תגובה
תעזוב את ההשוואה שלך לג´יפים, כי זאת השוואה חסרת ביסוס לחלוטין ואני לא רוצה אפילו להתייחס אליה. עכשיו בקשר לשירים - לא אמרתי שאותן אמנים הם רוק ( וואם!, ובוודאי שלא מדונה..), הם פופ, אבל הם פופ בגלל שהם פופלאריים, אבל זה לא הסגנון שלהם. מה אתה מנסה כל שניה להביא לי מישהו אחר שאני אגדיר אותו בשבילך ? מה אני המגדיר הלאומי ? אז הנה ההגדרות המוזיקליות המדויקות של מדונה וואם בשבילך - וואם - פופ-רוק ( כן, זה עדיין שייך לרוק בגלל שיש שם גיטריסט ! ) תאמין או לא. מדונה - דאנס-פופ. אבל היא זמרת ולכן היא יכולה לשיר בכל הסגנונת האפשריים והיא לא תקועה אך ורק בסגנון אחד בדיוק כמו מייקל ג´קסון וג´ורג´ מייקל. אבל הנקודה שלי היא שאין סגנון מוזיקלי כזה נשקרא "פופ". אין. ואתה יכול לתרץ את זה שאני מוכיח לך שאין ב ALLMUSIC סגנון כזה "פופ", בזה שזה אתר גרוע שלא מבין מהחיים שלו. נכון, אתה יכול לא להאמין שהאתר הזה אמיתי, אבל זה יהיה ממש עלוב. אולי האתר הזה קצת לא מדייק בהגדרות מדויקות לכל מיני להקות בלאק מטאל, אני אני מאמין שהוא לא עד כדי כך מפגר בכך שאין באתר בכלל סגנון כזה שנקרא "פופ". הפופ בא כתוספת לכל הסגנונות, הוא יכול להיות בכל הסגנונות, וזה בדיוק מה שאני טוען, שפופ זהו לא סגנון מוזיקלי. ונכון, גם מדונה, גם וואם, וגם מייקל ג´קסון הם פופ, אבל זה אל הסגנון המוזיקלי שלהם אלא רק מראה שהם שייכים לתרבות הפופ !! זה הכל. זה כל כך קשה להבין ? למה אנשים כל עיוורים ומתקשים להבין דבר כ"כ קל. ואין לי כוח להתווכח על זה, כי כבר טחנו את הנושא הזה, ואף אחד פה לא האמין, ועובדה שאני מביא הוכחות ואתה לא!! ובגלל זה אני שולח אותך לכל מקום שתרצה כדי לבדוק את זה ! לך לאינציקלופדיות מוזיקה, לך למומחים, לך לכל מקום באינטרנט, לכל מקום !! ותראה שאני צודק. שפופ זה לא סגנון מוזיקלי, אלא מושג, כמו אלטרנטיבה, ואני מוכן להקשיב לאחרים, כאשר הם אומרים דברים חכמים, ולא דברים חסרי ביסוס לחלוטין כמוך. שים לב שכל מה שאמרת עכשיו, אין לו אפילו טיפת ביסוס לעומתי שהבאתי לך הוכחות. לך תבדוק איפה שבא לך שפופ זה קיצור של פופלארי. ומה שקובע מה פופ או לא זאת הפופלאריות ולא המוזיקה. כי פופ מתווסף לכל סגנון מוזיקה, יש פופ-רוק, פופ-ראפ, פופ-סול, פופ-מטאל, פופ-ג´אז, פופ ממוסחר ( שזה דאנס ממוסחר בדיוק כמו בריטני והחבר´ה..), אבל לא קיים כזה סגנון עצמאי שנקרא "פופ", לך תבדוק איפה שבא לך שוב. באמת. אני נותן לך שנה ללכת לחפש בכל העולם, ומילה שלי, אתה תראה בסוף שאני צודק בכל מה שאמרתי. וזאת לא תאוריה מה שאני, אלו עובדות. ועם עובדות לא מתווכחים. כל מה שפופלארי זה פופ, בלי קשר לסגנון, אפילו שיהיה מוזיקה ג´יימאקיינית.