יש לי שאלה

חולוני

New member
ממש לא.

אני הבאתי הוכחות, אתה לא. אז מי המיובש כאן ? ההבדל בינינו שאני מדבר בעובדות ואתה לא.

ההבדל בינינו...

שאתה סתם מצוטט אתרים מורים ומילונים,ואני אומר את מה שבאמת אני חושב... מוזיקה זה דבר שמשתנה עם הזמן וגם ההגדרות, אתה לא יכול להגיד שבגלל שבאיזה מילון כתוב מה זה פופ "אז זה סופי" מוזיקה זה נושא גמיש והוא לא בנוי על עובדות!

חולוני

New member
אתה סוטה מהנושא

שוב אמרתי לך, אתה לא מאמין, לך תבדוק לפני שאתה סתם קובע שאני מדבר שטויות. אני דיברתי בתגובה למה ששאלת בקשר לג´ורג´ מייקל ומייקל ג´קסון. ועניתי לך שאין להם סגנון מסוים ושהם יכולים כל סגנון שבו הם יחפצו כי תפקידם הוא לשיר בלבד, ואפילו נתתי דוגמאות. ופתאום אחרי שהוכחתי את טענתי, אתה סוטה מהנושא ופונה פתאום לוואם!. אז מה היו וואם ? וואם היו בוי בנד. יותר נכון צמד של ג´ורג´ מייקל ועוד איזה גיטריסט, והם שרו שירים קליטים ובלדות ולכן הם היו פופ, פופלאריים. באולמיוזיק הם הוגדרו כרוק-פופ, כיוון שיש בצמד גיטריסט. מדונה, ראה מייקל ג´קסון וג´ורג´ מייקל, אותו סיפור, רק שהיא קשורה יותר לפופ הממוסחר. ואם תלך תבדוק ב ALLMUSIC תראה שהיא מסווגת בכלל תחת ההגדרה "רוק", יודע למה ? כי לא קיים כזה דבר סגנון פופ !! הנה לך הוכחה. פופ זה אך ורק מושג. בדיוק כמו אלטרנטיבה. לך תבדוק אין לי כוח לויכוחים. ומה הקשר עכשיו לג´יפים ? למה אתה ממשיך לסטות מהנושא ?? וסתם לידע כללי, הפופ מתייחס לכל סוגי האמנות, ולכן גם ג´יפים יכולים להיות פופ, כל אמנות יכולה פופ. גם פלאפון שיהיה פופלארי יהיה פופ. כנ"ל תמונה, פרסומת, פסל, סרט, מוזיקה, ואפילו בתים..כל אמנות יכולה להיות פופ. ואם אתה לא מאמין, לך תבדוק. נמאס לי מהויכוחים, ואני רואה שאתה לא הולך לבדוק אלא רק קובע בטיפשות שאני "מדבר שטויות". עובדה שאתה דיברת שטויות עכשיו.

בואנה אתה סתום לגמרי...

לא הבנת לגמרי את הכוונה שלי! נתתי את הדוגמא של הג´יפים בגלל שזה דומה לעניין של הפופ, תקשיב טוב(יותר נכון תקרא) לא אמרתי שג´יפים זה פופ! אמרתי שאומנם בעבר פופ אולי הייה מה שאתה אומר, אבל היום זה כבר השתנה, ושאמרו בעבר ג´יפ התכוונו לחברה "ג´יפ", אבל היום שאומרים ג´יפ מתכוונים לכל רכב 4X4 שנוסע בשטח, למרות שזה לא הכי מדיוק ככה זה! ואין מה לעשות! ובידיוק אותו דבר אפשר להגיד על הפופ, חוץ מזה אתה אולי איכשהו(גם לא) מצליח להגדיר את הלהקות שאני נותן לך(באי דיוק מוחלט!)אבל איך תגדיר נגיד את השיר של וואם "וייק מי אפ ביפור יו גו גו(איכס!!!) מה? זה רוק? איך תגדיר את השיר "לייק הווירג´ן"(יאק!) של מדונה? איך?, התאוריה שלך כבר לא עדכנית, לפי מה שאתה אומר כל דבר שיש בו גיטרה הוא רוק, שזה שטות גמורה , ותפסיק להביא הגדרות מהאתר הזה, אני מכיר אותו והוא ממש לא מדוייק ואתה יכול לשאול כאן כמעט את כל מי שמכיר את האתר שאני צודק(לגבי האתר), ושאתה אומר שנמאס לך מהוויכוח זה רק מראה שאין לך מה להגיד, ואם אתה סתם בא לכאן רק כדי לכתוב את הדעות שלך ולא מוכן להקשיב לאחרים אז אין לך מה לעשות פה כי זה כל הרעיון של הפורום! הקיצר, אתה יכול לדחוף את כל הבגרות שלך בעניין הזה אתה יודע לאן! כי היא רלוונטית בידיוק כמו הבגרות שלי במגמה סולרית!(כלומר שניהן ממש לא!) שתיתן לי הגדרה לדברים שנתתי לך ולא תפנה אותי לאתרים מפוברקים באינטרנט, אני אולי אוכל לחשוב שהתאוריה שלך נכונה(כלומר היא נכונה, אבל כבר מזמן לא עדכנית)מחכה לתשובה(ולא לאתרים!)

חולוני

New member
תגובה

תעזוב את ההשוואה שלך לג´יפים, כי זאת השוואה חסרת ביסוס לחלוטין ואני לא רוצה אפילו להתייחס אליה. עכשיו בקשר לשירים - לא אמרתי שאותן אמנים הם רוק ( וואם!, ובוודאי שלא מדונה..), הם פופ, אבל הם פופ בגלל שהם פופלאריים, אבל זה לא הסגנון שלהם. מה אתה מנסה כל שניה להביא לי מישהו אחר שאני אגדיר אותו בשבילך ? מה אני המגדיר הלאומי ? אז הנה ההגדרות המוזיקליות המדויקות של מדונה וואם בשבילך - וואם - פופ-רוק ( כן, זה עדיין שייך לרוק בגלל שיש שם גיטריסט ! ) תאמין או לא. מדונה - דאנס-פופ. אבל היא זמרת ולכן היא יכולה לשיר בכל הסגנונת האפשריים והיא לא תקועה אך ורק בסגנון אחד בדיוק כמו מייקל ג´קסון וג´ורג´ מייקל. אבל הנקודה שלי היא שאין סגנון מוזיקלי כזה נשקרא "פופ". אין. ואתה יכול לתרץ את זה שאני מוכיח לך שאין ב ALLMUSIC סגנון כזה "פופ", בזה שזה אתר גרוע שלא מבין מהחיים שלו. נכון, אתה יכול לא להאמין שהאתר הזה אמיתי, אבל זה יהיה ממש עלוב. אולי האתר הזה קצת לא מדייק בהגדרות מדויקות לכל מיני להקות בלאק מטאל, אני אני מאמין שהוא לא עד כדי כך מפגר בכך שאין באתר בכלל סגנון כזה שנקרא "פופ". הפופ בא כתוספת לכל הסגנונות, הוא יכול להיות בכל הסגנונות, וזה בדיוק מה שאני טוען, שפופ זהו לא סגנון מוזיקלי. ונכון, גם מדונה, גם וואם, וגם מייקל ג´קסון הם פופ, אבל זה אל הסגנון המוזיקלי שלהם אלא רק מראה שהם שייכים לתרבות הפופ !! זה הכל. זה כל כך קשה להבין ? למה אנשים כל עיוורים ומתקשים להבין דבר כ"כ קל. ואין לי כוח להתווכח על זה, כי כבר טחנו את הנושא הזה, ואף אחד פה לא האמין, ועובדה שאני מביא הוכחות ואתה לא!! ובגלל זה אני שולח אותך לכל מקום שתרצה כדי לבדוק את זה ! לך לאינציקלופדיות מוזיקה, לך למומחים, לך לכל מקום באינטרנט, לכל מקום !! ותראה שאני צודק. שפופ זה לא סגנון מוזיקלי, אלא מושג, כמו אלטרנטיבה, ואני מוכן להקשיב לאחרים, כאשר הם אומרים דברים חכמים, ולא דברים חסרי ביסוס לחלוטין כמוך. שים לב שכל מה שאמרת עכשיו, אין לו אפילו טיפת ביסוס לעומתי שהבאתי לך הוכחות. לך תבדוק איפה שבא לך שפופ זה קיצור של פופלארי. ומה שקובע מה פופ או לא זאת הפופלאריות ולא המוזיקה. כי פופ מתווסף לכל סגנון מוזיקה, יש פופ-רוק, פופ-ראפ, פופ-סול, פופ-מטאל, פופ-ג´אז, פופ ממוסחר ( שזה דאנס ממוסחר בדיוק כמו בריטני והחבר´ה..), אבל לא קיים כזה סגנון עצמאי שנקרא "פופ", לך תבדוק איפה שבא לך שוב. באמת. אני נותן לך שנה ללכת לחפש בכל העולם, ומילה שלי, אתה תראה בסוף שאני צודק בכל מה שאמרתי. וזאת לא תאוריה מה שאני, אלו עובדות. ועם עובדות לא מתווכחים. כל מה שפופלארי זה פופ, בלי קשר לסגנון, אפילו שיהיה מוזיקה ג´יימאקיינית.

בלה בלה בלה...

קודם תפסיק לדבר כאילו אתה מעלי או משהו כי זה ממש מעצבן! תבין משהו... אני אומר שמה שאתה אומר נכון בבסיס שלו, אבל מוזיקה כמו החיים הם לא כמו ספר,זה לא או שחור או לבן,, נכון שפופ זה סך הכל קיצור של פופלארי, אבל היום זה כבר הפך להיות סגנון, שאומרים פופ מתכוונים למוזיקה קלילה, זה שזה לא מדיוק זה כבר לא משנה, במקום להסתכל כל הזמן במילונים ובספרים תסתכל קצת בעולם האמיתי ותראה שההגדרה השתנתה, לי כבר יצא לראות מלא מודעות ללהקות לא מוכרות שמופיעות בפאבים וכדומה ועל המודעה כתוב "בואו לשמוע את להקת הפופ החדשה ---"והם לא מוכרים, אבל הם מנגנים מוזיקה פשוטה וקלילה, אז הם קוראים לעצמם פופ,וככה עוד מיליון להקות...עובדות אפשר להביא גם מהחיים, לא רק מספרים...

חולוני

New member
אתה טועה.

ההגדרה לא התשתנתה, פשוט לאנשים אין מושג מה זה "פופ" בכלל. כולם חושבים שפופ זאת רק מוזיקה קלילה כמו בריטני ומדונה, וכשאמרתי שרדיוהד הם פופ, כולם עלו עליי, למרות שהם כן פופ. תבדוק. הם בריטפופ. ואני לא מדבר מספרים, אני מדבר מעובדות. עם עובדות לא מתווכחים. וזה שראית מודעה ברחוב ללהקות פופ, זה בגלל שכמו שאמרתי שלאנשים אין מושג מזה פופ ( לרוב האנשים..), הם חושבים שפופ זה רק מוזיקה קלילה, למרות שיש פופ לכל סגנון, ופופ זה לא סגנון. עובדה שכאשר אמרתי פה שפופ זה קיצור של המילה "פופלארי", יותר מחצי הפורום עלה עליי וקבע מייד שאני מדבר שטויות, ועכשיו פתאום אחרי שהוכחתי שזה אכן נכון מה שאמרתי, פתאום אתה אומר שאני צודק בבסיס. אתה צודק בזה שהתקופות משתנות, והמוזיקה משתנה, אבל מה ? גם הפופ משתנה !! בסיקסטיז הביטלס היו פופ ? למה ? כי הם פופלאריים !! הסגנון המוזיקלי שלהם הוא רוק נ´ רול, אבל הם בכל זאת היו פופ. ב 91 נירוונה היו פופ מאותה סיבה. וכיום בריטני היא פופ. אבל אל סתם פופ תעשיית פופ ממוסחר ( שזה באמתכבר סגנון שהתפתח..אבל רק זה..), אבל כיום גם להקות רוק יכולות להיות פופ, למשל רדיוהד. לכן כל סגנון מוזיקלי יכול להיות פופ, ואיך אתה מסביר שאין באולמיוזיק הגדרה עצמאית לפופ, אלא רק כתוספת לסגנונות כמו שציינתי ? הא ? מה הם שכחו ? לא נראה לי..הסיבה היא שאין סגנון כזה פופ, אלא זהו רק מושג שמתייחס לפופלאריות. ותבדוק איפה שאתה רוצה שאני צודק. ואולי מוזיקה קלילה זה פופ, אבל נגיד אם יש מוזיקה קליטה שהיא לא פופלארית ( לרוב זה לא ייתכן..כי המוזיקה הקליטה היא הפופלארית בכל העולם..), אבל נגיד, נגיד שיש להקה עם מוזיקה קליטה והיא לא פופלארית, אז היא לא תהיה פופ, היא תהיה פשוט להקת דאנס או וואטאבר אבל אל פופ, אלא אלטרנטיבית !! ולא משנה מה יכתבו במודעה, כי כנראה לאלו שכתבו את ההודעה פשוט לא יודעים מזה פופ כמו מרבית האוכלוסיה והם חושבים שזהו סגנון אבל זה. וגם אתה חושב ככה, אבל אתה טועה. עובדה. ולכן הדבר הנכון להגיד הוא - כל להקה פופלארית היא פופ, אבל לא כל זמר\ת\להקה קליטים הם פופ !! סוף דיון. תבדוק איפה שבא לך ותראה שאני צודק, ואני לא אומר את מספרים אלא מהחיים ומעובדות החיים ומעובדות הפופארט שעשיתי על זה בגרות.

MuffinMan

New member
תשתוק אתה והבגרות!

יכול להיות שאתה צודק! אבל זה לא מזיז! אתה ממש מתחיל לעצבן!

חולוני

New member
מה אתה מתעצבן ?

קשה לך לקבל את זה שאני צודק ואתה טועה ? תודה שטעית ובזה נגמר הסיפור במקום לנסות להתווכח על דברים שאתה לא מבין בהם ואין לך כל ביסוס עליהם ולי יש.

חבוב...

תרצה או לא תרצה כיום מחשיבים את מוזיקת הפופ כמוזיקה קלילה, זאת ההגדרה של פופ בזמנים אלו...ולא משנה כמה שתזיין את השכל על מה שכתוב בספרים, בעניין הזה שום דבר לא חצוב על אבן...

חולוני

New member
לא!

זה מה שחושבים, אבל זה לא נכון. רוב האנשים בעולם אפילו לא יודעים מה זה פופ בכלל כמו שאמרתי. פופ יכול להיות רק כאשר אותה מוזיקה קליטה היא פופלארית, כאשר יש מוזיקה קליטה לא פופלארית אז היא פשוט דאנס מחתרתי ואלטרנטיבי ולא פופ !! ולא משנה כמה תרצה להאמין באשליה שזה פופ, כי זה לא. וזאת עובדה. וכמו שכבר אמרתי, עד שלא אמרתי שפופ זה קיצור של "פופלארי", 90 אחוז מהפורום בכלל לא ידע את זה, והיו פה רבים שבכלל זילזלו בזה ואמרו שאני מדבר שטויות ושפופ זה בכלל לא קיצור של פופלארי. תחפש בארכיון. באמת אנשים פה לא ידעו שפופ זה קיצור של פופלארי. והרבה. העובדות הן ( ושים לב ותדקלם את זה כי זה פשוט..) - כל מוזיקה פופלארית היא פופ. כל מוזיקה לא פופלארית ולא משנה אם היא קליטה או לא היא אלטרנטיבית. ואלו העובדות, תתמודד עם זה, והגיע הזמן שתודה שטעית כמו גבר במקום סתם להמשיך בויכוח המטומטם הזה.

תפסיק כבר להסתכל על הנייר!!!

תפסיק להיות עיוור ותסתכל על המציאות! לא משנה כמה עובדות כתובות תביא לי עדיין זה לא משנה את המצב כיום!

חולוני

New member
זה לא נייר, זה עובדות.

ואתה בוחר לא להאמין לעובדות, וזאת כבר בחירה שלך. אתה מתכחש לאמת. והמציאות זה שכל מה שאמרתי זה נכון, פשוט המצב של החברה של היום על הפנים ואין להם מושג מזה פופ, אז בוחרים להתייחס לפופ כסגנון נפרד למרות שזאת טעות מצערת.

HP900PTW

New member
מה איכפת לך אם אנשים סוטים מהנושא?

אנשים לא רוצים להתווכח אז אתה כועס עליהם? אתה נהנה להתווכח? אם כן, אז באסה לך.

חולוני

New member
איכפת לי כי

אם אנשים אמרו משהו, גם אם זה אידיוטי לחלוטיןכמו ברוב הפעמים, אז שיעמדו מאחורי דבריהם גם אחרי שהבאתי עובדות, ולא יסטו לנושאים לא קשורים בכלל. לדבר כזה קוראים אסקפיזם, אם אתה יודע מזה.

באפט

New member
שו?

מה עובדות? אני בכלל לא שותף לדיון הזה..רק התמרמרתי על ביטוי שובינסטי

מצטער להרוס לך...

מצטער להרוס לך את כל התיאוריה של ALL MUSIC אבל יש שם סגנון פופ...

למעלה