסיבה שהם פופלאריים. תאמין לי, יש עוד מילינים בדיוק כמוהם בעולם, אבל מה ? הם לא פופלאריים, ולכן הם זמרים אלטרנטיביים, וכאשר זמר נהיה פופלארי כמו במקרה של ג´קסון את מייקל, אז הם נהפכים לזמרי פופ. זה פשוט. ( ואני מדבר על זמרים אמיתיים כמוהם ולא על "זמרי פופ ממוסחר" שהם בכלל לא מוזיקה..). אתה מבין ? אם אתה לא מאמין לי, לך תבדוק אצל מומחים כי ממש אין כוח שוב לריב איתכם על זה.

פלונטר

New member
מאד לא משכנע

גם מטאליקה לצורך העניין יכולים לנגן כל סגנון שהם רוצים, הם להקה, אבל הם מנגנים ת´ראש. כמו שמייקל ג´קסון וג´ורג´ מייקל שרים פופ (בעיקר). כן, זה הסגנון שלהם. כנראה שפשוט אין לך תשובה טובה יותר אז אתה מתחיל לדבר שטויות.

חולוני

New member
כמו שאמרתי, אין לי כוח להתווכח

על זה כבר. אז פשוט לך תבדוק ( למשל ב ALLMUSIC..) ותראה שג´ורג´ מייקל למשל לא מסווג לשום סגנון, ואם תכנס בכלל להגדרות של הסגנונות תראה שלא קיים בכלל סגנון עצמאי מעצמו שנקרא "פופ", אלא פופ כתוספת לסגנון, למשל - פופ-רוק, פופ ג´אז, פופ מטאל, וכו´...לא מאמין ? לך תבדוק. אז מי מדבר שטויות עכשיו ? וכמו שאמרתי גורג´ מייקל ומייקל ג´קסון, לא מנגנים אלא שרים, תיפקדם הוא לשיר בלבד, ולכן כזמרים וסולנים ווקלאליים הם יכולים לשיר בכל סגנון שיחפצו, גם אם זה רוק , מטאל או ג´אז ( למשל ג´ורג´ מייקל שר ביחד עם קווין..). ושוב, אין לי כוח להתווכח על זה, לך תבדוק ותראה שאני צודק.

למעלה