יש לי שאלה

MuffinMan

New member
יאללה היה דיון שלם על זה

והגענו למסקנה ש90 % מהפורום חושב שיש כזה סגנון פופ, ולא יעזור לך כלום חולוני.... אוקי פופ זה קיצור לפופולארי - אנחנו לא טיפשים אנחנו מבינים! אבל עם השנים זה איבד את המשמעות שלו! וזה נהפך לסגנון!

../images/Emo45.gif בידיוק!

ולפי דעתי זה ממש עצוב לחיות לפי הגדרות ולא לפי החיים האמיתים... חולני תצא מהשבלונה שלך...

חולוני

New member
אז 90% מהפורום טועה.

כנראה קשה לכם להתמודד עם עובדות שפופ זהו מושג ולא סגנון מוזיקה. והוא לא איבד עם השנים את המשמעות שלו, מאז ומתמיד ועד היום פופ מתייחס לכל מה שפופלארי. ומה שלא פופלארי לא פופ, ולהפך. הבאתי לך אפילו עובדות מ ALLMUSIC.

חולוני

New member
לא !! אין !!

רוצה הוכחה ? הנה דף כל סגנונות המוזיקה ב ALLMUSIC, ואין שם סגנון פופ !! אלא פופ כתוספת לסגנונות אחרים וזאת עובדה. ( פופ-רוק, פופ-מטאל, פופ-סול, פופ-ג´אז.. וכו´..) הנה הקישור - דף כל הסגנונות תראי ותווכחי שאני צודק.

MuffinMan

New member
וואי!!! יאללה!

האתר הראשון שבדקתי שזה לא אול מוזיק - WWW.MP3.COM שם את פופ כהגדרה אחרת (עם רוק) POP & ROCK! אז אם אמ פי 3 נקודה קום אמרו אז הם צודקים?? לא! אותו דבר לגבי אול מוזיק

חולוני

New member
מה קשור ??

MP3.COצ הוא לא אתר שמגדיר סגנונות הוא אתר הורדת שירים, תפקידו הוא רק לאפשר להוריד שירים, לא לקבוע הגדרות, למי שבנה את האתר אין מושג ממש בהגדרות מוזיקליות אלא באיך לאפשר להוריד מוזיקה מהאתר. לעומת זאת האתר ALLMUSIC מגדיר עם הסברים כל סגנון וסגנון, ופופ הוא לא סגנון עצמאי כמו שכבר הוכחתי אלא מתווסף לסגנונות אחרים, כמו רוק, ג´אז, מטאל, סול, ראפ וכו´..ואלו העובדות. ולך תבדוק אצל מומחין ותראה שאני צודק, כי כבר נמאס לי מהויכוח הזה כי אתם פשוט לא קולטים או לא רוצים לקלוט. תיצמדו לעובדות ותראו שאני צודק.

חולוני

New member
בלי קשר לבגרות

הבאתי עובדות. ואם אתה בוחר לא להאמין לעובדות, זאת בחירה שלך. אני רק הוכחתי את מה שטענתי. זה הכל. ואם רוב הפורום בוחר לא להאמין לזה, שיבושם לו.

MuffinMan

New member
אתה מגוחכך

בכמעט כל אתר שמחולק לז´אנרי מוזיקה פופ זה קטגוריה אחרת! אז אתה צודק וכל העולם טועה! ואין לי כוח לדבר על זה!

G_Roni

New member
טוב חלאס...

הבנו הכל... פופ זה קיצור לפופולרי אין כזה סגנון עצמאי פופ וכל העובדות מוכיחות ככה בסדר! אני מסכים! אבל מה לעשות שאנחנו לא מדברים בצורה נכונה? בכל מה שקשור לעובדות ולהגדרות פופ זה באמת לא סגנון מוזיקלי אבל כשמדברים סתם ככה ברחוב אומרים פופ בשביל לתאר סגנון מוזיקה עם תכונות מסויימות... זה הכל אז בשביל לא להתחיל להתווכח על זה בפעם הבאה אם אתם משתמשים במובן המילוני של המילה תכתבו פופולרי ולא פופ שיבינו אותכם ואם אתם משתמשים כמו בדיבור תגידו ואז לא יהיו חילוקי דעות! אתם לא יכולים להחליט לאחרים איך לדבר ואיך להבין את המילה אם א

לא!

זהו שאם זאת רק הייתה שפת רחוב הייתי מסכים איתו, אבל זה יותר מזה כל חנויות הדיסקים(גם הגדולות) כבר מקטלגות פופ כסגנון,מוזיקאים ואנשים בנושא כבר מחשיבים את זה כסגנון, חוץ מהחולני כולם מחשיבים את זה כסגנון!הוא איש קטנוני שלא מוכן לקבל שינוים...

חולוני

New member
ממש לא !!

אנשים שיודעים מה זה פופ באמת, לא מגדירים אותו כסגנון. רק אנשים שין להם מושג מזה פופ מגדירים פופ כסגנון מוזיקלי כמו רוב הפורום הזה , כולל אותך, ואולי ככה זה הרוב, אבל זה לא אומר שזה נכון. זה אותו דבר שתלך ברחוב ותשמע שתי בנות שאומרות שצ´ילדרן הם ג´אז אז מה תגיד שבגלל ששמעת שמגדירים את צ´ילדרן ג´אז ברחוב אז הם ג´אז ? אלו ממש שטויות. אז כמו שהבאתי את הדוגמא הזאת, צריך לדעת מזה פופ לפני שאתה מגדיר את זה כסגנון, כיזה לא, ועובדה שיש עדיין בעולם אנשים, אמנם לא רבים, שיודעים מזה פופ באמת ולא מקטלגים את פופ כסגנון, רק מי שלא במין מקלטלג פופ כסיגנון עצמאי. ואלו העובדות.

חולוני

New member
אני לא חי בעבר.

זה תקף גם לגבי היום, ויהיה תקף גם בעתיד, ואתה לא תוכל לשנות את זה.

*Dark Of Night*

New member
מספיק! די! חדל! Enough!

רררר או קיי בחורצ´יק... שים לב לשאלה המקורית של הדיון! יפה, מה אתה רואה? מצויין! אנחנו מתקדמים! עכשיו- איך לעזעזאל מה שאתה כותב כרגע קשור לזה תזכיר לי? דבר שני- שים לב לאורך של הדיון המפגר הזה! יפה, ארוך מאוד, ארוך מדי! דבר שלישי- שים לב למספר הפעמים שכבר דיברנו, חקרנו, חפרנו והתדיינו על הנושא הזה! מצויין! עכשיו! די! מספיק! אנחנו מפגרים! לא מבינים כלום! לא עשינו בגרות מטופשת על הנושא! אנחנו טיפשים ואתה חכם! אנחנו טועים ואתה צודק! מאושר? יופי! הדיון הזה נפסק כאן ועכשיו! (אל תענו לי בכלל!) ררררר נמאס Dark

כל העולם כבר הבין את זה כבר...

חוץ ממך ומהמורה לבגרות שלך,אה כן סליחה והאתר המושלםallmusic...אתה מזכיר לי אנשים דתיים למינהם(לא כולם רק את הכופים) שנצמדים לעבר ולא מוכנים לקבל שינוים, ילד פקח עיינים, דברים השתנו...

חולוני

New member
לא, שוב !!

שום דבר לא השתנה !! רק האנשים. פופ זה עדיין קיצור של פופלארי, ותמיד תשאר, מי אתה שתחליט שזה פתאום לא ? אם זאת עובדה זאת בעודה, בלי קשר לבגרות. זאת עובדה, ואנשים שמבינים יודעים את זה. מה לעשות שיש היום בעולם אנשים שלא יודעים מה זה פופ ובחורים לקטלג פופ כסגנון עצמאי, למרות שזאת טעות. אבל אם אתה בוחר להיות כמו אותם אנשים שלא מבינים, אז זאת כבר בחירה שלך.

למעלה