יש לי שאלה

חולוני

New member
בוא נגיד ככה

אני לא רוצה להתווכח מתי הם היו פופלאריים ומתי לא, כי זה דבילי, וגם שנינו לא חיינו באותה תקופה.. אבל בוא נגיד ככה שבתחילת דרכם הם לא היו פופלאריים, אחרי שיצא דארק סייד הם כבר נהיו קצת פופלאריים אבל לא ממש ממש פופלאריים, וגם בוויש יו וור היר..אבל לאחר שיצא הסרט של החומה + האלבום אז זה כבר היה שיא הפופלאריות שלהם, ומאותו רגע גם האלבומים הקודמים שלהם התחילו למכור יותר. מוסכם ? בוא נסיים את זה כי ממש אין לי כוח לעוד ויכוח שטותי.

לא בדיוק...

"...אחרי שיצא דארק סייד הם כבר נהיו קצת פופלאריים..." (חולוני). דארק סייד הוא האלבום שבזכותו פרצה ההצלחה של הלהקה אל מעבר לאוקיינוס, אל ארה"ב, מה שמעיד על פופולריות רבה. אחרי האלבום הזה הלהקה התחילה לצאת לסיבובי הופעות עולמיים ולמלא אולמות ואיצטדיונים בהופעות מהמושקעות ביותר שנראו באותה תקופה. אם זה "קצת פופולאריים" אז מה זה "הרבה פופולאריים"??

ועוד דבר...

ברשימת סגנונות המוזיקה של אולמיוזיק שהבאת לפנינו מופיע הסגנון "פופ" לבדו ולא לצד שום סגנון אחר, ברשימה האדומה, תחת הכותרת rock & roll בטור השמאלי למטה, ליד soft rock. וחוצמזה, כמעט שום סגנון מוזיקה שם לא מופיע לבד אלא לצד סגנונות אחרים (country rock, rap metal וגם השילוב הבלתי אפשרי כדבריך: alternative pop).

חולוני

New member
טעות

הפופ לא קיים מעצמו והוא לא סגנון עצמאי, אלא הוא נכלל תחת סגנונות אחרים ומצטרף לסגנונות אחרים למשל תחת SOFT ROCK, ואם תשים לב בכל הסגנונות יש גם פופ. בג´אז, בבלוז, בראפ, ובמטאל, מכאן שפופ אינו סגנון מעצמו. ואין שום סגנון כזה alternative pop יש סגנון שהם קראו לו alternative pop\rock והוא מתקשר אל להקות שהיו אלטרנטיב רוק והפכו לפופלאריות.

חולוני

New member
מה אתה עושה ממני המגדיר הלאומי ?

יש לך אולי עוד להקות להביא לי שאני אגדיר לך אותם ? לא הספיקו כבר ה 80 שהגדרתי מקודם ? רוצה עוד ? די כבר. לא משנה מה תביא ואיזה סגנון הלהקה, כל להקה שהיא פופלארית תהיה פופ, גם אם היא תהיה מוזיקה סומלית. וסתם כדי שתהיה מרוצה ג´נסיס אכן היו רוק מתקדם, ואחרי שפיטר גבריאל עזב ג´נסיס נהיו פופ-רוק. זה הכל. זה לא כל כך קשה להגדיר אותם.

פופ-רוק?

הקשר בין ג´נסיס של האייטיז והניינטיז לרוק הוא מקרי בהחלט! וזה שיש להם גיטרות בשירים לא הופך אותם לרוק. אז נשאר רק הפופ שזה, לטענתך, לא סגנון מוזיקאלי.

חולוני

New member
תפסיק כבר.

כמה בולשיט לא יאמן פשוט. נכון באייטיז ג´נסיס לא היו רוק מתקדם אבל הם כן היו רוק. אולי בשבילך זה לא רוק, אבל בשביל כל העולם זה כן. מי אתה שתקבע שהם לא רוק כשהם כן ? זה שאתה לא אוהב אותם לא אומר שהם לא רוק, הם כן רוק אבל פופ-רוק, רוק פופלארי. ואין דבר כזה רק פופ, פופ יכול רק להתווסף לסגנונות אחרים כי הוא לא סגנון מוזיקלי מעצמו. וג´נסיס הם פופ-רוק תבדוק איפה שבא לך כי כבר נמאס לי. אולי תביא עוד 1000 להקות שאני אקטלג לך ? די כבר !! תתמודד עם העובדות כבר !

חולוני

New member
שוב אתה ?

מדהים איך זה שגם אחרי שאני מביא עובדות אתה ממשיך להתווכח.

גם אני יכול להביא ציטוטים...

הציטוט הבא לקוח מהביוגרפיה של ג´נסיס מתוך אתר המוזיקה "מומה": "...ב-78´ הוציאה הלהקה את And Then There Were Three שהחליף את הרוק המתקדם בסאונד פופי רך ונגיש..." סאונד פופי... מה זה אומר? סאונד פופולארי? מה זה בכלל? או אולי הכוונה לסגנון המוזיקה "פופ"? לאאאאאאא, לא יכול להיות, הרי הסגנון "פופ" לא קיים בכלל... נכון חולוני? ודרך אגב, חבל על העצבים שלך, אל תתעצבן יותר מדי מהטענות המופנות אליך. אני סה"כ מנסה לנהל ויכוח ברוח טובה. בלי עצבים.

Distorted...

New member
חחחח

פעם הם ניגנו טראש. למרות שגם היום זה טראש - אשפה. :) משחק מילים משעשע משהו....

Distorted...

New member
אוי נו, יעקב, למה אתה כזה פדאנט?

אתה חושב שאני לא יודע את זה?? "מכה" - Thrash אשפה/זבל - Trash. התכוונתי להגיהה בעברית. אוף. Party-Pooper.

Distorted...

New member
הנה הוא מתחיל שוב...

זו מילה לועזית. אפשר לכתוב אותה ולהגות אותה איך שרוצים...

אתה קצת מדבר שטויות...

מה זה השטויות האלה? בשנים שהם התחילו הייה להם סגנון אחיד, ואם בכל זאת אתה מתעקש אני יכול לתת עוד דוגמאות, נגיד הלהקה הקודמת הזאת של ג´ורג´ מייקל("וואם" נראה לי קראו להם...) מה הם היו? ומה עם דוראן דוראן? מדונה?(עוד פעם, שנים קודמות...)וטייק דאת(תראה איזה שמות גרמת לי להגיד!!!) הקיצר, יכול להיות שבאמת פעם בעבר שאמרו פופ התכוונו למוזיקה פופלארית בלבד, והיום זה כבר הפך להיות סגנון מוזיקה, זה כמו שפעם חברת "ג´יפ" התחילה לבנות מכוניות 4X4 שנוסעות בשטח, והיום שאתה אומר "ג´יפ" אתה מתכוון בעצם לכמעט כל רכבי השטח, למרות שזה לא מדוייק להגיד ככה, כי זאת בעצם חברה, ולא סוג של מכונית, אבל אתה כבר רגיל להגיד ככה, וזה כבר כמעט הפך להיות מושג,ואתו דבר אפשר להגיד על חברת "פלאפון" הבנת?

למעלה