יש לי שאלה....

יש לי שאלה....

מישהו מכיר כישוף שנועד לגרום לאדם אחר להכיר או להודות בטעויות שלו? מצאתי את זה פעם באיזה אתר, ואבדה לי הכתובת. אחרי חיפוש מעמיק ב"גוגל" שמתי לב שאין אפילו איזכור של זה בשום מקום. אני אשמח לכל עזרה. תודה.

ולמה אף אחד לא טורח לענות לי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתם רעים...! מה זה..? כל מי שחדש- מתעלמים ממנו? אני שואלת ברצינות...

Anoya

New member
תראי..

יש דברים שלא מתעסקים בהם, שרק ה-ו-ר-ס-י-ם את יכולה כאן רק להרוס, כי זה יחזור עליך. אני מציעה לך להסביר את זה בדרך הפשוטה, של דיבור.

השורה האדומה הזאת מתחילה להרגיז..

אני לא חדשה בתחום.. ואני יודעת בדיוק מה קורה כשדברים כאלה מסתבכים (תקראו לזה ככה) דיבור זה לא הפיתרון כאן מאחר והבן אדם המדובר עזב את הארץ לצמיתות... בסך הכול ביקשתי עזרה במציאת קישור או משהו דומה. אם אתם לא מעוניינם לעזור- פשוט תגידו ככה. לילה טוב לכולם.

ToryMaster

New member
המממ

את בהחלט יוצרת רושם של מישהי שחדשה בתחום, אחרת היית מבינה שלרובנו אין נטייה לחלק מתכונים, כי רובנו מצפים ממך כמכשפה להיות מסוגלת לבנות בעצמך את המתכון שלך. אני טוענת שאם לזה את לא מסוגלת, אל תנסי להשתמש במתכון מוכן.

BlaT©

New member
אולי...

לנסות להסביר לו את טעותו? לנסות לגרום לו לראות את ההיגיון (בעזרת מילים, דוגמאות, הוכחות וכו' [אני נשמעת כמו מורה
])? מאגיה היא לא דרך קיצור לדברים שאפשר להשיג בדברים אחרות...

Bartal j

New member
אממ קחי את זה כעצה ..

אבל במקומך לא הייתי מסתמכת על מתכונים לכישופים למינהם באינטרנט.. (גם משום שזה לא הכי אמין בעולם ,במיוחד אם את לא מכירה את בעל האתר כי לכי תדעי גם אני יכולה לכתוב לך פה מתכון לכישוף ולומר לך שזה עבד והכל יפה וסבבה .. ומה זה יעזור לך? , אם אני אביא לך את המצרכים את תדעי להפעיל את התנור כמו שצריך למרות שאף פעם לא הכנת עוגה? (דוגמא חמודה אהבתי אותה..) חח אהבתי אותה.. ואם את מתכוונת ללא חדשה בתחום זה לאחת ששוטטת באינרטנט וראית מכושפות וסברינה מכשפה צעירה והארי פוטר או לא יודעת מה עוד.. אז צאי מהבועה , לא כל האתרים ברשת אמינים בחלקם הרוב זה סתם שטויות תאמיני לי , והסדרות שהזכרתי למעלה הן רק סדרת פנטזיה נחמדה לא יותר מזה , שזה ממש רחוק מהמציאות.. רוצה ללמוד באמת? תתחילי לקרוא לחקור בנושא ולהשקיע ולתרגל .. (השורה האדומה ומשמעותה) ותפנימי בקשר לבקשה שלך לא בטוח שמה שעבד לבחור ההוא יעבוד גם לך, כי לדעתי כל התהליך של בניית הכישוף זה אישי ממך וזה משתנה מאדם לאדם,זה צריך לבוא ממך ולא מאף אחד אחר , כי מה שאת מתחברת אליו לא בהכרח זה מה שבעל האתר התחבר אליו.. (בעע ניסוח גרוע, זה ה שקורה שממהרים לבית ספר לא משנה ,אני מקווה שהבנת את הנקודה שרציתי להבהיר פה) ואם את לא חדשה בתחום ויש לך ניסיון , היית צריכה לדעת את זה כבר לא? סתם נקודה למחשבה.. שלך:בר

אז מצטערת לומר לך...

אני לא רואה הארי פוטר, מכושפות או whatever... ואני לא חיה בשום בועה. הידע שיש לי (ואכן יש לי) לא מסתמך על אתרי אינטרנט, כמו שהנחת משום מה (למרות שדווקא כן נתקלתי בכמה אתרים מאוד אמינים). לא כל מי שבא ומבקש עזרה הוא חסר ידע. למדתי המון מספרים (שרובם נשלחו אלי מחו"ל), והרבה מאוד למדתי מאנשים שעוסקים במאגיה הרמטית וגואטיה. יש לי אפילו ידיד שטרח לתרגם את כל key of solomon לעברית(!) וגם עשה כמה טקסים מתוכו. (נכון.. מסוכן מאוד ולא הכי מומלץ. אחרי זה הוא סיפר לי על חזיונות שהוא ראה...) בקיצור- תתחילו לשנות את הגישה המתנשאת ורדו מהעץ.

Bartal j

New member
לא רציתי להישמע מתנשאת

ואני בהחלט לא מזלזלת בך אבל יש הבדל בין בקשת עזרה לבין בקשת מתכון מוכן לכישוף במיוחד באינטרנט או מה שלא ביקשת .. הייתי מצפה ממך עם כל הידע שאת טוענת שיש לך שכבר תדעי לבנות את הכישופים שלך בעצמך כי תכלס זה מאוד אישי כל הקטע הזה ומה שעבד לאדם X לא בהכרח יעבוד גם לך לא יודעת למה בחרת להתעלם דווקא מהנקודה הזאתי שרציתי להבהיר בעיקר וחשבת שאני תוקפת אותך אם כן אני מצטערת לא התכוונתי לזלזל בך פשוט משום מה נשמעת לי כזאת בגלל הבקשה שלך... שלך:בר

למעלה