יש לי שאלה

HP900PTW

New member
והעובדה היא שזה סגנון, ואתה צריך לה

שלים עם זה? בכל מקרה, גם אם רק מישהו אחד צודק וכל השאר טועים, בתור חלק מכולם - תלך עם זה אם כולם רוצים ללכת לסרט ואתה רוצה ללכת לקניון, אז יש לך אפשרות או ללכת עם כולם או ללכת לבד לאיפה שאתה רוצה. בטח תעדיף ללכת עם כולם... אז גם אם מישהו אחד צודק, לא נורא.

חולוני

New member
אתה מדבר כאלה שטויות

תסתכל מה אתה כותב "עדיף להיות כמו כולם ולחשוב כמו כולם ולטעות" תגיד אתה ממש מפגר או מה ? לא, אני אני לא מעדיף להיות כמו כולם שהם בורים ולא יודעים מזה פופ, אני מעדיף להיות האחד שיודע מזה פופ. זה אותו דבר שתעשה בגרות ואז תראה שכל הכיתה עומדת להכשל כי היא לא יודעת כלום ואתה כן יודע ואתה לא הולך להכשל, אז מה אתה פתאום תחליט להכשל בבגרות כדי להיות כמו כולם ? אם כן, אז אתה ממש מפגר. ואני הבאתי עובדות שפופ זה לא סגנון, אז מספיק להתווכח כבר על זה, ותתחיל להתמודד עם עובדות.

a_duck

New member
הפעם אני גם מסכים עם חולוני...

איזה שטויות... אם כולם שומעים בריטני אז גם אני אשמע בריטני? אני בטוח שאתה לא שומע בריטני... אני מתאפק לא לקרוא לך בשמות... למה שבן אדם יסכים עם משהו שהוא לא נכון עובדתית כי יש מסביבו הרבה טיפשים? מילא הוא היה מדבר על דעות...אבל זאת עובדה...

HP900PTW

New member
דיברתי על קניון...

נראה לי שאני צודק בקשר לקניון :) אבל בקשר לפופ-כל עוד אני לא אבשלום קור, אני יקרא לזה איך שבא לי. כשאני ידבר עם מעריצה של בריטני ספירס אני יקרא לזה סגנון, וכשה אני ידבר עם מוסיקאי אני יקרא לזה פופולאריות. וזהו. נ.ב. אל תענו לי על זה כי לא בא לי לדבר על זה יותר

אתה מדבר שטויות

גם הג´אז היה פופלארי מאוד בזמנו והוא היה קיים הרבה לפני זרם הפופ פופ הוא סגנון מוסיקאלי לכל דבר כמו :רוק,בלוז,דאנס,טרנס,אלטרנטיבי כן גם אלטרנטיבי זה סגנון!!!! אתה יודע איזה פופלארים להקות אלטרנטיביות למינהן בארה"ב!??!!! כל להקה קמה כדי להיות פופלארית-תפסיק להיות תמים-זה הפרנסה שלהם!! אף להקה לא באה ואומרת לעצמה: בואו לא נהייה פופולארים,נמכור כמה שפחות דיסקים ולא נתפרסם כדי שחס וחלילה החולני הזה לא יבוא ויגיד שאנחנו פופ כל האמנים הגדולים של המאה ה20-היו פופלארים -פינק פלויד,לד זפלין,דורס,גימי הנדריקיס,ביטלס,דיפ פרפל,רולינג סטון,(כל אומנים אלו מכרו בכמויות שאף "אומן פופ לא מגיע עליהם) מה שמשותף ל: גאז,פופ,רוק,דאנס,טראנס,מטאל-שכולם שייכים לתחום המוסיקה הקלה. כן קיימים מוסיקה קלה ומוסיקה "כבדה" מוסיקה כבדה- מוסיקה קלאסית,אופרות,קונצרטים וכו´ קלה-כל השאר

חולוני

New member
אתה טיש או שאתה עושה את עצמך ?

אלטרנטיבי סגנון ? חה ! אני אפילו לא אגיב לכמות הבולשיט הזה שכתבת, כי כבר נמאס לי מכל הויכוח הזה, אני פשוט אשלח אותך לעשות שיעורי בית בסגנונות מוזיקה לפני שאתה פולט שטויות. לך לאן שאתה רוצה, תלמד קצת על סגנונות, ותראה שצדקתי בכל מה שאמרתי. ושוב , "אלטרנטיבי סגנון מוזיקה" ?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אתה יודע בכלל מה פירוש המילה אלטרנטיב לפני שאתה פולט שטויות. תפתח מילון.

HP900PTW

New member
זה קצת קשה לחיות לפי מילונים

רק בריטים חיים לפי מילונים :)

אז אני אשלח אותך

אני קראתי היום על מוסיקה פופולארית באינציקלופדית בריטניקה וכתוב שם שפופ הוא סגנון לכל דבר!!!! בידיוק כמו:גאז,רוק,דאנס,פאנק,Fאנק הוא סגנון במוסיקה הקלה(מוסיקה קלה הוא שם נרדף למוסיקה פופולארית ) שהיא התחילה במאה ה19 שהצליחו להקליט קול לראשונה אז אם כל הכבוד לאתר המפוברק allmusic תאמין לי שהם מבינים "קצת" יותר ממך

חולוני

New member
הא ? באמת ?

אז אולי בוא תעתיק כל מה שקראת על פופ בבריטניקה כדי להוכיח את זה, בבקשה אני מחכה בקוצור רוח.. תעתיק כל מה שכתוב על פופ בבריטניקה, אני רוצה לראות את זה במו עיניי. וכבר יש לך סתירה במה שכתבת, כי אני עשיתי, במקרה, בגרות על אמנות הפופ המודרנית, ואני למדתי על זה שהפופ התפתח בשנות ה-50 בבריטניה, ובשנות ה-60 בארה"ב..במאה ה 19 עוד לא היה קיים דבר כזה פופ בכלל !! ולך תבדוק איפה שבא לך..סותר אותך מאוד..אני מתחיל לחשוד שסתם פיברת את כל הקטע של בריטניקה, אז כדי שאני אהיה בטוח בוא תעתיק הכל !! אבל הכל !! ובינתיים הנה במיוחד בשביל מה כתוב על פופ במילון אוקספורד ( אני מעתיק...) - POP - adj, informal, = popular: pop music\pop singers\pop groups = singers and players whose records sell in large numbers and who are popular on radio, TV and in discos. זאת ההגדרה. לך תבדוק באוקספורד שזאת בדיוק ההגדרה !! והנה פירוש בשבילך מה זה פופ בעברית אם אתה לא מבין אנגלית - מוזיקת פופ\ זמרי פופ\ להקות פופ = זמרים ונגנים שמוכרים שתקליטיהם מוכרים במספרים גדולים ושהם פופלאריים ברדיו, בטלויזיה, ובדיסקוטקים. הנה לך מזה פופ, אין שום איזכור לגבי סגנון מוזיקה, אלא איזכור שפופ זאת כל מוזיקה שהיא שהיא פופלארית !! זה הכל. וזאת בדיוק הטענה שלי. אז מי צודק כאן ? ואני הבאתי לך עוד הוכחה. לך תבדוק באוקספורד.

מה אתה אומר

אני לא יילך להעתיק אינציקלופדיה שלמה בשביל דבר כזה פשוט לך לספרייה הקרובה לביתך-ותראה הגדרת בבילון ל: pop music מוסיקה פשוטה חסרת תחכום הפונה בעיקר לצעירים,סגנון פופולרי וקליט שמעת-סגנון!!!!!!!! זה אכן סגנון שלצערי הרב הוא פופולארי ואכן מאפייניו שהוא קליט וחסר תכחום ואני לא אמרתי שהפופ היה קיים במאה ה19!!!!!!! אמרתי שהמוסיקה הקלה(הגדרה מקבילה למוסיקה פופולארית)-התחילה עם הופעת הגז ושהצליחו להקליט קול אנושי והפופ-שהוא סגנון בתוך המוסיקה הקלה הופיע מאוחר יותר

חולוני

New member
חחחחח..

מי לוקח הגדרות מבבילון ???? בבילון זה אפילו לא מילון !!! זאת סתם תוכנה ישראלית שמטרתה לעזור לאנשים לגלוש ברשת כאשר הם נתקלים במילים קשות..אפילו אין פירושים לכל מיני דברים חשובים בבילון הזה..על בבילון על מסתמך..אין להם שופ מושג על מוזיקה ועל ההגדרה של הפופ, זה רק מה שהם חושבים, אז ההגדרה של בבילון פיתח איזה אחד מהייטק בן 25 שלא יודע מה זה. אני לעומת זאת הבאתי פירוש לפופ ממילון רציני כמו אוקספורד ושם רשום שהכוונה למוזיקה פופלארית. פופ=פופלארי. ולמה שלא תעתיק לפה מה שקראת בבריטניקה ?? או שבכלל אל קראת בבירטניקה ואתה סתם מבלף ? כמו שחשבתי.. ואפילו הבאתי לך הוכחות מאולמיוזיק שזהו אתר מוזיקה בניגוד לבבילון !! ושם הפופ לא מתואר כסגנון אלא כתוספת לסגנונות מוזיקה הוא בעצם המוזיקה הפופלארית של אותם סגנונות. זה מה שהפופ. ומי אתה חושב יותר אמין - הבגרות שלי באמנות הפופ, אולמיוזיק וגם מילון אוקספורד ביחד או איזו תוכנה ישראלית סטארט אפית כמו בבילון ?? הא ? ויש שם כאלה פירושים מפגרים וכ"כ הרבה טעויות בבילון הזה שזה פשוט מדהים כמה שהם חובבנים. כשתביא לפה את הקטע שקראת בבריטניקה ( אם קראת כזה בכלל..), אז תדבר. בינתיים כל העובדות שהבאתי מראות בבירור שפופ זה לא סגנון מוזיקה.

טיפש...

אתה חושב שהם ממציאים את הפירושים לבד? הם מעתיקים את הפירושים מספרים... זאת פשוט לא הוכחה שאתה הבאת, אז היא לא שווה לדעתך...

חולוני

New member
אם אתה לא יודע על מה שאתה מדבר

אל תדבר, וכבר מזמן נמאס לי מהנושא הזה. ורק שתדע, הם לא לוקחים שום דבר מספרים, הם מעתיקים ממילונים אחרים או שהם ממציאים לבד, אין לך משג כמה פעמים מצאתי שגיאות תרגום בתוכנה החובבנית הזאת. וזאת בכלל תוכנה ישראלית, אין ממה לצפות. מה אתה חושב יותר אמין תוכנה לא מקצועית כמו בבילון שתפקדיה היא אך ורק לעזור קצת עם האנגלית באינטרנט או מילון מקצועי כמו אוקספורד שממנו הבאתי פירוש, ורשום שמה שפופ = פופלארי שזאת המוזיקה הפופלארית כמו בכל המילונים שקיימים חוץ מבבילון. בבילון זה לא פרמטר, וטיפש מי שבאמת מאמין שבבילון זה באמת מילון. אני הבאתי הוכחות גם מהבגרות שלי באמנות הפופ ( או שהם שיקרו לי ? אני מאמין שלא..), גם מאתר מוזיקה כמו ALL MUSIC, וגם ממילון מקצועי כמו אוקספורד..והוא הביא איזה פירוש לא מתעמק וצולע ולא מבין מבבילון שאין להם מושג אפילו על מה שהם כותבים. אבל אני לא אופתע אם אתה תאמין מכולם דווקא לבבילון, כי אתה לא יודע להתמודד עם עובדות.

מממ....

בבילון היא לא תוכנה ישראלית(יכול להיות שהסטארטאפ הוא כן, אני לא יודע)היא תוכנה בין לאומית, ולא נראה לי שהם היו כותבים סתם זה נכון שהמומחיות שלהם זה לא מוזיקה, אבל גם לא המילונים שאתה הבאת מבינים בזה יותר מידי, ואמרתי לך שהאתר הזה טועה מלא פעמיים(כמו הפעם) כמו שאתה לא מקשיב לי, אין לי גם שום סיבה להקשיב לך...(לפחות לא עד שתביא הוכחה אמיתית) נ.ב ואם אתה עכשיו הולך להביא לך כתבה שבבילון היא תוכנה ישראלית, אתה מסכן וכדי שתמצא חיים!

November rain

New member
וואלה צודקת....

תגידו לא נמאס לכם כבר מהויכוח המיותר הזה?... מיציתם אותו ( אני כבר ממזמן פרשתי... ) מכל כיוון אפשרי. אני כבר השתגעתי לגמרי מזה ואני דיי בטוח ( משום מה.. ) שזה לא רק אני.. במילה אחת - דיי!! ( ציפיתם ל א-כ-ז-ב-ה אהה?.. לא מתאים פשוט כאן.. ) לא חשוב... הכל בגלל שהשתגעתי כבר מהויכוח הזה...

a_duck

New member
בבילון זה זבל...

ציטוט: "מטאליקה להקת רוק כבד אמריקאית" "ספייס גירלז להקת רוק המורכבת מחמש זמרות" "בקסטריט בויז להקת רוק אמריקאית"

למעלה