יש לי שאלה

סוחף גם סוחף

אולי לא כל אחד, אבל אני יודע שאותי הם סוחפים. יש במוסיקה שלהם כל כך הרבה התלהבות ורגש שאני לא מצליח שלא להסחף במערבולת. כן, הטקסטים מצחיקים במקרה הטוב, וסתם דביליים במקרה הפחות טוב, אבל בכל זאת... מאן או וור זה מאן או וור...

dhp7

New member
אתה אל תתחיל עם המאן או וור שלך שוב

זה קאקא גם קאקא הם באמת גרועים , התלהבות ורגש? נו, טוב, זגג זה זגג.

ואתה אמרת לי לא לקבוע דעות...

זוכר כמה אתה התבכיינת שליכלכתי על רדיוהד? עשית בידיוק אותו דבר עכשיו אתה סתם צבוע...ולא שאני אוהב אותם או משהו, אבל אני מעדיף אותם מאשר המוזיקה המתבכיינת של רדיוהד...

חולוני

New member
טוב, איך שבא לך..

לא איכפת לי. אם בא לך לשמוע ילדים בני 3 שטוענים שהם טרו מטאל ווריורס אז תבורך. לי הם גורמים, במקרה הטוב, לצחוק עליהם.

מתי תבין ש...

לא כל אחד רוצה לשמוע סולן מתבכיין, ששר על דברים פלצנים וגבוהים לפעמיים בא לאנשים לשמוע מילים פשוטות ולא יותר מדי גבוהות, אבל שנחמד לפעמיים לשמוע, זה קשור לטעם ולמצב רוח... פלצנות זאת מחלה קשה...

חולוני

New member
כמו שאמרתי, תשמע מה שבא לך.

לא איכפת לי, ואתה לא צריך להסביר למה אתה שומע את החרא הזה.

סתם שתדע...

שאין לי אף דיסק שלהם, ורק לאחרונה שמעתי קצת שירים שלהם, ואני לא אוהב אותם, אמרתי את זה שתבין שזה שהם לא כותבים מילים גבוהות, לא עושה אותם גרועים...

ed547

New member
לצחוק עליהם... זאת המטרה של הלהקה

הזאת לא? תבין לא צריך להיות רציני כל כך כל הזמן אנשים אוהבים להסתלבט עליהם כי הם כל כך שקועים בחרא שלהם של הטרו מטאל shell rise! וחרבות, כישופים ושאר ירקות. המוסיקה שלהם בינונית ומטה אבל מה הם מתאימים קופי למי שמתחיל מטאל וסך הכל הם אוהבים לעשות מה שהם עושים אז למה ישר לקטול? חוץ מזה יש להם באסיסט ענק..

*Dark Of Night*

New member
מכירה את התופעה

גם לי יש אחות כזאת והפלא ופלא- גם היא בת 12... למזלי הצלחתי לגרום לה להפסיק לאהוב את כל ה"בריטניות" למינהן ואף לגמול אותה משרית חדד וכו´ אבל להקות בנים ומוזיקה שחורה עדיין בראש מעייניה. בכל אופן- דיסק של נירוונה זה מצויין להתחלה (אם המצב של אחיך באמת קשה מומלץ אפילו להתחיל מרמה יותר נמוכה: אביב גפן- עד כמה שאני לא מתה עליו- החומר הישן יותר שלו מצויין להתחלה), אחותי נורא אהבה את זה (היא עדיין מעדיפה לשלב בין נירוונה לאמ טי וי אבל גם זה יעבור לה) לאט לאט התחלתי לטפטף לה קצת חומר יותר כבד והיא מבחינתה לא סובלת מזה כמו פעם (עכשיו היא מסוגלת לשמוע צ´ילדן בלי לברוח מהבית בצרחות אחרי זה
)... אתם לא תאמינו כמה נדהמתי לגלות שיש לה במחשב מלא שירים של סטרטובריוס (התקדמות לא רעה יחסית לילדה חסרת טעם בת 12)... וכל מה שנותר לי לאמר זה
(You`ll Need It) Dark *שחזרה מן הגלות...

אצלי הכל הולך ../images/Emo3.gif

נירוונה (מצויין להתחלה), גאנס, מגהדת´, דרים, בודום, ערפל, כאלה.. והיא בת 10 יש לי השפעה טובה

Metal_F

New member
מה??? איך ערפל או בודום יכולים

לבוא כהתחלה? את רוצה שהילד יחטוף שבץ? ועם דרים עוד יותר גרוע...הוא פשוט יירדם. הוא הרי לא מבין מה זה סולואים בומבסטיים.

Metal_F

New member
אני...? מה ההמלצה שלי?

תיאורתית באמת טוב להתחיל מהקלאסיקות כמו קווין, לד זפלין, דיפ פרפילף וכאלה - אבל זה בדרך כלל ל עובד מהניסיון שלי. נירוונה - אפשר. לא כדאי. לנירוונה נכנסים קשה ועמוק, ואני לא הייתי ממליצה שזה יקרה כבר על ההתחלה. אני הייתי ממליצה להתחיל מלהקות רוק כגון: Finger11 (אם לא מכירים - שווה היכרות, מי שרוצה מומלץ להוריד Famous בתור התחלה), Our Lady Peace שאני מקווה שמכירים (אם לא: שיר מומלץ בתור התחלה Supermans Dead). אפשר לנסות את השירים היותר טובים של Incubus (Make Yourself, Parden Me, Out From Under ועוד...). אפשר Goo Goo Dolls. יש להם שירים קליטים ומתוקים (אך לא בצורה קיטשית) כמו Iris. הקיצר, זרוק לו עצם - אם הוא יתפוס זרוק עוד אחת. בסוף הוא כבר ימצא אותן לבד
.

חבל... ממש חבל

כל ההודעה הזאת ממש מיותרת... ממש לא שאלתי "עם מה את ממליצה להתחיל"(אני לא צריך עזרה תודה!), את פשוט אמרת שאח(או אחות, לא זוכר...)שלו "לא מבינים מה זה סולו בומבסטי" ואני שאלתי(דיי בזילזול) אם את יודעת(ועוד פעם, אני ממש לא צריך המלצות), ובקיצור אמרתי "ואת" פעם הבאה תקראי את סוף ההודעה שלך...חבל על האותיות והזמן המיותר...

Metal_F

New member
זה לא היה מיועד לך...

זה היה מיועד למי שכתב את ההודעה המקורית מן הסתם. פשוט חשבתי שגם אתה מתעניין אז במקום להגיב ישירות, הגבתי להודעה שלך. לא קרה אסון. והתשובה לשאלה שלך, מן הסתן כן. אחרת לא הייתי מציינת את זה.

Metal_F

New member
או לא חס וחלילה...אתה מסודר עם

להקות דת´ מעולות לפחות לשנה הקרובה
.

סתם שתדעי...

דת´ רק עכשיו התחלתי לשמוע... רוב הידע שלי הוא בפרוגרסיב, גיטריסטים וירטואוזים,ונאו קלאסי, אני שומע את זה כבר הרבה שנים ואף פעם לא חשבתי על לצאת מהשבלונה הזאת, אז ככה שבכל זאת יצא מהפורום הזה משהו טוב...

למעלה